כללי תפתחו עיניים

• הוסף לסימניות
חברים יקרים!
אני פה די חדשה ומשתדלת להיות בד"כ בשקט, לא מתערבת.
אבל מה כן, אני עוקבת מהצד אחרי מה שקורה פה באתר ואת האמת ממש מולהבת....
(ואתם עדים שיש ממה להתלהב..)

אבל היום החלטתי שיותר אני לא שותקת.

כבר למעלה משבוע מתפרסם בעיתון המבשר וכמדומני שגם ביתד יום שלישי, פרסומת מדהימה (לדעתי) על רעיון עוד יותר מדהים ואף אחד פה לא שם לב. אף אחד לא מביע את דעתו.

אז חבר'ה תגידו עכשיו מה דעתכם על צימרמן.

ראיתי את הפרסומת ביום הראשון של הפרסום ואמרתי זה גדול!! התקשרתי למרכזית הצימרים של צימרמן (מהפרסומת) ואמרתי שהרעיון עוד יותר גדול.

מה עוד שכל יום הפרסום נהיה יותר מעניין מהקודם.
אני הולכת לישון בלילה וחושבת מה יפורסם בקומיקס של צימרמן מחר.

את האמת רוצה לשמוע מה דעתכם כדי לדעת אם אני שפויה שככה התלהבתי או שיש עוד שחושבים כמוני...

אם תבקשו אולי אני אסרוק את הפרסומים למי שלא מנוי על המבשר...[/SIZE]

• הוסף לסימניות
אני התקשרתי במוצ"ש מאוד נהנתי יש שינויים?

• הוסף לסימניות
מעניין.
אשמח לראות על מה הסערה

• הוסף לסימניות
סרקתי למחשב.
איך אני אמורה לשמור את זה?
כשאני מנסה לצרף קובץ הוא שואל אותי מה מיקום. איך אני עושה את זה?

• הוסף לסימניות
הקמפיין באמת ייחודי ושונה, וגם המרכזיה עצמה היא פשוט יצירה.
מהיכרות עם יזמי הפרויקט הושקעו שם אלפי שעות עבודה, מחקר, בדיקת צימרים, הקלטות וקריינות, ומעל הכל הקמת מערכת ממוחשבת שתנגיש את כל הצימרים שבמאגר בצורה ידידותית במיוחד, למרות המגבלה ה'קטנה' שמדובר בס"ה בקו טלפון בלי יכולת להציג שום דבר עם המחשה ויזואלית, והם הצליחו בגדול. (לא מאמינים? נסו והיווכחו:))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תחפושת;767377:
סרקתי למחשב.
איך אני אמורה לשמור את זה?
כשאני מנסה לצרף קובץ הוא שואל אותי מה מיקום. איך אני עושה את זה?

בד"כ יש תקייה שאליה כל קובץ סרוק נשמר אוטומטית. אם את לא יודעת איפה זה תעשי חיפוש לכל הקבצים מהיום ותמצאי. תשמרי אותו בשם באיזה מיקום שתרצי ותזכרי איפה שמת את זה . מחכה לראות! :)

• הוסף לסימניות
לא תאמינו אבל לא הצלחתי לעשות את זה .
התמונה שמורה לי על שולחן העבודה וכשאני רוצה לצרף קובץ הוא כותב לי: הכנס את המיקום של התמונה"
מה אני צריכה לכתוב לו שם?

סליחה על הבורות כתבתי שאני מתחילה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופירייט;767380:
הקמפיין באמת ייחודי ושונה, וגם המרכזיה עצמה היא פשוט יצירה.
מהיכרות עם יזמי הפרויקט הושקעו שם אלפי שעות עבודה, מחקר, בדיקת צימרים, הקלטות וקריינות, ומעל הכל הקמת מערכת ממוחשבת שתנגיש את כל הצימרים שבמאגר בצורה ידידותית במיוחד, למרות המגבלה ה'קטנה' שמדובר בס"ה בקו טלפון בלי יכולת להציג שום דבר עם המחשה ויזואלית, והם הצליחו בגדול. (לא מאמינים? נסו והיווכחו:))

הם בדקו את האתרים, אפשר לסמוך על סמך שמיעה קצת קשה? אפילו באינטרנט אני לא כ"כ רגועה.

• הוסף לסימניות
תודות לעזרה של חגית הצלחתי לעלות את זה (סוף סוף...)

לא הכי ברור תזכרו שזה רק סריקה מדף עיתון...
אבל נראה לי שהפרסום מספיק חזק שיהיה אפשר להתרשם גם ככה...

קבצים מצורפים

• צימרמן.pdf
    KB 177.1 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
מצאתי עוד פרסומות מימים קודמים סרקתי וצירפתי... תהנו..

שימו לב לדמות שמשתנה כל פעם ולכיתובים.

מישהו יודע מי זה "פנדה"? משרד פירסום או גרפיקאי פרטי?

קבצים מצורפים

• צימרמן 2.pdf
    KB 352.2 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
תודה לאיש תם עשיתי כך גם לפרסומות החדשות

קבצים מצורפים

• צימרמן 2.jpg
    KB 251 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
האמת היא פירסומת חמודה
אבל גם הערות:
צימר הייתי מאד רוצה לראות תמונה > לא הייתי הולכת לשום צימר בלי לראות מה האופי של המקום
היום בד"כ התמונות די אמינות ( בשינוי צבע אווירה וכו', אבל אפשר לקלוט רעיון)
האיש המצויר לא התחברתי אליו נראה איש מוזר, עקום משהו... בקיצער לא בא לי שיארגן בכלל צימר

למרכזייה עוד לא התקשרתי כי עדיין לא היה משהו שיגרום לי להרים צלצול.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהרעיון שלהם בלעשות את הדמות זה לעשות את המרכזייה ליותר אנושית.
ואת האמת אחרי השימוש במרכזיה ראיתי שהמרכזייה באמת בנויה בצורה ידידותית וקלה.

אחרי ששומעים מה יש לכל צימר להציע ומחליטים לנסות לבדוק יותר לעומק מקשרים אותכם לבעל הצימר וככה אפשר לברר את כל יתר הפרטים. אחרי שגמרתם לברר את העניין אבל עדיין לא החלטתם סופית אתם מועברים חזרה למרכזיה ואפשר להמשיך בחיפוש...

חוץ מזה יש לכל אחד תיקיית מועדפים נגיד הקשבתם ל20 צימרים וסיננתם מתוכם 5 שנראה לכם, אתם מכניסים אותם לתיקיית מועדפים וככה ממשיכים הלאה בבירור עד שאתם מוצאים את הטוב ביותר בשבילכם.
אני מבינה שתיקיית המועדפים משויכת אליכם לפי מספר הטלפון שממנו התקשרתם.
מה עוד שאם כבר אין לכם כח להקשיב וניתקתם באמצע החיפוש או שיש לכם ממתינה או אולי ילד צורח ברקע ולא נותן לכם להתרכז. אז כשאתם מתקשרים שוב מאותו מספר טלפון נותנים לכם את האפשרות להקשיב מאיפה שהפסקתם.

ועל כל זה עליתי רק משימוש במרכזיה ומעניין אותי לדעת מה עוד אגלה על המרכזייה זה נראה משהו חכם לאללה....

• הוסף לסימניות
תחפושת, אולי תכתבי ברור שיש לך יד בדבר ונחמיא לך
אין צורך ללכת סחור סחור...: )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;767731:
תחפושת, אולי תכתבי ברור שיש לך יד בדבר ונחמיא לך
אין צורך ללכת סחור סחור...: )

:D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;767626:
האמת היא פירסומת חמודה
אבל גם הערות:
צימר הייתי מאד רוצה לראות תמונה > לא הייתי הולכת לשום צימר בלי לראות מה האופי של המקום
יש הרבה חרדים שאין להם אינטרנט
היום בד"כ התמונות די אמינות ( בשינוי צבע אווירה וכו', אבל אפשר לקלוט רעיון)
התמונות אמינות? או שכן או שלא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה