013 רימון

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש עכשיו מסלול ב013 של קו טלפון ביתי ללא הגבלה + אינטרנט רימון ב99 ש"ח
??מישהו מכיר את החברה הזו איך השירות? איכות הקו (קליטה)? וכן איך מצטרפים?
תודה מראש ולפנות בוקר נעים

• הוסף לסימניות
אל תצטרף ל013 בשום אופן.
אני מנוי שם ויש לי סיפורים איתם כל חודש על הכסף חוץ ממה שאיכות הקו זבל.
(האמור לעיל קשור ל013 בלבד, רימון בסדר גמור).

• הוסף לסימניות
אולי זה תלוי במקום מגורים
אצלנו במשפחה (בני ברק) יש 3 עם 013 והם מרוצים מאד גם מהמחיר (1/4 ממה ששילמו לבזק בעבר) והשרות שלהם מעולה
כבר כמה שנים בלי תלונות
(לגבי איכות הקו שמעתי שבזק גורמת להם לפעמים לניתוקים)

• הוסף לסימניות
פירוט

נכתב ע"י פרסומון;1007458:
אל תצטרף ל013 בשום אופן.
אני מנוי שם ויש לי סיפורים איתם כל חודש על הכסף חוץ ממה שאיכות הקו זבל.
(האמור לעיל קשור ל013 בלבד, רימון בסדר גמור).

מה זאת אומרת סיפורים על הכסף, אתה יכול לפרט?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש בפורום היה כבר אשכולות בנושא.

• הוסף לסימניות
יש לי 013 ואני מאד מרוצה חצי מחיר מבזק!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1007493:
מה זאת אומרת סיפורים על הכסף, אתה יכול לפרט?
תודה מראש
הייתי ב012 ומאד נהניתי גם מהקו- יחסית ל013, וגם מהשירות ומהמחיר, עד שהעלו לי פעם את המחיר, וטענו שהעלו לכולם ולא הסכימו להוריד אז עברתי ל013.
ועל החודש הראשון היו לי בעיות שחייבו אותי 10 ש"ח על מסלול לחו"ל שכלל לא הזמנתי, ולקח כמה חודשים עד שהורידו לי את המסלול הזה. (מסלול שלכל הדעות לא שווה- 10 ש"ח ל-60 דק' לחו"ל, כשיש היום חברות שנותנים שיחות לחו"ל ב9 אג' בלי לשלם על שום מסלול...).
אח"כ, הם לא הסכימו להחזיר לי את הכסף שנגבה ממני, עד שאחת הפקידות הודתה בפניי, שהם לא עושים החזרים, ובכדי להחזיר כסף ללקוח יש צורך בבירוקרטיה פנימית ארוכה.
אי לכך, היא הציעה לי לתת לי חודשיים חינם בטלפון, אז הסכמתי.
אחרי החודשיים (שגם הם לא בדיוק השלימו את הפער), העלו לי את המחיר ליותר גבוה ממה שהיה, והתקשרתי להחזיר, והחזירו לי- אחרי חודש אני מגלה שלא החזירו כלום והמחיר נשאר גבוה כשהיה.
התקשרתי שוב, והפעם הקלטתי את השיחה ולקחתי מספר פנייה, ואכן החזירו את המחיר.
בחודש האחרון- עברתי את מכסת הדקות שלי. אני בודק בחשבונית, והנה אני רואה שאמנם עברתי, אבל הם כותבים שעברתי עם 200 דק' יותר.
התקשרתי לברר למה.
בהתחלה המוקדן התעקש, שאני לא יודע חשבון... עד שעשיתי איתו את כל החשבון מהתחלה עד הסוף... ואז הוא ביקש שאמתין, ולתדהמתי הוא חזר עם תשובה ש... הוא דיבר עם המנהל שלו וגם הוא טוען שהחשבון נכון ולא לקחו יתר על המידה...
וכך היה כמה פעמים, (אני עוד גם צריך להיות מורה לחשבון...), שהוא דיבר שם עם עוד כמה והסכימו איתו שהחשבונית צודקת.
עד שאמרתי לו שאני לא רוצה לדבר איתו, ונתקתי.
בסוף הם חזרו אלי, והם טענו שמה ששיניתי את המחיר באמצע זה בעצם שינוי חבילה, ובכל חבילה יש את הדקות שלו וכו' וכו'.
בקיצור, רק צרות.
חוץ ממה שהקו שלהם עושה לי בעיות בלי סוף.

• הוסף לסימניות
היה לי בעבודה ספק של נטוויזן כמעט שנה וחצי,
כל חודש סיפורים וגביה מיותרת.
שרות על הפנים
כל פעם נאלצתי להמתין ארוכות בהמתנה למענה ואז להתווכח שוב ושוב על עלויות ומחירים שפתאום התווספו לחשבונית.
מאז עברתי לאקספון - שם אני שנתיים ואין שום הפתעות ושום חיובים!

• הוסף לסימניות
לכל חברה יש את הסיפורים שלה, כמו שלכל חנות יש את הסיפורים שלה, ואף אחד לא משמיץ פה את החנויות שלא התייחסו אליו מספיק יפה או שלדעתו ג(נ)בו ממנו כסף שלא בצדק.
אנחנו ב013 כבר 4 שנים ועד היום הזה לא גבו שקל אחד יותר ממה שהיו צריכים לגבות (ואנחנו בודקים כל חודש את החשבונית) וגם כשגבו 7 ש"ח יותר ממה שחשבנו שצריכים לגבות התקשרנו והסבירו לנו בדיוק (וצדקו) למה גבו את זה.
משום מה יש פה אנשים שמרגישים שליחות לכתוב בדיוק מי גנב להם ומי רק חשב לגנוב להם, ובפרט לגבי 013 שהמחירים שם באמת הרבה יותר זולים מבזק שכל אחד יבדוק אם לוקחים לו יותר ממה שצריך ואם כן פשוט להתנתק מהם.

• הוסף לסימניות
זה לא פשוט בכלל. אני רציתי להתנתק מהם וזה היה סיוט- פשוט להכריח אותם ולעבור מפקיד לפקיד והם לא מוכנים לנתק וממשיכים לגבות. ואחר כך לקבל כסף חזרה זה סיוט עוד יותר גדול של כמה חודשים. ולכן יש כאן כאלה שלא רוצים שאחרים יסבלו, בפרט שהם חברה מחללת שבת בגלוי וכדומה שאני לא רואה כל סיבה להגן עליהם כשלא צריך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1007633:
זה לא פשוט בכלל. אני רציתי להתנתק מהם וזה היה סיוט- פשוט להכריח אותם ולעבור מפקיד לפקיד והם לא מוכנים לנתק וממשיכים לגבות. ואחר כך לקבל כסף חזרה זה סיוט עוד יותר גדול של כמה חודשים. ולכן יש כאן כאלה שלא רוצים שאחרים יסבלו, בפרט שהם חברה מחללת שבת בגלוי וכדומה שאני לא רואה כל סיבה להגן עליהם כשלא צריך.

יש אתר בשם 'נתק'.
מנתק אותך מכל ספק תקשורת לפי החוק בלי שום בעיות. בשניה.

אני עשיתי את זה באיזה חברה, שהם לא רצו לנתק לי קו.
גם זה לא עזר והם המשיכו לחייב אותי.

התקשרתי אחרי שראיתי את החיוב, והתחילו לסבב אותי מפקיד לפקיד כרגיל.
עד שפתחתי את סעיפי החוק [חיפוש בגוגל] והתחלתי להקריא לו מהכתב שאני יכול לפנות לבית משפט לתביעות קטנות על זה..... ולתבוע להם 35 אלף ש"ח וכו'.
ואז הוא נלחץ ועבר לעובד בכיר ואחרי כמה דקות הוא אמר לי שהם יחזירו לי הכסף. וזהו.

בענין 013 פעם הייתי שם והיה מלא בסיוטים כל היום ניתוקים ובעיות חיבור וכו'.
דווקא עם החיובים היה בסדר.

היום אני ב012 והרבה יותר טוב.

ובענין ההשמצות.
אם מישהו נפל עם חברה מסויימת זה מצוה לפרסם
ובפרט כשזה מהַלַך מסודר של יצירת בעיות ללקוחות. בלי לחשוב עליהם כלל. אז למה שעוד מישהו יפול.???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

לאחרונה עברתי דירה ליחידה הסמוכה לבית פרטי בישוב סביבות ירושלים.
הזמנתי מאינטרנט רימון שיבואו להתקין לי סיבים והם דרשו 500 שקל (במקום 200 במקרה רגיל) מחמת שמדובר בבית פרטי שדורש עבודה יותר,
וחוץ מזה נאלצתי להמתין שבועיים עד להגעת הטכנאי, כשסוף סוף הגיע הטכנאי הוא הודיע לי שכיון שזה בית פרטי זה עבודה שמיועדת לצוות ולא לטכנאי יחיד ולכך הוא לא יכול להתקין דבר כזה לבדו.
הוא אמר לי שהוא יעדכן את החברה שצריך לשלוח צוות וזה לא יעלה לי תשלום נוסף, לאחמ"כ קיבלתי מייל מרימון כאילו ההתקנה הצליחה והם חייבו אותי בתשלום של 500 ש"ח התקשרתי אליהם והם הודיעו לי שצריך לשלוח צוות וזה עולה 500 ש"ח נוספים.
הודעתי להם שאני לא מעוניין וברצוני לבטל את ההתקשרות איתם אך את ה500 ש"ח הם לא הסכימו להחזיר.
לאחמ"כ התקשרתי לבזק והם נתנו לי הצעה לטכנאי במחיר של 100 עד 250 ש"ח תלוי בכמות העבודה של המתקין, והגיעו תוך פחות משבוע.
אההה. וחוץ מזה הם מרימים את הטלפון לאחר חצי דקה ולא לאחר 45 דק' כמו ברימון
(סתם דבר הזוי ברימון שאתה עושה שירות שיחה חוזרת-שחוזר אליך פקיד לאחר שהכנסת מספר טלפון. ועדיין צריך להמתין כרבע שעה אחרי שהם חוזרים אליך!!!).
למעדה כרגע הם לא מוכנים להחזיר לי את ה500 ש"ח אחרי שהם לא עשו בשבילי כלום.
הרי אני לא הזמנתי טכנאי אני הזמנתי התקנת אינטרנט המתקין לא עשה כלום-היה 5 דק' בבית, למה אני צריך לשלם???
יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות?????
וידע הציבור ויזהר!!!!!!!
תודה רבה!!!!
@איצ'ה קו המידע
0 תגובות
אני רוצה לשתף אתכם בהתכתבות שלי עם חברת פנגו...
תשפטו בעצמכם...

אני:
שלום וברכה
שמי: ***** ******
נייד: **********
מ.ז. **********
4 ספרות אחרונות של כ"א: ****
קיבלתי היום קבלה על חיוב שלכם אותי על חילוץ שלא היה עם חיוב ע"ס 5.04 ש"ח
אבקש להנפיק לי החזר מידי
תודה

פנגו:
היי, לאחר בדיקה שביצעתי, נראה כי אישרת את מסלול השירות בשיחה טלפונית בתאריך 11.9.25 וקיבלת חודש ללא תשלום .
לאחר השיחה נשלח אלייך סיכום עסקה למייל הקיים במנוי, הסיכום כולל בתוכו את כל תנאי השירות וכמובן עלות המסלול.
חשוב לי להסביר שבהתאם למדיניות החברה, אנו עובדים בשקיפות מלאה מול לקוחותינו וכל נציגנו דואגים לשקף את עלויות השירות ותנאי ההצטרפות.
במעמד שיחה כזו שבה סוכם בינכם הצטרפות למסלול, הנציג מציין את כל הפרטים ורק לאחר אישורך המסלול יתווסף לחשבונך.
כל זמן שקיים בחשבונך מסלול שירות בעלות חודשית קבועה, נשלחת אלייך חשבונית מידיי חודש המשקפת בצורה מלאה את סך כל החיובים וניתן לפנות אלינו בכל שלב בערוצים השונים.

אני:
בהחלט אישרתי את המסלול ואף ביקשתי להדגיש שאני מסכים אך ורק במידה ויתקשרו אליי לאשרר את המשך ההתקשרות במסגרת המסלול...
אי לכך אבקש כמובן את ניתוק ההתקשרות בכל מסלול המחויב בתשלום קבוע ולזכות את חשבוני בסכום הנ"ל.

פנגו:
היי, נשלחת אלייך הודעה שמתזכרת אותך שהשירות בתשלום.
כרגע ביטלתי את השירות מהמנוי, חודש הבא יהיה חיוב יחסי וחודש לאחר מכן לא יהיה חיוב כלל
המשך יום נעים,

אני:
לא נשלחה אליי הודעה שמתזכרת ואני דורש החזר מלא על כל גביה במסגרת השירות הזה...

פנגו:
היי, אני רואה שנשלחה אליך הודעה שמעדכנת על סיום ההטבה בתאריך 09/10/2025,, ההטבה הסתיימה בתאריך 11/10/2025.

אני:
באיזו דרך נשלחה ההודעה ?
סמס או הודעה קולית ?
מאיזה מספר נשלחה ההודעה ?
באיזה שעה ?
האם נקראה / התקבלה ?
אני לא קיבלתי שום הודעה ואני לא מתכוון להרפות לשחיתות הזו....

פנגו:
ההודעה נשלחה ב sms
המשך יום נעים,

אני:
הפלאפון שלי לא מקבל sms ...
האם וידאתם שקיבלתי את ההודעה ?
האם זה חוקי לשלוח סמס לבן אדם לפלאפון שלא מקבל סמסים ולגבות כסף על החשבון ?

פנגו:
אנחנו יכולים לראות אם נשלח מצידינו הודעה, לא נוכל לדעת לעולם אם היא הגיעה אליך מאחר וההודעה היא חד צדדית. לגבי האם זה חוקי, כן כמובן מאחר וזוהי בחירתך להיות עם טלפון שלא מקבל SMS. לגבי התאריך, ידעת אותו מראש לכמה זמן אתה מקבל את ההטבה ולעולם לא נגיד שנתקשר אליך לפני הזמן מאחר ואנחנו לא עשינו את זה לעולם.

אני:
כלומר השירות שלכם אינו מיועד באופן מוצהר למגזר החרדי ?

פנגו:
מעולם לא נאמר דבר כזה, ברור שהוא כן מיועד לכל המגזרים, פשוט אני מאמין שאתה יכול להסכים איתי שהרבה יותר קל להשתמש באפליקציה מאשר בטלפון, את האפליקציה אנחנו תמיד משדרגים על מנת שיהיה יותר קל לכולם אך את שיחות הטלפון לא ניתן לשדרג כי אין מה לשדרג על מנת שתהייה נוחות. אנחנו דוגלים בשיוויון בין כל הלקוחות שלנו ומנסים כמה שאפשר לא לבצע הפרדה. יש המון לקוחות מכל המגזרים שמאוד מרוצים מהשירותים שאנחנו נותים (גם במגזר החילוני וגם בחרדי) לכן לא נוכל לומר שהוא לא מותאם.

------------------------------

מה דעתכם על התנהלות כזו ?
ידע הציבור ויזהר שלא להכנס לתוכניות כאלה למרות ההבטחות סרק
וכן תהיו מודעים לכך שיכול להיות שיש כאלו חברות שפוטרות את עצמם בהודעות סמס ולא מעבירות לכם את המידע שהם חייבים להעביר לפי חוק...
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה