- הוסף לסימניות
תני מייל או מס' טלפוןמי תוכל בבקשה לקשר ביננו?
זה ממש יעזור לי הילדותנו האלה!
תני מייל או מס' טלפוןמי תוכל בבקשה לקשר ביננו?
זה ממש יעזור לי הילדותנו האלה!
תודה, אשמח.יש לי את אחד מהכחולים בירושלים. רלוונטי?
יש לי חדש לגמרייש למישהו אטלס למכירה יד שניה
רלוונטי? בכמה מוכרת?יש לי ״בואו חשבון״ 2 - לא היה בשימוש כלל
אשמח לילדותינו 4 ממש!! רלוונטי?למסירה ילדותנו 1, 4
בביתר
יש לי במצב מעולהיש למישהו אטלס למכירה יד שניה
רלוונטי?יואל גבע-ספרים גם של הארבע יחידות וגם של החמש יחידות
לי יש ב50 ש''ח.אשמח גם לקנות אטלס במצב טוב
או איפה אפשר לקנות חדש?
אשמח לפרטים על היואל גבעיש לי למכירה ספרי תיכון-
יואל גבע-ספרים גם של הארבע יחידות וגם של החמש יחידות
אזרחות-כאזרח רענן
היסטוריה-פרקים בתולדות ישראל שתי החלקים
יהדות-לקט ממעיינות הנצח שתי החלקים
וגם הספרי אנגלית לארבע יחידות שאני כרגע לא סוכרת את השם שלהם
יש לי למכירה ספרי תיכון-
אזרחות-כאזרח רענן
היסטוריה-פרקים בתולדות ישראל שתי החלקים
יהדות-לקט ממעיינות הנצח שתי החלקים
וגם הספרי אנגלית לארבע יחידות שאני כרגע לא סוכרת את השם שלהם
ספר חלק א' (כחול) ל4 ו5 יחידות לימוד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים