התייעצות תשלום לסוכן ביטוח עבור קרן השתלמות

• הוסף לסימניות
סוכני ביטוח לא מרוויחים מכל פעולה ולדוגמא, על פתיחת קרן השתלמות אין עמלה כלל,
יש סוכנים שיגבו על כך תשלום עצמי ויש כאלו שיעדיפו לא לגבות תשלום בתקווה לגייס קופות וביטוחים נוספים של הלקוח כעת או בעתיד,
שתי גישות
זה הכל
כלקוח, תוכלו לבחור למי לפנות
אולי כדאי שהסוכנים פה יספרו את האמת?
תספרו כמה הרווח של הסוכן מעמלת היקף? ומעמלת נפרעים?

• הוסף לסימניות
על פתיחת קרן השתלמות ללא ניוד אין עמלה בכלל
תענו לשאלה ששאלתי, ותסבירו לציבור שאינו מודע, גם מה זה כל אחת מהעמלות שכתבתי, וכמה הסוכן מרוויח מכל אחת מהם.

• הוסף לסימניות
תענו לשאלה ששאלתי, ותסבירו לציבור שאינו מודע, גם מה זה כל אחת מהעמלות שכתבתי, וכמה הסוכן מרוויח מכל אחת מהם.
כמו שרשמו, אין עמלה על פתיחת קרן חדשה.
אם היה תלוי בי הייתי מפרסם כאן את החוזה של הסוכנים כדי שכולם יראו את הנתונים המדויקים.

מוזמנת להיפגש איתי. אראה לך את החוזה כפי שהוא, מילה במילה.
יכול לשנות את ההסתכלות ולנקות רעשי רקע שלא מתאימים למציאות.

• הוסף לסימניות
כמו שרשמו, אין עמלה על פתיחת קרן חדשה.
אם היה תלוי בי הייתי מפרסם כאן את החוזה של הסוכנים כדי שכולם יראו את הנתונים המדויקים.

מוזמנת להיפגש איתי. אראה לך את החוזה כפי שהוא, מילה במילה.
יכול לשנות את ההסתכלות ולנקות רעשי רקע שלא מתאימים למציאות.
למה שפשוט לא תענו לשאלות ששאלתי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@מקצועי בלבד וכל מי שמבין. אשמח לשמוע חוות דעת-
בררתי על קרן השתלמות. הבנתי שדרך סוכן יעלה לי יותר זול הדמי ניהול. דיברתי עם מישהו שאמר לי 400 ש"ח דמי פתיחת תיק. שילמתי לו.
ואז התברר שיש מישהו שיכול לתת לי את אותו דמי ניהול בלי דמי פתיחת תיק.
עכשיו מי ששילמתי לו לא מוכן להחזיר את הכסף למרות שעדיין לא פתחתי את הקרן השתלמות ואפילו לא העברתי לו את הטפסים הנדרשים.

הוא לא אמור להחזיר לי את הכסף?
מה אני עושה?

דרך אגב, יש לי אצל הסוכן הזה כמה ביטוחים.
לא מבין למה רצים לסוכן ביטוח לפתוח קרן השתלמות, אפשר לפנות ישר לקרן, מקסימום אחרי שמקבלים הצעה, אפשר לאתגר את הסוכן ביטוח להשיג הצעה זולה יותר (בדרך כלל זה לא קורה), זה גם לא הגיוני לגבות 400 ש"ח על כמה דקות עבודה (זה מה שלוקח לפתוח קרן השתלמות).
במקרה שלך שכתבת שיש לך אצלו כמה פוליסות, תסבירי לו יפה שאם הוא לא מחזיר את הכסף את תעזבי אותו עם כל הפוליסות.

• הוסף לסימניות
קיבלתי הודעה כזאת:

היי,

המייל נשלח כי התעניינת בפעילות IRA דרכי והשותף שלי או כחלק ממועדון החברים הפיננסי של שנרשמת אליו בעבר (ואני המנהל המקצועי של תחום IRA במועדון).

מעדכן במבצע משתלם מאוד לניוד IRA שמאוד כדאי להכיר - מעבר ל- IRA בדמי ניהול טובים יותר ממה שיש לכם עכשיו! (המבצע עד 31.12, ול-200 נרשמים ראשונים בלבד):

דוגמא: יש לך דמי ניהול 0.18% דרך החברה/צבא? תוכלו להשתכלל ולקבל 0.17 ב IRA.

(חידוד חשוב - ההתחייבות זה שיפור של דמי הניהול הנוכחיים. אם אתם משלמים 0.6 בקרן השתלמות, לא תקבלו 0.17, אלא פחות מ- 0.6. כמה פחות? לפי המדרג דמי ניהול שלמטה).

תקף לכל קרנות ההשתלמות וקופות הגמל (ללא פנסיה).

יש עלות לשירות הזה של 1200 ש"ח באופן חד פעמי, שחוץ מדמי ניהול משופרים תקבלו גם ליווי שלי לנהל את כל העבודה של הניוד והטפסים ולפתור מכשולים בתהליך שיש בו לא מעט הפתעות.

הניוד לחברת גלובלנט.

מה אתם אומרים ? זה משתלם ?

• הוסף לסימניות
קיבלתי הודעה כזאת:

היי,

המייל נשלח כי התעניינת בפעילות IRA דרכי והשותף שלי או כחלק ממועדון החברים הפיננסי של שנרשמת אליו בעבר (ואני המנהל המקצועי של תחום IRA במועדון).

מעדכן במבצע משתלם מאוד לניוד IRA שמאוד כדאי להכיר - מעבר ל- IRA בדמי ניהול טובים יותר ממה שיש לכם עכשיו! (המבצע עד 31.12, ול-200 נרשמים ראשונים בלבד):

דוגמא: יש לך דמי ניהול 0.18% דרך החברה/צבא? תוכלו להשתכלל ולקבל 0.17 ב IRA.

(חידוד חשוב - ההתחייבות זה שיפור של דמי הניהול הנוכחיים. אם אתם משלמים 0.6 בקרן השתלמות, לא תקבלו 0.17, אלא פחות מ- 0.6. כמה פחות? לפי המדרג דמי ניהול שלמטה).

תקף לכל קרנות ההשתלמות וקופות הגמל (ללא פנסיה).

יש עלות לשירות הזה של 1200 ש"ח באופן חד פעמי, שחוץ מדמי ניהול משופרים תקבלו גם ליווי שלי לנהל את כל העבודה של הניוד והטפסים ולפתור מכשולים בתהליך שיש בו לא מעט הפתעות.

הניוד לחברת גלובלנט.

מה אתם אומרים ? זה משתלם ?
בדר"כ אפשר לקבל את כל מה שהם מציעים לכם, ללא שום תשלום למתווך.

• הוסף לסימניות
זה לא תשובה לשאלות ששאלתי.
תסבירי מהם העמלות האלו?
ומתי וכמה הסוכן מרוויח מהם.
שאלת כמה מקבלים על פתיחת קרן השתלמות
התשובה היא- לא מקבלים, נקודה.
עמלת היקף הינה עמלה חד פעמית על כל פתיחה או מכירה, שוב, בקרן השתלמות העמלה היא 0
עמלתת נפרעים הינה עמלה חודשית המתקבלת בגין הצבירה ושוב, לא מקבלים יען אין צבירה.

• הוסף לסימניות
עמלתת נפרעים הינה עמלה חודשית המתקבלת בגין הצבירה ושוב, לא מקבלים יען אין צבירה.
יפה מאד אנחנו מתקדמים.
כשפותחים קרן השתלמות אז גם מפקידים בה כסף ולא משאירים אותה ריקה, ואז כל חודש מכאן ולהבא הסוכן מרוויח מכך שפתחו דרכו את קרן ההשתלמות.
אז אתם עדיין רוצים לטעון שהסוכן פותח קרן השתלמות בהתנדבות??

• הוסף לסימניות
יפה מאד אנחנו מתקדמים.
כשפותחים קרן השתלמות אז גם מפקידים בה כסף ולא משאירים אותה ריקה, ואז כל חודש הסוכן מרוויח מכך שפתחו דרכו את קרן ההשתלמות.
אז אתם עדיין רוצים לטעון שהסוכן פותח קרן השתלמות בהתנדבות??
אשמח שנשמור על שיח מכבד ושאינו מקטין
נתקדם, לקוח רנדומלי, שכר 10K
כמה הצבירה אחרי שנתיים? גם אם התשואה בשיאה?
את רוצה באמת שנחשוף כמה יקבל סוכן מצבירה של 40,000 ש"ח ובהנחה והלקוח לא ינייד אחרי שנה לחברה שתציע לו אגורה פחות?

• הוסף לסימניות
אני רואה את התשובות ולא כ"כ מאמין,
מי משלם עבור פתיחת תיק לקרן השתלמות או פנסיה???????
הסוכן מקבל תשלום מספיק הוגן כדי שהוא יעבוד וימליץ ללקוחות להגיע לחברות שיש לו הסכמים איתם,
ותפסיקו להיות פתיים ולשלם על מה שהסוכן היה מוכן לשלם לכם..

מידי פעם מתפרסם כמה סוכנים הרויחו מהחברות, שזה מליונים.
ותמיד מומלץ וחובה ללכת לסוכן ישר שלא מנסה לעשות קופה גם על הלקוח,
וכמובן תמיד להשוות עמלות וריביות.

• הוסף לסימניות
אשמח שנשמור על שיח מכבד ושאינו מקטין
נתקדם, לקוח רנדומלי, שכר 10K
כמה הצבירה אחרי שנתיים? גם אם התשואה בשיאה?
את רוצה באמת שנחשוף כמה יקבל סוכן מצבירה של 40,000 ש"ח ובהנחה והלקוח לא ינייד אחרי שנה לחברה שתציע לו אגורה פחות?
אף אחד לא מקטין.
טענתם שוב ושוב שאין שום רווח מפתיחת קרן השתלמות, והנה עכשיו אתם מודים שהסוכן מרוויח מזה.

ואת בהחלט יכולה לכתוב גם את האחוזים שמקבלים בעמלה הזאת.

• הוסף לסימניות
אף אחד לא מקטין.
טענתם שוב ושוב שאין שום רווח מפתיחת קרן השתלמות, והנה עכשיו אתם מודים שהסוכן מרוויח מזה.

ואת בהחלט יכולה לכתוב גם את האחוזים שמקבלים בעמלה הזאת.
תקראי שוב, הקטנה לשמה
ולשאלתך,
בעת הפתיחה- העמלה היא 0 ש"ח, מכאן התחיל השיח, למה הסוכן גובה עמלה על הפתיחה? פשוט מאד, כי הוא לא מקבל על כך.

בהנחה והלקוח שלנו ימשיך לחסוך דרך אותו סוכן, לא יעביר את הקרן ולא יתחיל עבודה חדשה וקרן חדשה,
אחרי שנתיים, העמלה בממוצע תהיה 0.25 כלומר- 100 שקלים חדשים, וזה כולל מע"מ אגב.

• הוסף לסימניות
בעת הפתיחה- העמלה היא 0 ש"ח, מכאן התחיל השיח, למה הסוכן גובה עמלה על הפתיחה? פשוט מאד, כי הוא לא מקבל על כך.
הרווח שהם מרוויחים החל מיום אחרי הפתיחה זה בדיוק מה שהתכוונתי בתגובתי הזאת -
להגיד שאין רווח לסוכן מפתיחת קרן השתלמות ללקוח זאת הטעיה חמורה!
רוב הסוכנים בשוק שפותחים קרנות השתלמות בשמחה כאמור לא עובדים בהתנדבות.
וזה לא משנה האם העמלה מוגדרת על הפתיחה או שהם מרוויחים מזה עמלה או רווח בשם אחר.
אחרי שנתיים, העמלה בממוצע תהיה 0.25 כלומר- 100 שקלים חדשים, וזה כולל מע"מ אגב.
100 ש"ח שרק הולכים ועולים עם הזמן על עבודה ח"פ של כמה דקות או גג שעה, זה ממש לא יכול להיקרא עבודה ללא רווח.

ואם הוא לא מקבל את זה על אותו זמן שהוא הקדיש לפתיחת התיק אז על מה הוא מקבל את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.