כללי ★ קמפיין לקעמפ ★

• הוסף לסימניות
עבודה מקסימה!
(בקטנה, מפריע לי שהרקע של השמים בחוברת מזכיר יותר שמיים כחולים אפורים במקום שמי תכלת של חופש...)

• הוסף לסימניות
עבודה מצויינת.
אני גם חושבת שאלמנטים של "כיף" יקפיצו את הפרסום, סה"כ מיועד לילדים, וזה צריך להיות ניכר. העבודה מאוד נקיה ומדוייקת, שזה טוב! אבל צריך קצת "לשחרר".
(האם זה קעמפ למקורבים או לאנ"ש? אם למקורבים, המלצתי מקבלת משנה תוקף...)
אגב,
האם יש קשר לקעמפ "אור הגאולה" בפתח תקווה? הפרסום ממש דומה.
שלך יותר מקצועי, אבל האלמנטים ממש דומים - כדורים פורחים, סולם, עץ, אופניים (בלי ילד) ומדשאות

• הוסף לסימניות
נחמד ביותר.
כתבת בחוברת שזה מרתק וכו'- את זה לא כותבים על החוברת- את זה הקוראים יחליטו...

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על הפלייר??

קבצים מצורפים

• פלייר רחובות פנימי.jpg
    2.2 MB · צפיות: 50
  • פלייר לקעמפ ברחובות.jpg
    1.7 MB · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
קודם כל הילד בלי כיפה ומדובר פה על חינוך של ילדים כך שתצטרך להוסיף לו כיפה..
נראה טוב כללי... באמצע תשים תמונה יותר של כיף וחוויה..
ולרבי יותר תתן במה ולא תקוע בין שתיים..

בהצלחה.. עבודות מדהימות :)

• הוסף לסימניות
אני לא יודע איך להגיב.... זה פשוט מהמם!
(איך עוד לא לקחו אותך ל"אורו"???)

בכל מקרה, כמעט ואין הערות
- החיבור של הדשה בקצוות נראה קצת לא מוצלח.
- זהו!

אני מסתכל על המודעה שוב ושוב והיא מושלמת, למי שלא הבין, מדובר פה בקעמפ לא בקייטנה.
ממש לא צריך פה את כל הדברים ה"שמחים" של קייטנה, זה ממש לא שייך לכאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה