דרוש מידע תעודת זהות לא בתוקף - מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני שלחתי מסמכים במייל שקיבלתי מנציגה וגם קיבלתי אישור שהמסמכים התקבלו אבל אז היא כתבה לי שאי אפשר ידנית ועלי ללכת להאריך את תוקף הת.ז ללא תור
אבל כבר הזמנתי חדשה והיא בתהליך הנפקה -
מישהו יודע מה אפשר לעשות?? לא נראה לי שאקבל את החדשה תוך יומיים

• הוסף לסימניות
הולכים למשרד הפנים ומוציאים תעודה זמנית
עולה כסף
יש המתנה במקום
אין ברירה אחרת
כמה עולה?
איך זה עובד?
פשוט ללכת ולהגיד לפקיד שבנו להוציא תז זמני? הם נותנים בטוח?

• הוסף לסימניות
@מנגו מאיה
אם זה קריטי תצרי איתי קשר ואולי אוכל איכשהו לזרז שם...
בלי התחייבות
יש לי אותה בעיה, בעלי בתור הורה 2 לא יכול להשלים רישום כי אין לו תוקף ת.ז. הזמנו חידוש וקיבלנו הודעה שהבקשה אושרה ועבר להנפקה אך נשארו רק יומיים לרישום.. האם יש לך דרך לעזור לנו?? זה ממש הצלה!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חייבים תור

האם היה לכם כבר תעודה ביומטרית?
אני שבוע שעבר הוצאתי תעודה זמנית
אם יש סיבה זה לא עולה כלום
לא היה תעודה ביומטרית - אחרת היינו מחדשים באתר
לא הבנתי אם אפשר או אי אפשר להגיע בלי תור לזמני

• הוסף לסימניות
לא היה תעודה ביומטרית - אחרת היינו מחדשים באתר
לא הבנתי אם אפשר או אי אפשר להגיע בלי תור לזמני
בעקרון אי אפשר
בכל אופן בעיר בני ברק
אפשר לנסות אבל הם לא מבטיחים כלום

• הוסף לסימניות
@איצ'ה קו המידע
יש פה אבסורד
לא יידעו אנשים שפג להם התוקף של תעודת הזהות
ועכשיו זה חוסם אותם בוועדת קבלה

• הוסף לסימניות
יש לי אותה בעיה, בעלי בתור הורה 2 לא יכול להשלים רישום כי אין לו תוקף ת.ז. הזמנו חידוש וקיבלנו הודעה שהבקשה אושרה ועבר להנפקה אך נשארו רק יומיים לרישום.. האם יש לך דרך לעזור לנו?? זה ממש הצלה!!
לעשות תעודת זהות זמנית זה פותח את האפשרות באתר

• הוסף לסימניות
כתבתי לתמ"ת, והם אמרו לי ללכת לרשות האוכלוסין ולבקש הארכה והם יכניסו אותי בלי תור.
באתי לרשות האוכלוסין, וכשהם שמעו שאני צריך דחוף והתמ"ת שלח הם הכניסו אותי. והכינו לי תעודת זהות ביומטרית, אחר כך ביקשתי והם הוציאו לי זמנית, ואופס האתר נפתח.
צריך להביא מראש תמונות פספורט. |(לא בשביל התעודה החדשה, אלא בשביל הזמנית).
מומלץ להגיע מוקדם ככל האפשר. (אני הגעתי קצת מאוחר, והם בדקו האם עדיין יש אפשרות מבחינתם).
יש להגיע עם סבלנות ועם דיבור יפה, זה יותר ישפיע עליהם להכניס מאשר לבוא עצבנים, כאילו הם חייבים משהו.
והכי חשוב להתפלל חזק שיצליח.

בהצלחה לכולם!!!

• הוסף לסימניות
בלת"ק

האם בשום מקום ממשלתי לא מקבלים ת"ז שפגה התוקף?

יש לי כרגע בעיה עם:
1. הגשת בקשה להנחה בארנונה
2. רישום ללידה.

אמור להיות לנו בעיה אם ת"ז של בעלי אינו בתוקף?
והתור הקרוב באיזור זה ביולי...

• הוסף לסימניות
מבירור מול רשות האוכלוסין-
תעודה זמנית היא רק למקרה זיהוי כמו בבנק וכדו ולא מאפשרת ביצוע פעולות באתר וכו'
עדכון-
על אף ששתי נציגות מרשות האוכלוסין אמרו לי שת.ז זמני לא יעיל לשירותים מקוונים, זו טעות!
עשינו ת.ז זמני (המתנה של 3 שעות ללא תור...) והכל עובד חלק!
הצלחתי לפתוח איזור אישי ולהירשם לוועדת קבלה.

בהצלחה לכולם.

• הוסף לסימניות
עדכון-
על אף ששתי נציגות מרשות האוכלוסין אמרו לי שת.ז זמני לא יעיל לשירותים מקוונים, זו טעות!
עשינו ת.ז זמני (המתנה של 3 שעות ללא תור...) והכל עובד חלק!
הצלחתי לפתוח איזור אישי ולהירשם לוועדת קבלה.

בהצלחה לכולם.
תודה ממש על העדכון!
איפה הוצאתם את הת.ז הזמני?
מה העלות?

• הוסף לסימניות
אני שלחתי מסמכים במייל שקיבלתי מנציגה וגם קיבלתי אישור שהמסמכים התקבלו אבל אז היא כתבה לי שאי אפשר ידנית ועלי ללכת להאריך את תוקף הת.ז ללא תור
אבל כבר הזמנתי חדשה והיא בתהליך הנפקה -
מישהו יודע מה אפשר לעשות?? לא נראה לי שאקבל את החדשה תוך יומיים
לכי לעשות ת.ז זמני
להגיע הכי מוקדם שניתן ולשתות קודם את כוס הסבלנות.

• הוסף לסימניות
לכי לעשות ת.ז זמני
להגיע הכי מוקדם שניתן ולשתות קודם את כוס הסבלנות.
תודה
אכן הלכתי וחיכיתי והתווכחתי ושוב חיכיתי עד שיצאתי עם תעודה זמנית

מה שכן- הפקידים והמנהלים בלשכה ממש התקוממו על ההוראה של משרד העבודה לבוא בלי תור ולא הבינו
נכנעו אחרי שהראיתי להם את המייל שקיבלתי

• הוסף לסימניות
תודה
אכן הלכתי וחיכיתי והתווכחתי ושוב חיכיתי עד שיצאתי עם תעודה זמנית

מה שכן- הפקידים והמנהלים בלשכה ממש התקוממו על ההוראה של משרד העבודה לבוא בלי תור ולא הבינו
נכנעו אחרי שהראיתי להם את המייל שקיבלתי
תוכל לשלוח לי את המייל
שאוכל להראות גם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה