האם בטחינה ממושכת זה יהיה אבקה בסוף?אני טוחנת סוכר בבלנדר או שייקר כשאני נתקעת,
יוצא בטעם של אבקת סוכר רק קצת יותר גרגירי (ככל שטוחנים יותר יוצא יותר אבקתי)
1, האם גם אתם שמתם לב שהמרגרינות של מחמאה (הצהובות) נשברות ומתפוררות? זה משהו לאחרונה שנתקלתי בו
גם אני שמתי לבלגבי המרגרינה, אחרי שמעורבב בבצק/קרם למה זה מפריע שכשהוא גולמי הוא נשבר/מתפורר?
את זה אני קונה כמובן, 7.9 לשקית, אני עושה מילוי לשמרים עם א. סוכר במקום סוכר, יוצא מאוד טעים אבל בהחלט יותר יקר.יש לקנות אבקת סוכר בשקית של חצי ק"ג.
קשה להתעסק איתה כשצריך לחתוך ממנה רק חלק.לגבי המרגרינה, אחרי שמעורבב בבצק/קרם למה זה מפריע שכשהוא גולמי הוא נשבר/מתפורר?
יש את החלק הזה במעבד של בראון?אנחנו מכינים אבקת סוכר מצויינת במעבד מזון
אבל בחלק שמיועד לקמחים [הקטן יותר]
יש שקיות של קילו ב 11-12 שח,7.9 לשקית
אכן. הפסקתי לקנות אותם, מעדיפה את תחליפי המרגרינה בטעם חמאה (או לא בטעם חמאה) של שמרית, או נטורינה שזה על בסיס קוקוס. בעיני טעים יותר וגם במרקם נוח יותר.1, האם גם אתם שמתם לב שהמרגרינות של מחמאה (הצהובות) נשברות ומתפוררות? זה משהו לאחרונה שנתקלתי בו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים