עזרה 200 ש"ח למי שיתן לי פרטים על אולם בירושלים

@נירוש ראיתי שהציעו לך את מסילת ישרים ברחוב פישל
נראה לי מיקום מרכזי ואולם גדול
הוא חדש חדש ומהממם

לזאת ששאלה על ויאמר יצחק- עדיין פעיל
ראיתי פרסום שיש שם היום מכירה.

@נירוש ראיתי שהציעו לך את מסילת ישרים ברחוב פישל
נראה לי מיקום מרכזי ואולם גדול
הוא חדש חדש ומהממם

לזאת ששאלה על ויאמר יצחק- עדיין פעיל
ראיתי פרסום שיש שם היום מכירה.
כן , לא ענו לי שם אתמול

@נירוש
אולם זוועהיל ובית הארחה בית וגן הם מקומות מעולים.
שניהם צמודים לתחנת רכבת קלה, ולכן הם במקום סופר מרכזי.

@נירוש
אולם זוועהיל ובית הארחה בית וגן הם מקומות מעולים.
שניהם צמודים לתחנת רכבת קלה, ולכן הם במקום סופר מרכזי.
אולם זוויעל התקשרתי אתמול יחזרו אלי
בית הארחה בית וגן זה נראה לי פחות מרכזי ואולי גם פחות מתאים ליריד מכירות... אני טועה?

אולם זוויעל התקשרתי אתמול יחזרו אלי
בית הארחה בית וגן זה נראה לי פחות מרכזי ואולי גם פחות מתאים ליריד מכירות... אני טועה?

זוויעל זה קומה לרדת
אולי יש להם אפשרות לפתוח מהרחוב למטה
אבל תבדקי את זה

לא ניסיתי... הוא קרקע?
יש לך מס' טלפון?
כן הוא קרקע מצד אחד של האולם
בירידה של מהרם מרוטנבורג

מצורף קישור...

כן הוא קרקע מצד אחד של האולם
בירידה של מהרם מרוטנבורג

מצורף קישור...
אולם ממש קטן
אם בנות הדסה קטן אז הוא בכלל...

זה 2 מרכזים?
כי ברחוב דוד הוא ממש קטן לי לפי מה שביררתי
זה שני מקומות
אבל איזה גודל של אולם את צריכה?

בעצם אם את צריכה יריד מכירות באמת לא מתאים
אולי תחפשי איזה שטח פתוח לעשות בו אוהל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה