בקשה תרופות לנמצאים בבידוד- מכבי

• הוסף לסימניות
האם יש למכבי שרות של הזמנת תרופות עד הבית לשוהים בבידוד?
די דחוף!
אשמח לכל מידע
תודה רבה ובשורות טובות!

• הוסף לסימניות
יש לסופר פארם שרות כזה.
את מזמינה דרך האתר שלהם

• הוסף לסימניות
בסופר פארם יש שירות עד הבית

• הוסף לסימניות
הם עובדים עם מכבי
נכנסים לאתר שלהם ושם יש הפניה לאתר של מכבי ולא צריך להתעסק עם להעלות מרשמים וכדו'
חשוב לציין - זה רק על מרשמים דיגטליים
ממרשמי נייר - הם לא מביאים

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים!
באתר של הסופר פארם הם כותבים שההזמנה לבית היא רק לבני 65 ומעלה?
זה לא תקף כעת?

• הוסף לסימניות
לבני 65 ומעלה זה בחינם
לשאר האנשים זה בעלות של כמדומני 30 ש"ח
אא"כ קונים משהו מעל 250 ש"ח לא כולל תרופות מרשם

• הוסף לסימניות
מי שרוצה יש ארגון שמחלק תרופות לאנשים מבוגרים שלא יכולים לצאת מהבית

• הוסף לסימניות
לבני 65 ומעלה זה בחינם
לשאר האנשים זה בעלות של כמדומני 30 ש"ח
אא"כ קונים משהו מעל 250 ש"ח לא כולל תרופות מרשם
ממש תודה!
עוד משהו, הוא רושם לי שההזמנה היא רק לבני 16 ומעלה, מה זה אומר?
אני צריכה עבור ילד קטן יותר.
ושוב תודה!

• הוסף לסימניות
מסתבר שמי שמזמין הוא מעל גיל 16 ולא למי שמיועדת התרופה

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה, הוא רושם שקבלת תרופות היא לאלה מגיל 16 ומעלה.
יש עוד דרך????

• הוסף לסימניות
אם אין אפשרות להזמין
אז פשוט צריך לבקש ממישהו
שכן או קרוב מהאיזור
להשאיר את הכרטיס מגנטי ליד הדלת והוא יבא ויקח
זה צורך חיוני ומותר לצאת בשביל זה - כמובן לא למי שבבידוד

• הוסף לסימניות
מסתבר שכן
מסתבר גם שיש עוד ארגונים שונים
היכן אתם גרים?

• הוסף לסימניות
אני חושב שאפשר לפנות לעזר מציון
הם עכשיו נכנסו גם נישה הזו - לעזור למי שבבידוד וכדו'
כדאי לנסותת

• הוסף לסימניות
הם גם יכולים לעזור לנמצאים בבידוד?
אני לא יודעת, קוראים להם ארגון חברים לרפואה והטל' 0547123930, אבל באמת תשמשו בזה רק לאנשים שבאמת צריכים את זה כי בטח יש להם מלא עבודה בלי זה, כי אני יודעת שי המון אנשים מבוגרים שפשוט בודדים ואין להם מי שיביא להם תרופות אפילו.
וגם בטח עזר מציון -025002111 יכול לעזור ויד שרה- 026444639( לוקחים נראה לי 60 שח למשלוח עד הבית, לא בטוחה אם לגבי זה)
אגב גם ב106 ערוכים לכל הדברים האלה אם צריך מספרים נוספים של כל מיני ארגונים לכל מיני דברים אפשר לפנות אלי ואנסה לעזור

• הוסף לסימניות
חברים לרפואה ג"כ יכולים לסייע
אבל בדר"כ הם מתעסקים יותר באיסוף תרופות ישנות ועזרה בהשגת תרופות לנזקקים וכדו'

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת, קוראים להם ארגון חברים לרפואה והטל' 0547123930, אבל באמת תשמשו בזה רק לאנשים שבאמת צריכים את זה כי יש להם כבר מלא עבודה בלי זה, כי אני יודעת שי המון אנשים מבוגרים שפשוט בודדים ואין להם מי שיביא להם תרופות אפילו.
וגם בטח עזר מציון -025002111 יכול לעזור ויד שרה- 026444639( לוקחים נראה לי 60 שח למשלוח עד הבית, לא בטוחה אם לגבי זה)
אגב גם ב106 ערוכים לכל הדברים האלה אם צריך מספרים נוספים של כל מיני ארגונים לכל מיני דברים אפשר לפנות אלי ואנסה לעזור
תודה רבה רבה!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה