דרוש מידע תעודת זהות לא בתוקף - מה עושים?

• הוסף לסימניות
שלום
ת.ז של אחד מההורים לא בתוקף ולכן אין אפשרות להשלים מסמכים לוועדת קבלה של רישום למעון,
גם אם נניח שאני משיג תור עכשיו או מצליח להכנס בלי תור, לוקח 5 שבועות עד שהת.ז מגיע והרשום נסגר ב29/4
מה אפשר לעשות???????

אודה מאוד לכל מידע או עזרה.

• הוסף לסימניות
ברגע שמגישים בקשה לתעודת זהות חדשה הם מאריכים את התוקף של הישנה

• הוסף לסימניות
בטוח?
משהו אצלי במשפחה שחידש לא הוארך לו, צריך לבקש?
אדגיש שהת.ז שפג תוקפה לא היתה ביומטרית.

• הוסף לסימניות
היה משהו כזה לחברה שלי כשבאה לרשום למעון והלכה בלי תור מיד בבוקר ונתנו לה ת.ז זמנית.

• הוסף לסימניות
מכל זכות נראה שאין אפשרות להאריך תוקף של ת.ז שאינה ביומטרית:
  • לא ניתן להנפיק או להאריך תוקף לתעודת זהות שאינה ביומטרית.

• הוסף לסימניות
שלום
ת.ז של אחד מההורים לא בתוקף ולכן אין אפשרות להשלים מסמכים לוועדת קבלה של רישום למעון,
גם אם נניח שאני משיג תור עכשיו או מצליח להכנס בלי תור, לוקח 5 שבועות עד שהת.ז מגיע והרשום נסגר ב29/4
מה אפשר לעשות???????

@מנגו מאיה
אם זה קריטי תצרי איתי קשר ואולי אוכל איכשהו לזרז שם...
בלי התחייבות

• הוסף לסימניות
התכוונתי שזה תז לא ביומטרי אז אפשר רק עם תור פיזי לחידוש
זה לא שהגשנו בקשה לחידוש (כמו שההוא כתב למעלה) שמאריכים אוטומטית
פשוט הלכת ללשכה עם ת.ז רגילה שעבר התוקף וביקשת שיאריכו את התוקף?
מעניין שנציג של רשות האוכלוסין לא נתן לי אופציה כזו.

• הוסף לסימניות
שלום
מה אפשר לעשות???????

יש לף אפשרות להודעה פרטית? כי יכול להיות שיש לי איך לעזור לך
@בניהו bh תמחקי את המייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה