התייעצות תרפיה במוזיקה

• הוסף לסימניות
שלום!
אני מתעניינת עכשיו בלימודי תרפיה במוזיקה.

אשמח לשמוע:
1. אם יש ביקוש(אפשרות גם אידיש גם עברית)
2.מה אתן אומרות על רמת הלימודים ועל הלימודים עצמם בבית המורה??
3. אם למישהי יש את המספר שלהם או כתובת מייל!
תודה מראש לכל העונות!!!!!

• הוסף לסימניות
כפי הידוע לי אלו לימודי תעודהולא תואר
כך שלא ניתן לעבוד בשום מקום רשמי עם התעודה הנל
אני יודעת שזה לימודי תעודה.
אני רוצה לעבוד פרטי. ולכן שואלת אם יש ביקוש

• הוסף לסימניות
במוזיקה ובפסיכולוגיה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום לכולם.
אני רוצה לשתף כאן תופעה בעייתית שנתקלתי בה,
(אני לא מציינת כרגע שמות, כי עדיין בודקת מבחינה הלכתית אם מותר)
ואשמח לשמוע אם לעוד מישהו זה קרה ומה דעתכם.

יש לי כמה קורסים שהפקתי,
אני שולחת אותם באמצעות אוטומציה לרוכשים-
דף נחיתה פנימי (שרק לי יש גישה אליו)-
דרכו אני רושמת את מי שרכש ,
ואז נשלחים אליו מיילים עם התכנים של הקורס.

שלחתי את הלינקים לדף הנחיתה לחברת הסינון שלי
(אף אחד אחר מלבדם לא קיבל את הקישור)
כדי שיהיו פתוחים לכל מי שיש לו גם את הסינון הנ"ל,
ואחרי רגע אני רואה שתי התראות במייל שלי-
  • התראה אחת- תגובה מהמערכת שלהם של הסינון
  • התראה שניה- הרשמה לקורס! (מייל מאוד מוזר (רצף אותיות באנגלית), שם מחורטט (אעינ כזה) )
בדקתי במערכת הדיוור ואכן נשלח אליהם מייל עם גישה ישירה לקורס
(בקורסים יש אפשרות להוריד את החומרים לתועלת הרוכשים)
והמייל הזה נפתח על ידם והקבצים מין הסתם הורדו.

שלחתי להם התראה והתרעה למייל

(זו פעם שלישית שזה קורה)
וראה זה פלא, הקישור השני לא קיבל הרשמה. (בינתיים)

אשמח לשמוע אם נתקלתם במשהו דומה, ומה הייתם עושים במקומי?

אודה לכל תגובה.
שלום,
אדם שיש לו דירה בשווי 2,800,000 ש"ח (או קצת יותר) ללא משכנתא. עם אפשרות כלכלית להוסיף 3000 ש"ח לחודש.

מעונין כרגע לעבור דירה ועל הדרך וההזדמנות למנף אם אפשר.

אשמח לשמוע ממכם -

מה האפשרויות וה"קומבינות" למנף את זה שיש להם את הפריבילגיה לקחת משכנתא על סך 7,500,000 ש"ח (כי יש להם הון עצמי - הדירה - של לפחות 2,800,000 ש"ח) אם זה בכלל נכון?
מה שחשבתי:
לקנות וילה למגורים על חשבון ההון העצמי שיש לה גם יחידות להשכרה שיכסו את הפער בין ההון העצמי למשכנתא?
לקנות 2 דירות עם משכנתא חלקית לכל דירה?
לקנות דירה חדשה במחיר ההון העצמי ולקנות דירה על הנייר (עם משכנתא על הדירה הקיימת? אפשרי בכלל?) ולמכור מיד או להשכיר וזה יכסה את המשכנתא?
לקנות קרקע (המחירים באיזור ה2,000,000 רק לקרקע איפה שהוא מעונין לגור) ושם לבנות וילה עם יחידות בהתאמה אישית ומיקסום פוטנציאל (בהנחה שהרשות המקומית לא מפריעה..) וכדומה שיועילו להשלמת המשכנתא מעבר להון העצמי?
או איכשהו למנף את המשכנתא לשוק ההון?
מה האפשרויות? מה הגיוני יותר ומה פחות? איך מחשבים את זה?
אשמח לכל כיוון מחשבה או רעיון מבריק או "קומבינה".

יתכן שחסרים פרטים מכיוון שאני לא בקי בתחום כלל, אשמח להשלים.

תודה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה