פחות נראה לי בית מלון זה מידי המוני לבית מלוןלא צריך כסף
ואפשר לבדוק כיוון של בתי מלון אם עדיין לא כתבו
תודה על התגובהבלת"ק
אולם הפנינה בעזרת תורה קומת קרקע , מקום מרכזי ועושים שם הרבה מכירות
(ואגב אל תשכחי שאם סגרת איתם אז...)
מה זה בית הדפוס? זה מקום מרכזי??אולם בראשית.
רח' בית הדפוס.
חניה גדולה
מקום יפה ומפנק
בהצלחה בהחלטה.
תודה על השובר![]()
רעיון מעולה!מה זה בית הדפוס? זה מקום מרכזי??
זה אולם בקומת קרקע??
אני לא חושבת שאלו ה 200 ש"ח !תראו מה 200 שקל עשה לנו....
ניסית את סנהדרין? יש שם שטח ממש גדולבלת"ק
סנהדרין
נשמע בול מה שאת מחפשת
אם יש לך קשרים שם אני אשלם תעריף כפול...אולי מתנ"ס רוממה מתאים?
אין לי מושג אם הוא נגיש בלי מדרגות
בטח יש כאן כאלו שמכירים
סנהדרין מכירה ועשיתי שם כמה פעמים, הוא עכשיו בשיפוצים ולא יכולים להתחייבניסית את סנהדרין? יש שם שטח ממש גדול
לי איןאם יש לך קשרים שם אני אשלם תעריף כפול...
בנתיים ממה שבדקתי מולם הם לא משכירים רק לצוות או משהו כזה עד שתיגמר הקורונה
עם קצת קשרים שם הם היו משכירים לי בלי בעיה....
לפי מה בדקתי בעבר הם נמצאים ברמות, אני מעדיפה מרכזסמינר בנות אלישבע. יש להם אולם עגול ויפה.
בנות ירושלים לא אקטואליאני לא יודעת עם מי דיברתי שם אבל אולי אם הייתי יודעת אידיש הוא היה נותן לי מכר לי לוקשים שצריך את האולם לביה"ס...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים