דרוש מידע תעזרו לי בבקשה! מערך ההסעות של עיריית ירושלים.

• הוסף לסימניות
כמה כסף נותנים להורים?
זה משתנה
יש כמה פרמטרים: מרחק, רפואי, ליווי צמוד וכו'
עקרונית הם משלמים מינימום
והשאלה היא כמה שעות הם מחשיבים כל צד.
זה יכול להגיע לסכום של 100 ש"ח לצד.

• הוסף לסימניות
ככה זה בהתחלה.
זכור לי שכשהבת שלי נזקקה לשירותיהם, הם עלו על הגל יחסית מהר וכשהיו בעיות , פניתי למישהו בעמותת לביא.
כמדומני שהם מנהלים בפועל את השיבוצים מול החברות וכו'.

• הוסף לסימניות
מהניסיון, ככה זה בכל תחילת שנה. הרבה פעמים לוקח אפילו שבועיים- שלושה עד שהעניינים נכנסים לשגרה.
תמיד תפתחי תלונה במוקד ההסעות של העירייה, אפילו מידי יום.
ותבקשי גם מהנהלת המוסד לשלוח תלונה במייל.
מה שיכול לעזור לך בינתיים זה לקחת נייד של המלווה ולהיות בקשר צמוד,
ותתפללי שהבן/ בת יגיעו בשלום ומהר.
אם יש לך דרך להוציא מסמך על בעיה רפואית או התנהגותית- תוכלי לבקש מהעירייה הסעה במונית.

• הוסף לסימניות
כמה כסף נותנים להורים?
הסעה עצמאית של ההורה מאושרת מטעם משרד החינוך במקרים ספציפיים מאוד
משלמים בסביבות 700/800 ש"ח לחודש ולא משנה מרחק הנסיעה

• הוסף לסימניות
מישהו חייבת להיתעשט שם
כל שנה זה חזור על עצמו!!!
חייבים להיכנס לכל הדבר ההז של הסעות ואז לגלות שמיתחולל שם זוועות
אך אחד לא יודע מהחיים שלו כלום
להציף את נני גרוסבוים בכמה שיותר פניות בתקווה שיתחיל להיתעורר!!!!!
הוא אחראי על כל הנושא של הרווחה
קצת ערבבת
הסעות לא קשורות לרווחה רק הסעות של מעונות ומעל גיל 21
בין גיל 3 ל 21 שייך למשרד החינוך

• הוסף לסימניות
מה זה הפיילוט של העירייה ? מי זכאי לזה ? אני רוצה להסיע את הבן שלי בכוחות עצמי ולקבל כסף .
איך זה הולך ?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
עדיין אבי גיספאן אחראי על זה?
איך יוצרים שם קשר בדחיפות עם מישהו בדרג גבוה אחרי שכבר שנה שלמה אנחנו סובלים מההסעה
ומתברר ששנה הבאה זה הולך לחזור על עצמו?

• הוסף לסימניות
שנתיים עברו.
נראה לכם שמשהו השתנה?
הבת שלי זכאית להסעה, אז מה? מענין מישהו.
"היא נפלטה מהרשימות, הנה אני כותבת", "עוד אין שיבוץ" "אויש, לא העבירו אותה הלאה"
אנחנו ב18.9!! אין לה הסעה!!
סיוטטטטטט כל יום מחדש.

• הוסף לסימניות
כדאי לכם לפנות גם לתוכנית "יהיה בסדר",
הם פותרים בעיות תוך יום יומיים.
ok#glz.co.il
להחליף # ב@
היי מה זה תוכנית "יהיה בסדר" ? הבן שלי מתחילת שנה נוסע במשך שעתיים כל יום. בהסעות. הייתי בקשר עם אבי גיספן ישירות ועם מערך ההסעות הם פשוט מורחים אותנו ההורים לא מוכנים לפצל את המסלול הבן שלי נוסע כל יום מקטמון לרמות ואז לפסגת זאב כי הם לא מוכנים לפצל את ההסעה ל2 ולהוריד,את רמות. והן לא מתייחסים לפניות לטלפונים ופשוט אנחנו ההורים מחפשים מי יכול לעזור בעיניין הזה? ולחשוף את ההתעלמות שלהם וההתעללות בילדים שהם בחינוך מיוחד!

• הוסף לסימניות
זה מה שכתוב בכל זכות:

משך זמן הנסיעה​

• אין הנחיה של משרד החינוך בנושא משך זמן הנסיעה. אולם הכלל הוא שמשך זמן ההסעה לא יעלה על שעה וחצי, למעט מקרים שבהם תלמידים משובצים במרחק ניכר מביתם (לדוגמא: נתניה – ירושלים). במקרים אלו ייתכן שזמן הנסיעה יתארך בשל המרחק ועומסי התנועה.
  • במקרים שבהם זמן הנסיעה מתארך בשל מספר התלמידים ופיזורם במספר מוסדות חינוך שונים, הרשות המקומית יכולה לפצל את המסלול.
  • ניתן לפנות בבקשות בנושא זה למשרד החינוך.

אולי גם תנסו לפנות למערך הבקרה של עיריית ירושלים. אני פניתי אליהם כשהיו בעיות והם סידרו את העיניין במהירות.

• הוסף לסימניות
היי מה זה תוכנית "יהיה בסדר" ? הבן שלי מתחילת שנה נוסע במשך שעתיים כל יום. בהסעות. הייתי בקשר עם אבי גיספן ישירות ועם מערך ההסעות הם פשוט מורחים אותנו ההורים לא מוכנים לפצל את המסלול הבן שלי נוסע כל יום מקטמון לרמות ואז לפסגת זאב כי הם לא מוכנים לפצל את ההסעה ל2 ולהוריד,את רמות. והן לא מתייחסים לפניות לטלפונים ופשוט אנחנו ההורים מחפשים מי יכול לעזור בעיניין הזה? ולחשוף את ההתעלמות שלהם וההתעללות בילדים שהם בחינוך מיוחד!
סיוטטטטטטט
הבת שלי זכאית להסעה.
ואז מה? נראה שזה מענין מישהו?
אין לנו הסעה וזהו.

• הוסף לסימניות
בבית שמש היה מקרה כזה בקדנציה של הגב' בלוך והמשפחה פנתה לגרינברג (ראש העיר כהיום) והוא עשה קמפיין התרמה באחד הערוצים החרדים במכה הראשונה נכנס כסף והעביר למשפחה שלקחו מוניות כל יום ומיד כל המחלקה בעירייה קם על הרגליים לסדר את זה (אף אחד לא רוצה שיפרסמו אותו בשלילי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה