למסירה 1,000 צלצולים לפלאפון - מקוטלג מקצועי (זמרים\נושאים\מנגינות ועוד) בהנאה ! ! !

כאן הבאתי מאגר גדול של מאות מנגינות וצלצולים:

הערה/הארה לכל יוצרי הרינגטונים
אנא! כשאתם חותכים את השיר חיתכו גם את הסוף, אין שום תועלת ברינגטון באורך 3 דקות וגם לא פחות,
כמדומני שלרוב האנשים מוגדר שאחרי חצי דקה הפלאפון מפסיק לצלצל, וגם אם לא, לא יקרה כלום אם השיר יחזור על עצמו...
בבקשה! מספיק קטע של 30-40 ומקסימום 45 שניות,
הצלצולים הארוכים תופסים לי הרבה מקום בזיכרון!
ודבר נוסף: אנא שימרו את הקובץ באיכות סטנדרט, הרמקול של הפלאפון ממילא לא באיכות JBL;););););)
ואם זה באיכות גבוהה זה תופס הרבה מקום (רק לא כדאי באיכות נמוכה מידי שאז זה נשמע גרוע
כדאי ב-128kbps

ואין בכל האמור לגרוע בכהוא זה מרגשות התודה לכל אלו שמעלים רינגטונים יפים.
תודה רבה!

לתועלת כולם : למי שיוכל לעזור לתת הסבר ומידע !

יש לי לשתף את כולם במאגר מעודכן ששיתפו אותי בו בחינם ,שהיה עליו השקעה שעות ע''ג שעות במשך חצי שנה !

- לפני שסודר המאגר ,הוא הכיל כ-1200 ג'יגה של חלק שירים ישנים ,וחלק לא מוכרים ,וחלק חזר ע''ע ,והיה אז ערבוביא ...

וצמצמו אותו ,והתאימו אותו שיתאים לנפח של רוב הנגנים = לכרטיס 128 ג'יגה

זה מאגר שכבר מילאו אותו ללפחות 800 אנשים !!! ,

יש במאגר המעודכן :

- מגוון רחב לגיוון שלא נגמר ,של למעלה מ-19,000 שירים !!!!!

ויש בו סדר לפי :

- חגים ומועדים ,
- זמרים ,
- חסידיות ,
- ילדי פלא ,
- גם לפי סדר על שירים בודדים לפי : רגוע / שמח / מקפיץ וכו' ...

+ 8 ג'יגה של כל סוגי הסיפורים לילדים !

ולצורך כך ולתועלת כולם ,אני צריך לקבל הסבר ממשיהוא שמבין בזה איך אפשר לשתף בקלות את הכל ,במקום שיהיה עם גישה לכולם ,ללא חסימות ,ובעיקר למהדרים המשתמשים ב''נטפרי'' = כדי שלא יחסם לאף אחד !

מי שירצה לעזור ,אשמח שיתן לי פרטי יצירת קשר ,ואצור איתו קשר ,ואח''כ אוכל לעדכן את כולם בעז''ה !

- הקישור הישן אינו עובד -
הגישה לקבצים הינה רק דרך ההודעה הראשונה באשכול
אשמח אם מי שמנהל את האוסף של הצלצולים ,
שבבקשה ירכז הכל לאפשרות הורדה בפעם אחת
- כמו לפני זה ,שאז היה יותר נח !

(כרגע ,מאוד קשה ,זה ניתן להוריד רק 1,1,
ואח''כ יש לעשות עבודה גם לקטלג את הרשימות לפי סדר ההורדה ...)

בתודה רבה מראש !

לתועלת כולם : למי שיוכל לעזור לתת הסבר ומידע !

יש לי לשתף את כולם במאגר מעודכן ששיתפו אותי בו בחינם ,שהיה עליו השקעה שעות ע''ג שעות במשך חצי שנה !

- לפני שסודר המאגר ,הוא הכיל כ-1200 ג'יגה של חלק שירים ישנים ,וחלק לא מוכרים ,וחלק חזר ע''ע ,והיה אז ערבוביא ...

וצמצמו אותו ,והתאימו אותו שיתאים לנפח של רוב הנגנים = לכרטיס 128 ג'יגה

זה מאגר שכבר מילאו אותו ללפחות 800 אנשים !!! ,

יש במאגר המעודכן :

- מגוון רחב לגיוון שלא נגמר ,של למעלה מ-19,000 שירים !!!!!

ויש בו סדר לפי :

- חגים ומועדים ,
- זמרים ,
- חסידיות ,
- ילדי פלא ,
- גם לפי סדר על שירים בודדים לפי : רגוע / שמח / מקפיץ וכו' ...

+ 8 ג'יגה של כל סוגי הסיפורים לילדים !

ולצורך כך ולתועלת כולם ,אני צריך לקבל הסבר ממשיהוא שמבין בזה איך אפשר לשתף בקלות את הכל ,במקום שיהיה עם גישה לכולם ,ללא חסימות ,ובעיקר למהדרים המשתמשים ב''נטפרי'' = כדי שלא יחסם לאף אחד !

מי שירצה לעזור ,אשמח שיתן לי פרטי יצירת קשר ,ואצור איתו קשר ,ואח''כ אוכל לעדכן את כולם בעז''ה !
נשמח לעדכון
כשזה יפתח
אם תרצו - סיפורי ילדים

אני מקפיץ שוב ,אני מקווה לעזרה עבור לתועלת כלל הציבור ... (יש לקרא למה התכוונתי ,נמצא לפני 5 הודעות - באשכול הזה ...)

ואני מחכה שזה יסודר מהפותח של האשכול בקשר למה שכתבתי לו לפני כמה ימים :

אשמח אם מי שמנהל את האוסף של הצלצולים ,
שבבקשה ירכז הכל לאפשרות הורדה בפעם אחת
- כמו לפני זה ,שאז היה יותר נח !

(כרגע ,מאוד קשה ,זה ניתן להוריד רק 1,1,
ואח''כ יש לעשות עבודה גם לקטלג את הרשימות לפי סדר ההורדה ...)

בתודה רבה מראש !

אני מקפיץ שוב ,אני מקווה לעזרה עבור לתועלת כלל הציבור ... (יש לקרא למה התכוונתי ,נמצא לפני 5 הודעות - באשכול הזה ...)

ואני מחכה שזה יסודר מהפותח של האשכול בקשר למה שכתבתי לו לפני כמה ימים :
אני מנסה לסדר את הענין.
בטיפול. אקווה לחדשות בעניין בעז"ה בקרוב.

מישהו יכול להעלות את "תנא רבנן" של אברהם פריד והערשי ווינבערגער (לצלצול כמובן)

קבצים מצורפים

• 1674578-b747859ac98211e015e41d93882d3de7 00_01_46-00_02_15.mp3
    1.8 MB
  • 1674578-b747859ac98211e015e41d93882d3de7 00_02_42-00_03_12.mp3
    1.8 MB
  • 1674578-b747859ac98211e015e41d93882d3de7 00_04_09-00_04_38.mp3
    1.8 MB
  • 1674578-b747859ac98211e015e41d93882d3de7 00_05_05-00_05_32.mp3
    1.7 MB
  • 1674578-b747859ac98211e015e41d93882d3de7 00_05_46-00_05_58.mp3
    1.5 MB

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה