@ריקי שחור, הקישור לרשימת התפוצה אינו תקין. את יכולה לשלוח קישור עדכני?לו יכולתי לערוך את הכותרת...
המילה "תסמונת" ממש אינה מתאימה כאן. זה כמו לכתוב: תסמונת מחוננות.
כן, אנשים רגישים מאד הם מחוננים. מחוננים ביכולת להבחין, להתבונן, לשים לב, לצפות מראש, לחוש ולהרגיש, להיות אכפתיים, לחוש את האחר.
ממליצה על הספרים הנ"ל. ("ילד רגיש מאד" חלק לקריאה גם ע"י מחוננים ברגישות לביטויים ודוגמאות מעודנות)
כמו כן, אני מצרפת קישור לרשימת תפוצה בנושא
יש שם שאלון קצת שונה, וגישה עמוקה, רכה ומאפשרת.
של מי רשימת התפוצה הזו?
יש רשימת תפוצה/קבוצת מייל וכדו'?רוצות להצטרף לרשימת תפוצה?
מלאו את המייל כאן
אני לא יודעת. ריקי שחור כתבה בעבר שזה של אישה חרדית. נחכה לה ונדעשל מי רשימת התפוצה הזו?
בשמחה, יש לי את שני הספרים,תודה לכל מי שנתן מידע בעניין.
יש כאן אולי מישהי/ו שיוכלו להלוות לי את הספר ילד רגיש מאוד/אדם רגיש מאוד?
תודה רבה
ניסיתי להצטרף לרשימת תפוצה, ולא קיבלתי שום הודעה...רוצות להצטרף לרשימת תפוצה?
מלאו את המייל כאן
![]()
מיילים
רשימת תפוצה רגישות
docs.google.com![]()
הפוסט הראשון יהיה על פורים והרגישות סביבו לילדים.
מי שעדיין לא מילאה את השאלון
אנחנו צריכות עוד כ50 תגובות יש לנו כבר 100 וזה מקדם אותנו מאוד
![]()
שאלון- איך הם רגישים?
שאלון לאימהות המגדלות ילד עם מאפיין של חדות ועומק. נשמח מאד אם תקדישו מזמנכן למילוי השאלון.
docs.google.com![]()
סוריניסיתי להצטרף לרשימת תפוצה, ולא קיבלתי שום הודעה...
מהה??כנראה קשור למייל שהיא שלחה בתחילת סיוון לרשימת התפוצה שלה:
בעקבות האירועים האחרונים
החלטתי לצאת מהרשת המקוונת
ולשמור על טוהר ונייטרליות.
בתפילה לסייעתא דשמיא
ורוב הצלחה לכולנו!
ממש תודהאני כותבת בקראט סדרת כתבות בשם "מרגישים מאד"
מצרפת את הכתבה האחרונה למי שמעניין אותה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //