- הוסף לסימניות
לא יודעים.ואיך יודעים אם אין שם פריצות לפני שמגיעים?
לא יודעים.ואיך יודעים אם אין שם פריצות לפני שמגיעים?
שאלה טובה מאד...ואיך יודעים אם אין שם פריצות לפני שמגיעים?
מסלול בקו 2 - נוף אנושי ואורבני מעניין ודינאמי מאד. מסלול ארוך, מתאים (רשמי, לא מעשי) לעגלות. עלות סמלית.למי שגר בבני ברק, יש לכם רעיונות לאן אפשר לצאת עם הילדים בימי שישי הארוכים?
לא יפה להיות ציניים על חשבון אחריםמסלול בקו 2 - נוף אנושי ואורבני מעניין ודינאמי מאד. מסלול ארוך, מתאים (רשמי, לא מעשי) לעגלות. עלות סמלית.
"הכל בשקל" - טרפת חושים, בגרושים. ממוזג. עלות סמלית.
עיריית בני ברק - באזור שטח עצום מימדים (ביחס מ"ר לאדם בעיר) מתאים למסלולי אופניים מעגליים. ניתן להאכיל יונים במקום.
סליחה? כך גדלתי, ולתפארת מדינת ישראל.לא יפה להיות ציניים על חשבון אחרים
יוצא שיוצאים בעצם בשעות החמות?ימי שישי אנחנו יוצאים לטיולים ומעיינות קטנים בסביבה.
יש ככ הרבה זמן שאפשר גם להספיק ללמוד כל הבוקר (הבעל)
גם להכין את השבת ולנקות (לאישה)
וגם לצאת כל המשפחה ביחד
מתי מסיפיקים ללכת למעיינות וגם לישון?אזור ירושלים...
מלא מלא מעיינות
עין חניה, עין לבן- אזור מערב ירושלים (בית וגן ומטה)
עין כסלון, עין טייסים, סטף ועוד- אזור בית שמש
עין חמד- במחלף חמד(בתשלום)
עין המסייעת, עין לימון, עין נקובא- אזור טלזסטון
ועוד ועוד
כן אבל לא נורא כי מגיעים למעיין עם מים.. מורחים היטב קרם הגנה וכובעיוצא שיוצאים בעצם בשעות החמות?
יוצאים ב12-12 וחצי, חוזרים ב14:30-15:00, מתקלחים וישנים עד 17...מתי מסיפיקים ללכת למעיינות וגם לישון?
פארק הירקון לאורכולמי שגר בבני ברק, יש לכם רעיונות לאן אפשר לצאת עם הילדים בימי שישי הארוכים?
מדהים! חוויות ילדות מתוקות שנשארות לכל החיים!כשאני הייתי קטנה אבא שלי היה אוסף אותנו ישר מהבית ספר
היינו נוסעים לכל מיני מעינות מקסימים בשומרון, הוא צלה לנו נקניקיות על גזיה ואכלנו עם לחמניות
בזמן הזה אמא שלי היתה נחה אחרי שבבוקר ההורים שלי הכינו שבת וניקו את הבית
בשבת אבא שלי היה ישן בצהריים ואמא שלי ישבה איתנו בסלון ושיחקה איתנו משחקי דמיון סוערים
לאחי ולי השבתות וימי שישי של הקיץ זכורים כרצף חוויות מתמשך
מקווה שבתור אמא יהיה לי כח לזה גם....
כשילדי היו קטנים היינו מקימים בבית אוהל מכסאות ועליהם שמיכות קיץ וכד'
זה היה מעסיק אותם כמה שעות טובות.
לוקחים כסאות ומעמידים במרחק מה זה מזה ופורשים מעל שמיכות נוצרת להם אוירה קסומה של אוהל. אוכלים שם חטיפים אפשר אפילו שני אוהלים.
אשמח לרעיונות למשחקי דמיון סוערים ועוד עם אמא!בשבת אבא שלי היה ישן בצהריים ואמא שלי ישבה איתנו בסלון ושיחקה איתנו משחקי דמיון סוערים
משחקים לילדים בכל הגילאים:אשמח לרעיונות למשחקי דמיון סוערים ועוד עם אמא!
מסע בספינה / מסע לחלל זה מה שהולך אצלינו הכי טובאשמח לרעיונות למשחקי דמיון סוערים ועוד עם אמא!
בעלי לוקח את הילדים הרבה בימי שישי לגני יהושע-למי שגר בבני ברק, יש לכם רעיונות לאן אפשר לצאת עם הילדים בימי שישי הארוכים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים