סופרים 14 יום מתחילת התסמינים.האם מי שהיו לו תסמיני קורונה קלים (כאבי שרירים, שיעול, כאבי ראש, ויובש בפה, למשך יום)
לאחר כמה ימים, איבד חוש ריח, בשלב הזה הוא עדיין מדבק?
אני לא.קופצת על האשכול - האם רק שיעול, ובקטנה ממש - בעיקר בלילה בשכיבה, סוג של גרוי בגרון, במשך היום בקושי - הייתם הולכים להבדק על כזה דבר?
ממליצה לך לבקש הפניה לבדיקות דם מהרופא לראות שהכל תקין.אני קצת חוששת מיכיוון אחר
איך אני יודעת אם הייתי חולת קורונה בלי שנבדקתי
הייתי פעם אחת בבידוד לאחר שהתחבקתי עם חולת קורונה
ביום האחרון של הבידוד
אחרי שיצאתי כבר מהחדר
בלילה הרגליים כאבו לי בטירוף מבפנים ולא הצלחתי לזוז
קצת הגרון אבל עבר
ומאז כל מאמץ קטן שאני עושה
אני מתנשפת כאילו רצתי מרטון
גם אם זזתי מהחדר לסלון
זה הגיוני בגלל קורונה?
או שזה סתם קורה...
הוא לא חשב שהתקרר, הוא חשב שזו שפעת. כנראה שהיה לו הרבה יותר משיעולון...גם ח"כ ביטן חשב שהוא רק התקרר ועכשיו הוא בטיפול נמרץ.
ו3 ימים בלי תסמינים...סופרים 14 יום מתחילת התסמינים.
ואם הוא היה נבדק זה היה עוזר לו?! ירחם ה' מה שמו לתפילה?צריך להיבדק על כל תסמין
גם ח"כ ביטן חשב שהוא רק התקרר ועכשיו הוא בטיפול נמרץ.
יש באתר של פיקוד העורף רשימה של מקומות בכל הארץ שאפשר לבוא להיבדק בלי שיחייבו אותך להיכנס לבידוד.
שכלולים בתוך ה14.ו3 ימים בלי תסמינים...
נכוןשכלולים בתוך ה14.
ותסמין חוסר ריח או טעם לא נחשב לתסמין לעניין ההחלמה.
חוץ מקורונה עדיין ישנם עוד מחלות ל"ע אולי מונו אולי שפעת אולי חוסר בויטמין 12 בקיצור הכל.....אני קצת חוששת מיכיוון אחר
איך אני יודעת אם הייתי חולת קורונה בלי שנבדקתי
הייתי פעם אחת בבידוד לאחר שהתחבקתי עם חולת קורונה
ביום האחרון של הבידוד
אחרי שיצאתי כבר מהחדר
בלילה הרגליים כאבו לי בטירוף מבפנים ולא הצלחתי לזוז
קצת הגרון אבל עבר
ומאז כל מאמץ קטן שאני עושה
אני מתנשפת כאילו רצתי מרטון
גם אם זזתי מהחדר לסלון
זה הגיוני בגלל קורונה?
או שזה סתם קורה...
לאואם הוא היה נבדק זה היה עוזר לו?! ירחם ה' מה שמו לתפילה?
לצערי נכון מאוד.... אבל באופן אישי גם מי שיש לו "שפעת פשוטה" כדאי שישאר בבית גם מזה מתים המון כל שנה.לא
רק בנתיים הוא הדביק מעל 30 איש
שתדע את מצבך באופן ודאי זה הכי חשוב, כי מי שאומר "אני חולה, ובשביל מה להבדק", המציאות מוכיחה שכשהוא צריך לצאת דחוף או אירוע חשוב הוא עושה מיד "ספק ספיקא" - ספק אם הוא חולה, וגם אם כן ספק אם הוא עדיין מדבק, ולכן הוא מיקל בשופי.מה קורה היום?
איך מתבצעות החקירות האפידמיולוגיות?
מה משך הבידוד של הסובבים?
אודה על כל מידע! חשוב ביותר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים