- הוסף לסימניות
זה משתנהכמה כסף נותנים להורים?
יש כמה פרמטרים: מרחק, רפואי, ליווי צמוד וכו'
עקרונית הם משלמים מינימום
והשאלה היא כמה שעות הם מחשיבים כל צד.
זה יכול להגיע לסכום של 100 ש"ח לצד.
זה משתנהכמה כסף נותנים להורים?
הסעה עצמאית של ההורה מאושרת מטעם משרד החינוך במקרים ספציפיים מאודכמה כסף נותנים להורים?
קצת ערבבתמישהו חייבת להיתעשט שם
כל שנה זה חזור על עצמו!!!
חייבים להיכנס לכל הדבר ההז של הסעות ואז לגלות שמיתחולל שם זוועות
אך אחד לא יודע מהחיים שלו כלום
להציף את נני גרוסבוים בכמה שיותר פניות בתקווה שיתחיל להיתעורר!!!!!
הוא אחראי על כל הנושא של הרווחה
היי מה זה תוכנית "יהיה בסדר" ? הבן שלי מתחילת שנה נוסע במשך שעתיים כל יום. בהסעות. הייתי בקשר עם אבי גיספן ישירות ועם מערך ההסעות הם פשוט מורחים אותנו ההורים לא מוכנים לפצל את המסלול הבן שלי נוסע כל יום מקטמון לרמות ואז לפסגת זאב כי הם לא מוכנים לפצל את ההסעה ל2 ולהוריד,את רמות. והן לא מתייחסים לפניות לטלפונים ופשוט אנחנו ההורים מחפשים מי יכול לעזור בעיניין הזה? ולחשוף את ההתעלמות שלהם וההתעללות בילדים שהם בחינוך מיוחד!כדאי לכם לפנות גם לתוכנית "יהיה בסדר",
הם פותרים בעיות תוך יום יומיים.
ok#glz.co.il
להחליף # ב@
סיוטטטטטטטהיי מה זה תוכנית "יהיה בסדר" ? הבן שלי מתחילת שנה נוסע במשך שעתיים כל יום. בהסעות. הייתי בקשר עם אבי גיספן ישירות ועם מערך ההסעות הם פשוט מורחים אותנו ההורים לא מוכנים לפצל את המסלול הבן שלי נוסע כל יום מקטמון לרמות ואז לפסגת זאב כי הם לא מוכנים לפצל את ההסעה ל2 ולהוריד,את רמות. והן לא מתייחסים לפניות לטלפונים ופשוט אנחנו ההורים מחפשים מי יכול לעזור בעיניין הזה? ולחשוף את ההתעלמות שלהם וההתעללות בילדים שהם בחינוך מיוחד!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים