- הוסף לסימניות
אני מהמרכזאני מיבנה
אין לי דרך להעביר ליבנה
אני מהמרכזאני מיבנה
איפה במרכז?אני מהמרכז
אין לי דרך להעביר ליבנה
אלעדאיפה במרכז?
אלעד
אם אפשרות להעביר לב"ב או ירושלים
אחותי צריכה להגיע ביום חמישי לאלעד.אחיין שלי לומד בישיבה באלעד. אדבר עם אחותי.
שתתקשר אלי לניידאחותי צריכה להגיע ביום חמישי לאלעד.
לאן להגיד לה להגיע?
לאן היא תגיע והאם תהיו בבית?שתתקשר אלי לנייד
תאותתי לי כשאת פה ואני ירשום לך את הנייד
אנחנו גרים במרכז העיר צמוד לכיכר הבארלאן היא תגיע והאם תהיו בבית?
נשמע מסובך קצת
מצטערת, לא הייתי בבית ורק עכשיו ראיתי את ההודעה. התקשרתי לאחותי והיא לא עונה.נראה לי שזה כבר לא יהיה, לא יודעת מתי היא תחזור אלי שלא תהיה שעה מאוחרת (אם היא עדיין באלעד...)אתם באים לקחת את הספר?
אני אשמח ממש!!!למסירה ילדותנו 1, 4
בביתר
יש לי את אחד מהכחולים בירושלים. רלוונטי?אשמח לקבל ספרי מתמטיקה תיכון- גם ספרים משומשים
מי תוכל בבקשה לקשר ביננו?למסירה ילדותנו 1, 4
בביתר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים