ממש תודה!לבני 65 ומעלה זה בחינם
לשאר האנשים זה בעלות של כמדומני 30 ש"ח
אא"כ קונים משהו מעל 250 ש"ח לא כולל תרופות מרשם
הם גם יכולים לעזור לנמצאים בבידוד?מי שרוצה יש ארגון שמחלק תרופות לאנשים מבוגרים שלא יכולים לצאת מהבית
אני לא יודעת, קוראים להם ארגון חברים לרפואה והטל' 0547123930, אבל באמת תשמשו בזה רק לאנשים שבאמת צריכים את זה כי בטח יש להם מלא עבודה בלי זה, כי אני יודעת שי המון אנשים מבוגרים שפשוט בודדים ואין להם מי שיביא להם תרופות אפילו.הם גם יכולים לעזור לנמצאים בבידוד?
תודה רבה רבה!!!!אני לא יודעת, קוראים להם ארגון חברים לרפואה והטל' 0547123930, אבל באמת תשמשו בזה רק לאנשים שבאמת צריכים את זה כי יש להם כבר מלא עבודה בלי זה, כי אני יודעת שי המון אנשים מבוגרים שפשוט בודדים ואין להם מי שיביא להם תרופות אפילו.
וגם בטח עזר מציון -025002111 יכול לעזור ויד שרה- 026444639( לוקחים נראה לי 60 שח למשלוח עד הבית, לא בטוחה אם לגבי זה)
אגב גם ב106 ערוכים לכל הדברים האלה אם צריך מספרים נוספים של כל מיני ארגונים לכל מיני דברים אפשר לפנות אלי ואנסה לעזור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים