- הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;776770:איך הגעתם לזה?
בבזק צריך ללחוץ, ומכיון שזה המחיר בהוט סביר להניח שבזק יתנו אותו עם קצת לחיצה
נכתב ע"י רמז;776770:איך הגעתם לזה?
נכתב ע"י שר>ה;776837:בתחילה היה נוראי, אבל היום ב"ה נוסע חלק, חוצמזה שהוצאתי מהם תוכנית שאין בשום מקום! (גם אצלם)
ראיתי שאף אחד לא התייחס לשאלתך, אז אני אתייחס בע"ה:נכתב ע"י א.ר.ז.;776661:לפי האמור לעיל - 012 עדיפה על 013
בכל המובנים??
האם ניתן לקבל מידע לגבי הנקודות האחרות שהועלו כאן:
* איכות הקו והקליטה.
* פעילות הקו בשעת הפסקת חשמל.
* תא פקס בתא קולי, לחילופין: פקס טו מייל.
נכתב ע"י א.ר.ז.;776661:לפי האמור לעיל - 012 עדיפה על 013
בכל המובנים??
האם ניתן לקבל מידע לגבי הנקודות האחרות שהועלו כאן:
* איכות הקו והקליטה.
* פעילות הקו בשעת הפסקת חשמל.
* תא פקס בתא קולי, לחילופין: פקס טו מייל.
נכתב ע"י פרפר;777528:אנחנו משלמים שקל ליום ל-3000 דקות.
ואגב, מה זה המהירויות האלו של אינטרנט בשביל כאלו שמשתמשים במינימום המסונן?
אנחנו עם 2.5 מגה וזה מספיק בהחלט. אם היתה אפשרות ל1.5 היינו הולכים על זה. רק שבבזק כבר לא משווקים את זה...
נכתב ע"י פרסומון;785764:זה ודאי שאין כמו האיכות של בזק ובזק בינלאומי גם יחד.
אבל בכל זאת אם הם לא מסכימים לרדת במחרי כדאי לקחת 012 או 013.
אני אישית ברימון ונהנה עד הגג.
(אני מקווה שיש לך נתיב).
אז בבקשה אם את צריכה עוד עזרה, אשמח לעזור.נכתב ע"י ישראלה;785836:כן, ב"ה יש לי נתיב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים