- הוסף לסימניות
קוביות קטנטנות של חזה עוף מקומחירקות מוקפצים חשבתי במנת פתיחה בתוך קונוס מטורטיה,
את הפסטרמה רציתי כתוספת למנה עיקרית,
מה עוד אפשר לא ירקות ,לא פירה, אבל שכן יהיה תוספת לעיקרית?
מוקפץ עם בצל
קוביות קטנטנות של חזה עוף מקומחירקות מוקפצים חשבתי במנת פתיחה בתוך קונוס מטורטיה,
את הפסטרמה רציתי כתוספת למנה עיקרית,
מה עוד אפשר לא ירקות ,לא פירה, אבל שכן יהיה תוספת לעיקרית?
את יכולה את אותו רוטב זה ישדרג את הפירהאם אמלא פירה בפסטרמה- איזה רוטב לשפוך באפיה?
מה עוד ניתן למלא- מעוניינת בתוספת יפה ומכובדת לליל שבת לאורחים ברמה?
איפה קונים את הסירים החמודים האלה? כמה מ"ל יש בכל סיר?בסירים יש מרק דלורית
טעיםםם
איפה קונים את הכוסות לסלטי חסה האלו?@תתתתת
תודה!
מנת פתיחה אני רוצה לעשות כוס הפוכה עם ירקות + מטבל (כמו התמונה המצורפת)
ולשים ליד דג סלומון, אני מתלבטת עם שיפוד או סלומון מעושן
אח"כ טורטיה קונוס עם כבד (גם מצורפת תמונה)
מה זה הרוטב הכתום מתחת לטורטיה? מישהו יודע?
אח"כ אני רוצה פירה בטטה ומעל אסאדו מפורק- מקווה שיצא לי טוב
חזה ממולא בירקות
פשטידת ירקות ואורז
ומה אחרונה- יש לי מתכון של מילקי פרווה ופירות חתוכים
זה פחות או יותר, נעלה תמונות בעז"ה אחרי הארוע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים