כמה עולה?הולכים למשרד הפנים ומוציאים תעודה זמנית
עולה כסף
יש המתנה במקום
אין ברירה אחרת
יש לי אותה בעיה, בעלי בתור הורה 2 לא יכול להשלים רישום כי אין לו תוקף ת.ז. הזמנו חידוש וקיבלנו הודעה שהבקשה אושרה ועבר להנפקה אך נשארו רק יומיים לרישום.. האם יש לך דרך לעזור לנו?? זה ממש הצלה!!
חייבים תוראיך עושים?
צריך לזה תור?
האם היה לכם כבר תעודה ביומטרית?כמה עולה?
איך זה עובד?
פשוט ללכת ולהגיד לפקיד שבנו להוציא תז זמני? הם נותנים בטוח?
לא היה תעודה ביומטרית - אחרת היינו מחדשים באתרחייבים תור
האם היה לכם כבר תעודה ביומטרית?
אני שבוע שעבר הוצאתי תעודה זמנית
אם יש סיבה זה לא עולה כלום
בעקרון אי אפשרלא היה תעודה ביומטרית - אחרת היינו מחדשים באתר
לא הבנתי אם אפשר או אי אפשר להגיע בלי תור לזמני
לעשות תעודת זהות זמנית זה פותח את האפשרות באתריש לי אותה בעיה, בעלי בתור הורה 2 לא יכול להשלים רישום כי אין לו תוקף ת.ז. הזמנו חידוש וקיבלנו הודעה שהבקשה אושרה ועבר להנפקה אך נשארו רק יומיים לרישום.. האם יש לך דרך לעזור לנו?? זה ממש הצלה!!
מה נדרש בשביל זה?לעשות תעודת זהות זמנית זה פותח את האפשרות באתר
עדכון-מבירור מול רשות האוכלוסין-
תעודה זמנית היא רק למקרה זיהוי כמו בבנק וכדו ולא מאפשרת ביצוע פעולות באתר וכו'
תודה ממש על העדכון!עדכון-
על אף ששתי נציגות מרשות האוכלוסין אמרו לי שת.ז זמני לא יעיל לשירותים מקוונים, זו טעות!
עשינו ת.ז זמני (המתנה של 3 שעות ללא תור...) והכל עובד חלק!
הצלחתי לפתוח איזור אישי ולהירשם לוועדת קבלה.
בהצלחה לכולם.
לכי לעשות ת.ז זמניאני שלחתי מסמכים במייל שקיבלתי מנציגה וגם קיבלתי אישור שהמסמכים התקבלו אבל אז היא כתבה לי שאי אפשר ידנית ועלי ללכת להאריך את תוקף הת.ז ללא תור
אבל כבר הזמנתי חדשה והיא בתהליך הנפקה -
מישהו יודע מה אפשר לעשות?? לא נראה לי שאקבל את החדשה תוך יומיים
הלכנו ללשכה בבני ברקתודה ממש על העדכון!
איפה הוצאתם את הת.ז הזמני?
מה העלות?
אמרו שזמני עולה כסף להוציאהלכנו ללשכה בבני ברק
חיכינו 3 שעות, בושה וחרפה שאפילו מקום לשבת לא היה!
לא עולה כלום.
כנראה טעותאמרו שזמני עולה כסף להוציא
זה עולה כסף רק למי שכבר היה ביומטריאמרו שזמני עולה כסף להוציא
תודהלכי לעשות ת.ז זמני
להגיע הכי מוקדם שניתן ולשתות קודם את כוס הסבלנות.
תוכל לשלוח לי את המיילתודה
אכן הלכתי וחיכיתי והתווכחתי ושוב חיכיתי עד שיצאתי עם תעודה זמנית
מה שכן- הפקידים והמנהלים בלשכה ממש התקוממו על ההוראה של משרד העבודה לבוא בלי תור ולא הבינו
נכנעו אחרי שהראיתי להם את המייל שקיבלתי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים