נכתב ע"י grafix;1172922:יש לי מתכון של קבב טעים טעים, אבל אפוי, מעניין אותך?
נכתב ע"י תמנתי;1173060:מתכון לקציצות מטוגנות:
400 גר' בשר בקר או עוף/הודו
1 בצל מקולף וקצוץ
1 כף רסק עגבניות
2 כפות כוסברה קצוצה
1 כף כורכום
מלח ופלפל לפי הטעם
1 גזר מגורד [אני משתמשת בגזר מגורד במקום פירורי לחם כ א. יוצא יותר רך, ב. ללא גלוטן]
1 ביצה
לערבב את כל החומרים
לעשות כדורים, למעוך טיפה ולטגן בשמן רותח.
אפשר להכין רוטב לאחרי הטיגון:
1 גמבה פרוסה דק
1 קופסת שימורים פטריות
1 בצל פרוס דק
לטגן בהקפצה את הירקות עד שמתרככים, להוסיף קצת א. מרק עוף, פפריקה ומים.
לשפוך מעל לקציצות
נכתב ע"י שרי 1;1173074:הביצה חיה נכון, לא מבושלת...
נכתב ע"י שרי 1;1173074:הביצה חיה נכון, לא מבושלת...
נכתב ע"י שרי 1;1173057:סליחה על הבורות...
קבב עושים מבשר בקר טחון?????
אני קונה קבב כמו שניצל סויה ונקניק, אז אין לי מושג
אם כן. אז אני רוצה
נכתב ע"י grafix;1195021:קבב רומני (נדמה לי של אביגיל מייזליק)
800 גר' בשר טחון
4 שיני שום טחונות
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
כפית סודה לשתיה
1/2 כוס מי סודה
כפית כמון
מלח, פלפל שחור
2 בצלים קצוצים ומטוגנים עד להזהבה
צרי צורת אצבע וסדרי בתבנית, אפי בחום 200 מעלות.
נכתב ע"י שרי 1;1195037:צרי צורת אצבע וסדרי בתבנית, אפי בחום 200 מעלות.
אפשר גם לטגן במחבת????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים