עזרה 200 ש"ח למי שיתן לי פרטים על אולם בירושלים

האולם של מלון המרכז - פרימה פלאס הוא ללא מדרגות

אולמי הפנינה ברחוב חנה

אלמי פאלס ('המרכז' לשעבר)

האולם החדש ברח' זית רענן
איפה שפעם היה הכי כדאי - אנ"ש

מחכה מהם לתשובה....
אם הם עונים לך תשובה חיובית, תבדקי שבאמת הגודל שלהם מתאים לך,
כשהצעתי לך את האולם הצעתי אותו כי הכרתי את השטח כצרכנייה גדולה ושמעתי שהפכו אותו לאולם,
אבל לא הייתי שם בשטח...
תצליחי! (ותגלי לנו בסוף של מה התערוכה, אולי גם נרצה לבוא... ;) )

אני גם מחפש אולם גדול ובעיקר מרכזי ולא שכונתי ללא עמודים באמצע האולם וענק...

את זה עוד לא הציעו לדעתי, יש לך פרטים אם זה אולם בקומת קרקע? וגדול?
גדול.
לא קרקע, אבל נראה לי שיש כניסה אחורית ללא מדרגות.
לחפש לך טלפון?

מספר טלפון של אולם צאנז (הכי כדאי לשעבר) - 0583288572
בהצלחה
אם יש למישהו קשרים שם אני צריכה עזרה (בתשלום)
הם כנראה חושבים שאני מס הכנסה או משהו כזה...

אם יש למישהו קשרים שם אני צריכה עזרה (בתשלום)
הם כנראה חושבים שאני מס הכנסה או משהו כזה...
לא נראה לי שזה אולם כזה גדול (ביחס לבנות הדסה זה אמור להיות הרבה יותר קטן)
חלק מהמקום נשאר סופר זה לא על כל השטח של הכי כדאי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה