שיתוף מקודם 🎺🎺🎺 מחלקים לכם אפיקומנים חינם- כנסו להירשם🎺🎺🎺 🎁

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
וואהו האתר נראה מגרה בטירוףףףףף
תמיד חלמתי שיהיה לי כזה הרבה מבחר של פלימוביל
אם היתה לי אפשרות הייתי קונה הכל רק כדי שיהיה להם הרבה דעות של הנאה!!!

אתר נפלא חויית שירות מעל למצופה!!!!!

תמיד מביאים את המוצרים האיכותיים ביותר והאהובים על כל הילדים (וגם ההורים):)

אתר מגוון עם מחירים מעולים, עשיתי הזמנה, מחכה לקבל

מגוון מטורף באתר
אין "נגמר", "יגיע שבוע הבא"וכו כמו בחנויות
ומחירים טובים

וואוו עכשיו הצצתי באתר וזה היה חוויה מיוחדת מגוון של מוצרים עצום במחירים ממש נוחים
תודה

אצלינו מאד אוהבים פליימוביל
3 מכונות כביסה היינו צריכים רק בשביל לנקות את החלקים
וזה בנוסף לבתים והמכוניות שתפסו את כל האמבטיה:)

להיכנס לאתר שלכם זה להיכנס לעולם שלם של דמיון כמעט כמו לשחק ;)

הילדים שלי הכי מתלהבים מהפלימוממייל
משחקים שמלהיבים את הקטנים והגדולים
חוויה חושית מהמפטת!

אתר מדהים!!! עם מבחר ענקקק ומגרה:)

אתר מושלם!!!
מתנת האפיקומן כמדי שנה זה פליימוביל.
כמה כייף להראות להם את כל הדגמים ולהם נשאר רק לבחור---
אגב
מתנת החלאקה מסבתא היתה המירוצית מכם וכל המשפחה נהנית מהחוויה לסוע בה.

וואו אתר נח וברור !
היה שווה להכיר אותו תרתי משמע
גם המחירים ממש נוחים ושווים!

אתר יפה!
מגוון רחב של משחקים
ובמחירים טובים

אני כל כך נהנית מהמבחר המטורף שיש לכם כל מיני משחקים לא שגרתיים מענינים שהילד אוהב אני מאז הפעם הראשונה שהכרתי אתכם התרגלתי ובמשך למעלה משנתיים קונה רק ממכם ןיש כמה סיבות האתר הממשק שלו מאןד נוח וברור המחיר והמבחר וכן דבר חשוב שיטות תשלום מאוד נוחות דבר שמאוד עוזר לי וכן אימון בלקוח דבר שגורם לחזור ולקנות.......

אם היה לי אפשרות להזמין את כל האתר הייתי מזמינה הכל לילדים לשכות של תעסוקה. האתר נראה מאד נוח ומזמין

מחירים ממש טובים ומבחר ענק! אתר ממש יפה ומאד זול
ושעות של הנאה לילדים עם דמויות יהודיות אותנטיות.
פשוט מושלם!
תודה

אתר מקסים ומדויק, שירות לקוחות מופלא
וחוצה דורות לכל המשפחה!

האתר ניראה ממש טוב.
חווית משתמש טובה.
המחירים של המשחקים גם כן, ממש טובים.
נסחפתי לקטגוריית הפליימוביל שלא נגמרת....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה