רק ששם התשלום מגיע מהמדינה שעושקת עם המוני מיסים ובאמת צריכה להחזיר אותם באיזשהיא צורהמגיע להם חודש חופש בתשלום
בדיוק כמו בחיידר,בישיבות.בסמינרים.
וגם שבתות וימים טובים, וברצינות היא לא עובדת כל חודש ניסן?גם ניסן היא לא עובדת נכון?
אז זה בעצם 12 תשלומים על 10 חודש
סתם מעניין אותי לשנה הבאה שולחת לגן פרטי..
למה להגזיםוגם שבתות וימים טובים, וברצינות היא לא עובדת כל חודש ניסן?
וחוזרת לעוד שבוע לאחר פסח עד ראש חודש, אז למה להגזים?למה להגזים
אני מדברת על חודש שלם מר"ח או מ-ו'
ככה הבנתי אין לי נסיון עם זה לכן אני שואלת
היא עבדה עד שבוע לפני ליל הסדרגם ניסן היא לא עובדת נכון?
אז זה בעצם 12 תשלומים על 10 חודש
סתם מעניין אותי לשנה הבאה שולחת לגן פרטי..
אכן, כך מקובל למקרה שנכנסו באמצע שנה, 10% מהתשלום על החופש על כל חודש בגן.מה שידוע לי 10% תוספת על כל חודש שהילד היה
רק שאלתי אם אני משלמת על חודש שלם כשעובדת שבועוחוזרת לעוד שבוע לאחר פסח עד ראש חודש, אז למה להגזים?
הכללה מיותרתרק שהגנים\ מטפלות עובדות לפי לוח עברי כי זה יוצא להם יותר משתלם.
תחשבו שהשנה שלמנו על 13 חודשים- שנה מעוברת.
שבמעון או במשפחתון- התמ"ת משלמים רק 12.
למה את חושבת?הכללה מיותרת
אני לא חושבת אני יודע, בגנים פרטיים רבים מאד משלמים לועזי (כי עובדים לועזי - כמו בית יעקב).למה את חושבת?
תחשבי שבמעון\ משפחתון גם מתחילים בא' אלול אבל תכלס משלמים מ1.9
ז"א שבשנה מעוברת הם עובדות חינם 15 יום.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: רוצה בחיי ו-שמואלזון2 //