מאמין בניסים
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אכן אבל אני יסביר את עצמי יותר טובאף אחד לא טען שהs&p מניב פחות מהעולמי.
טענו רק שלא רוצים לשים את כל הכסף על מדינה אחת.
בעצם הפיזור הזה בעיניי כמו שאני מבין את הרציונל של התומכים ( באהבה רבה, כשם שפרצופיהן...)
הוא כמין תעודת ביטוח ליום שארהב תאט את הצמיחה/תבוא מדינה אחרת ותקח פיקוד אני יהיה מסודר ועל זה הם מוכנים לשלם 'פרמיה' להרוויח פחות. ולכן:
1. אני בא להראות שהביטוח הזה עולה הרבה יותר כסף ממה שחושבים. זה לא ששאר העולם נותן לכם איזושהיא תשואה. הוא פשוט לא עושה כמעט כלום ( צריך לחשב שוב עם האחוזים החדשים ומבלבל מאד כל סוגי המדדים העולמיים האלה. . אבל בגדול מ 2015 זה מה שקורה). אז הביטוח הזה יקר מאד .
2. כמו שראינו השנה אירופה בשיא ביצועי חסר מזה 25 שנה !! כשנקבל 3 שנים רצוף שאירופה תכה את ארהב אני יחשב מסלול מחדש. אני לא מפחד לשנות דעה.
3. אני לא ראוה שום 'מעצמה' מתקרבת לארהב. כל מי שכנראה תעקוף אותה כל אחת בתורה בשנה המוצלחת שלה יהיו מדינות קטנות שיובילו שינוי טוב כזה או אחר כמו ארגנטינה השנה וישראל כנראה בתקופה הקרובה עם ההסכם עם סעודיה. לא רואה מדינה גדולה כמו ארהב שמביאה כזאת צמיחה בעזור הקרוב.
תראה בתחילת הרשימה אין לך אף מעצמה שהגיעה קרוב חוץ מסין שקרסה בשנים האחרונות וגם השנה עלתה בעיקר על "מילים" למי שעוקב על השוק הסיני ומבין מה אני מדבר. לא הייתי שם כספי על קרן הסיני.
הכי חושב להיצמד לתוכנית לא לשנות דעה כל יומיים כמובן.
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //