דרוש מידע תנו לי שם של מדפסת לא מבינה בזה בכלל

• הוסף לסימניות
שלום לכולם אני רוצה לקנות מדפסת בסביבות מחיר 500 ש"ח. מה הכי מומלץ ? וכן באיזה חנות הכי מומלץ בבני ברק. תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
שלום לכולם אני רוצה לקנות מדפסת בסביבות מחיר 500 ש"ח. מה הכי מומלץ ? וכן באיזה חנות הכי מומלץ בבני ברק. תודה רבה מראש.
א. נתחיל בזה שלא קונים מדפסת לפי מחיר. קונים לפי צרכים.
ב. מה את צריכה במדפסת? וכמה את מדפסיה?

• הוסף לסימניות
א. נתחיל בזה שלא קונים מדפסת לפי מחיר. קונים לפי צרכים.
ב. מה את צריכה במדפסת? וכמה את מדפסיה?
תודה רבה. בעיקר מה שאני צריכה מדפסת איכותית להדפסה של שחור לבן בעיקר. רוצה שתיהיה ברורה וקלה לתפעול ולחיבור למחשב. עדיף לייזר.ושיחזיק זמן רב.

• הוסף לסימניות
גם אני מחפש
לייזר משולבת, מדפיס הרבה.

• הוסף לסימניות
אם כבר עלויות, אז של הדיו/טונר מקורי/חליפי. זה משמעותי יותר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מדפסת לייזר Brother MFC L2700DW
שחור לבן, ביתי
לא יקר מדי (באזור ה700 ש"ח)

• הוסף לסימניות
אני רוצה מדפסת שחור לבן לייזר, עם סורק (ללא פקס) , עדיף ממשק בעברית.
משהו טוב שיחזיק.
אשמח להמלצות.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה