דרוש מידע 1-800-CHATGPT

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלום רב
יש היום אפשרות של שיחת טלפון עם בינה מלכותית (מספרים בארה"ב בלבד ) אבל מוגבל ל 30 דקות האם משהוא יודע איך אפשר להאריך להוסיף זמן?

• הוסף לסימניות
מספר הטלפון שלהם הוא 1-800-242-8478 אבל אחרי חצי שעה של שיחה הוא אומר שזה מוגבל לצי שעה בחודש ומנתקץ אשמח לדעת אם יש למישהו מידע איך אפשר להאריך או להוסיף זמן,
תודה רבה!
התקשרתי אחר כך ממספר אחר ושאלתי אותו איך אפשר להאריך זמן? אז ענו לי שאין בכלל הגבלת זמן.....! אפילו אחרי שהתעקשתי שאותי חסמו ואפילו השמעתי לו את ההןדעה שמוקלט שם שזה מוגבל לחצי שעה התעקש שהוא לא מוגבל! :rolleyes: לך תתוכח.....

• הוסף לסימניות
סתם מעניין מה יש לשוחח עם GPT?

• הוסף לסימניות
כרגע זה רק כמו שיחת טלפון רגיל. ללא אפשרות של תמונות.
אבל מוגבל ל30 דקות חודשיות
אפילו שהוא מתעקש שלא....
ואין לי מושג איך והאים אפשר להוסיף זמן אפילו בתשלום! אשמח עם משהו יוכל לתת לי מידע!!

• הוסף לסימניות
עלות כמו שיחה לארה"ב (המספר שאני מכיר)
כן וזה מגניב בהחלט!!!

בכל מקרה למישהו יש מידע בקשר לשאלה שלי?

• הוסף לסימניות
לי יש תוכנית בטלפון שכאשר אני מתקשר לארה"ב מופיע מספר אמריקאי ולכן הוא מזהה אותי כשיחה אמריקאית , אין לי מידע למי שמתקשר עם מספר ישראלי . תבדוק ותעדכן ....

• הוסף לסימניות
כן צריך לבקש בתחילת השיחה אבל פחות מבין ענין.
אבל לעניינינו האם משהו מכיר לפחות משהו או מספר אחר?

• הוסף לסימניות
לי יש תוכנית בטלפון שכאשר אני מתקשר לארה"ב מופיע מספר אמריקאי ולכן הוא מזהה אותי כשיחה אמריקאית , אין לי מידע למי שמתקשר עם מספר ישראלי . תבדוק ותעדכן ....
לא מצליח עם מספר ישראלי
איזה תוכנית יש לכם בטלפון שמופיע מספר אמריקאי?

• הוסף לסימניות
https://calllling.com/

לגבי השאילה שבשבילה פתחתי את האשכול יש למישהו מידע? או לחליפין מידע היכן עוד ניתן לשוחח עם AI?
או
או

או בוואצאפ במספר 1-800-242-8478 אם אני לא טועה

• הוסף לסימניות
או
או

או בוואצאפ במספר 1-800-242-8478 אם אני לא טועה
אני צריך לשיחת טלפון
שלום רב
יש היום אפשרות של שיחת טלפון עם בינה מלכותית (מספרים בארה"ב בלבד ) אבל מוגבל ל 30 דקות האם משהוא יודע איך אפשר להאריך להוסיף זמן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה