- הוסף לסימניות
דברים לבנים שאת מכבסת בהרתחה אין בעיה.ואני יכולה להכניס בהרתחה עם עוד דברים לבנים?
דברים לבנים שאת מכבסת בהרתחה אין בעיה.ואני יכולה להכניס בהרתחה עם עוד דברים לבנים?
תעברי לכביסה כפולה ותחסכי ריסוסים.אוקסיגן
אין על החומר הזה!!!
ניסתי וניש ורסס וכבס בלי השוואה...
מרססת על כל כתם יציאות של תינוק, גרבים לבנות,שוקולד כתמי אוכל וכו(עוברת גרב גרב זה עבודה אבל הגרבים כמו חדשות)
משרה 15-30 דקות ומכבסת
זה לא שוחק את הבגדים??תעברי לכביסה כפולה ותחסכי ריסוסים.
מכונה ראשונה -
(בלי לרסס, בלי לפתוח את הגרביים המגולגלות וכו'. פשוט להכניס הכל כמו שזה למכונה)
תוכנית רגילה 40 מעלות. סחיטה מינימאלית.
אבקת כביסה + אבקת וניש לכביסה לבנה
(אין השוואה לאבקה של אוקסיג'ן. וניש עוקפת בגדול)
מכונה שניה -
תוכנית רגילה 60 מעלות. אבקת כביסה + אבקת וניש קליה לכביסה לבנה.
יוצא נוצץ.
קרדיט לתן חיוך כאן מהפורם.
לא שוחק.זה לא שוחק את הבגדים??
במכונה הראשונה הכל נפתח לבד.ואיך זה מנקה גרביים שמלוכלכות מאד אם לא פותחים והופכים?
לאיזה כביסה מתאים?לא שוחק.
אותי שחק הריסוס גרב גרב וחולצה חולצה.
והאוקסיג'ן שאוכל את הידיים
בגלל זה ציינתי כביסה רגילה (אצלי זו תוכנית מיקס)
מכונה ראשונה 40 מעלות 45 דקות.
מכונה שניה 60 מעלות שעה אחת
היו כאן הודעות על כביסות של 3:15 שעות למכונה אחת.
במכונה הראשונה הכל נפתח לבד.
תוכנית רגילה 40 מעלות
תוכנית רגילה 60 מעלות
כביסה לבנה.לאיזה כביסה מתאים?
לדעתי כן.רלוונטי גם לכתמי זיעה בצווארון ובחפתים?
איפה לשים את האקונומיקה?לבגדים שהצבע הלך (לא על בסיס קבוע כמובן)
משהו שגיליתי לאחרונה
בגדים שהרקע שלהם לבן ונהיו אפורים משימוש וכתמים מעצבנים
לקחת אקונומיקה מדוללת במים (ביחס של בערך 1ל-4)
ולכבס בזה את הבגדים
כמובן בזהירות גדולה
אבל לי עזר לכמה בגדים (וכותנות לילה) שכמעט נפרדתי מהם לפח...
אני שמה על הכביסה ישרבתוף או במגירה במקום האבקה?
צבעים כמו כחול ושחור נדבקים בריח נוראי לא ברור למה , לא כל הבדים בעיקר בדם חורפייםאני דווקא מתענינית בכהה
הסוודרים הכהים של הסמינר וכו
נדבק להם ריח שלא יורד גם אחרי המון כביסות
ובעיק בקיץ החם..
אשמח לעצות להמשך שלא ידבק לזה ריח
לנסות לשפשף מעט עם ג'ל אורניםלמישו יש עצה?
כמה בגדים בהירים נהיו עם כתמי בוץ. כיבסתי כבר פעמיים והחום הזה לא יורד.
יש דרך להציל את הבגדים?
איפה מוכרים את הסבון של אסטוניש/ יעקבי הוא ממש טוב!!בגדים של ילדים שמתלכלכים מאוכל- אין פיתרון קסם. זה דורש עבודה ונשימה ארוכה עד שיגדלו.
מה שיכול להקל זה-
בגדים פחות בהירים
סינר בזמן הארוחה
והכי קריטי- לכבס במיידי/ עוד באותו ערב , אפילו רק לשפשף ידני את האוכל עם סבון טוב להסרת כתמים
וכמובן- לתלות בשמש חזקה.
אני הייתי משתמשת בסון הקשיח של אסטוניש/ יעקבי. היה מוריד לי את הכתמים הכי טוב.
משפשפת את הבגד בסבון, תחת זרם מים קל. אחכ משפשפת את הכתם הנקודתי עם מברשת שיניים ששמרתי לזה. כך הסבון היה חודר לסיבים של הבגד. אם הייתי עושה את זה עוד באותו יום של הכתם- 99% מהכתמים היו יורדים ללא זכר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים