דרוש מידע תשלום עבור דרכון אמריקאי חדש

• הוסף לסימניות
אני צריכה לשלם עבור הנפקת דרכון אמריקאי חדש,
מישהו יכול לשלוח לי לינק
אני מוצאת רק תשלום עבור חידוש דרכון
שאלה נוספת, האם צריך לשלם גם עבור המשלוח בדואר? אם כן, איך משלמים?
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
אני צריכה לשלם עבור הנפקת דרכון אמריקאי חדש,
מישהו יכול לשלוח לי לינק
אני מוצאת רק תשלום עבור חידוש דרכון
שאלה נוספת, האם צריך לשלם גם עבור המשלוח בדואר? אם כן, איך משלמים?
תודה רבה מראש!
כי אי אפשר Online fee payment is currently available for passport book renewals only.

• הוסף לסימניות
לא
משלמים במקום
על המשלוח בדואר צריך לשלם מראש
ולתת להם את האישור על התשלום מודפס
פה משלמים-
יודעת האם צריך לשלם על כל דרכון בנפרד בדואר?
עשינו יחד 5 דרכונים.

תודה!

• הוסף לסימניות
אם עושים כולם בפעם אחד, מספיק לשלם פעם אחד.

• הוסף לסימניות
שלום, מנצלת את האשכול..
@שירותי ESTA לארה"ב ידוע לך בבקשה אם לבן שלי יש דרכון אמריקאי חירום מלפני חודשיים, וכאמור הדרכון תקף לשנה אחת, אז רוצים להאריך לו לדרכון אמריקאי מבוגר ל10 שנים-
יש אפשרות לעשות את זה אונליין/ בדואר? או בגלל שהדרכון הנוכחי הוא חירום אז צריך ללכת לקונסוליה?

אציין שמבחינת תשלום נאמר שלא נצטרך לשלם על דרכון רגיל כי החירום עלה 260 דולר...
לא הצלחתי למצוא מידע רלוונטי באתר
אשמח מאד מאד למידע :)

• הוסף לסימניות
לי אמרו בקונסוליה לפני כמה שבועות, שלדרכון קבוע- תוך שנה מאז שעשו דרכון חירום- לא צריך להגיע לקונסוליה. נתנו לי איזה טופס למלא ורשימה של כל מה שצריך לשלוח להם בדואר רשום.

• הוסף לסימניות
שלום, מנצלת את האשכול..
@שירותי ESTA לארה"ב ידוע לך בבקשה אם לבן שלי יש דרכון אמריקאי חירום מלפני חודשיים, וכאמור הדרכון תקף לשנה אחת, אז רוצים להאריך לו לדרכון אמריקאי מבוגר ל10 שנים-
יש אפשרות לעשות את זה אונליין/ בדואר? או בגלל שהדרכון הנוכחי הוא חירום אז צריך ללכת לקונסוליה?

צריך לשלוח בדואר או למסור בשגרירות עם DS11 מלא, תמונה, ואישור תשלום לדואר שליחים. חשוב מאוד שהדרכון יהיה חתום.

• הוסף לסימניות
שלום, מנצלת את האשכול..

אין צורך להגיע לשגרירות תמלא את הטופס בקישור הזה https://pptform.state.gov/FraudAbus...QUIc3RhdGVLZXlmjPns3arhOgticp6e956+CKaparc="}

צרף את הדרכון חירום, ותמונה 5*5 ס"מ על רקע לבן
תשלום לדואר חזור בלינק הזה https://israelpost.co.il/embassy/?token=d53ceab7-f050-445e-89f4-a77ec4ea3625

לשלוח הכל לשגרירות

• הוסף לסימניות
דרכון לקטין משלמים במקום
צריך למלאות טופס DS11

• הוסף לסימניות
אין צורך להגיע לשגרירות תמלא את הטופס בקישור הזה https://pptform.state.gov/FraudAbuseNotice.aspx#{"__s":"/wEXAQUIc3RhdGVLZXlmjPns3arhOgticp6e956+CKaparc="}
צהריים טובים, הקישור כאן לא עובד
תוכל לכוון אותי בבקשה לקישור תקין לטפסים-? (מה לצרף לדרכון חירום שאנחנו מעוניינים להאריך אותו לרגיל.)

• הוסף לסימניות
הקישור תקין

• הוסף לסימניות
אפשר קישור לתשלום עבור חידוש דרכון אמריקאי למבוגר?
ידוע לכם אם אפשר לשלם במקום?

• הוסף לסימניות
מבוגר שמחדש בדואר עם טופס DS82 משלם בלינק הזה

כל מי שמחדש עם תור עם טופס DS11 משלם במקום

• הוסף לסימניות
תור בשגרירות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה