ונניח, אתה מבקש ליצור תמונה, מה אז? נשמע טוב, בכל אופן!
צריך להיות בארה"ב בשביל להתקשר?שלום רב
יש היום אפשרות של שיחת טלפון עם בינה מלכותית (מספרים בארה"ב בלבד ) אבל מוגבל ל 30 דקות האם משהוא יודע איך אפשר להאריך להוסיף זמן?
גם בעברית?זה כמו GPT רגיל רק בשיחת טלפון,
לא מצליח עם מספר ישראלילי יש תוכנית בטלפון שכאשר אני מתקשר לארה"ב מופיע מספר אמריקאי ולכן הוא מזהה אותי כשיחה אמריקאית , אין לי מידע למי שמתקשר עם מספר ישראלי . תבדוק ותעדכן ....
https://calllling.com/לא מצליח עם מספר ישראלי
איזה תוכנית יש לכם בטלפון שמופיע מספר אמריקאי?
https://calllling.com/
לגבי השאילה שבשבילה פתחתי את האשכול יש למישהו מידע? או לחליפין מידע היכן עוד ניתן לשוחח עם AI?
gemini.google.com
אני צריך לשיחת טלפוןאו![]()
Google Gemini
נעים להכיר: Gemini, עוזר אישי שמבוסס על Google AI. הוא יכול לעזור במשימות כתיבה, תכנון, למידה ועוד. היכולות המתקדמות של AI גנרטיבי במרחק נגיעה.gemini.google.com
או![]()
ChatGPT - בעברית GPT צ'אט
צ'אט חכם עם תפריט תפקידים, קבצים, קוד, תמונות ופקודות מיוחדות – לגמרי בחינם! . 💖chatgpt.com
![]()
הסבר על האתר של הצאט - צאט גיפיטי - ChatGPT Israel - צ'אט GPT בעברית
צאט GPT הוא אחד מבין כלי AI רבים, לכן הכנו לכם רשימה ארוכה עם כלים ויכולות שיוכלו להקל על החיים שלכם, תיהנו.www.chat-ai-israel.com
או בוואצאפ במספר 1-800-242-8478 אם אני לא טועה
שלום רב
יש היום אפשרות של שיחת טלפון עם בינה מלכותית (מספרים בארה"ב בלבד ) אבל מוגבל ל 30 דקות האם משהוא יודע איך אפשר להאריך להוסיף זמן?
אני לא יודע אם ישאני צריך לשיחת טלפון
לא הבנתי מה ההבדל אבל אם משם אקבל תשובה אני בעד .אני לא יודע אם יש
אבל אתה תוכל להשתמש באשכול הזה שפתחתי https://www.prog.co.il/threads/מספר-של-בינה-מלאכותית.1070532/
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים