shirelo141
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני מחנכת בכיתת חינוך מיוחד ל''ל. הנושא של התפילה בכיתה שלי מאוד מסובך. חלק מהבנות בכיתה שלי לא קוראות וגם אלו שקוראות מתקשות לעקוב בסידור. זו כיתה שעם חלקה אני כבר שנה שלישית (כיתה דו גילאית ג-ד) ועדיין אני מוצאת את עצמי מתפללת עם הבנות מילה במילה ואם אני עוצרת איזה שנייה הבנות פשוט עוצרות איתי כי הן לא יודעות להמשיך לבד או מתבלבלות ואומרות משהו אחר....
ואני שואלת את עצמי עד מתי...וגם בשלב זה אני כבר אמורה להוסיף לבנות קטעים בתפילה איך אעשה את זה אם אפילו בברכות השחר הן לא שולטות? ומה יהיה כאשר אגיע איתן לתפילת שמונה עשרה? אני אובדת עצות.
האם זה קורה גם אצלכן? יש למישהי אולי עצה מה ניתן לעשות?
עד היום הייתי מורה של א-ב והייתי בטוחה שככה זה והן עוד יגדלו וילמדו... עכשיו אני לא כל כך בטוחה כי אני רואה כיתות חנ''מ אחרות בביה''ס שכן יודעות את התפילה ועוקבות.
תודה מראש לעונות
ואני שואלת את עצמי עד מתי...וגם בשלב זה אני כבר אמורה להוסיף לבנות קטעים בתפילה איך אעשה את זה אם אפילו בברכות השחר הן לא שולטות? ומה יהיה כאשר אגיע איתן לתפילת שמונה עשרה? אני אובדת עצות.
האם זה קורה גם אצלכן? יש למישהי אולי עצה מה ניתן לעשות?
עד היום הייתי מורה של א-ב והייתי בטוחה שככה זה והן עוד יגדלו וילמדו... עכשיו אני לא כל כך בטוחה כי אני רואה כיתות חנ''מ אחרות בביה''ס שכן יודעות את התפילה ועוקבות.
תודה מראש לעונות
הנושאים החמים