- הוסף לסימניות
כ
כן, לצעריעדיין רלוונטי?
כן, לצעריעדיין רלוונטי?
מחפשים מקום חסידי פחות מתאים בית שאןלמה לא בית שאן?
דירות שם ממש זולות
ומתפתחת שם קהילה חרדית
וגם השכירות שם סבבה
צרי איתי קשר 0533186003, יש לי מישהו להמליץ לך עליו... אנחנו עשינו אצלו והוא תותח. ליווה אותנו בצורה נדירה!כ
כן, לצערי
דימונהבסכום הזה-זה רק פרייפריה
נסיונות לגור במרכז עם סכום כזה
זה מתכון למות בגיל צעיר....(אלא אם כן יש לכם כושר השתכרות יוצא מגדר הרגיל)
דירת חדר או 2 חדרים בפריפריה מוחלשת.עני מחפשת לקנות דירה ב350,000 שח במזומן יש כזה דבר? בלי משכנתא
יש לי רק את מה שחסכתי
סתם אין לי סבלנות למשכנתא (יש כבר דירה)למה בלי משכנתא? עניין הלכתי?
יש אפשרות של דירה בסכום שאתם רוצים עם שכירות כמו שכתבתם בתחילת האשכול. אם מעניין אתכם תכתבו ואפרט באישי.מחפשים מקום חסידי פחות מתאים בית שאן
והיום לקנות עם משכנתאות יותר גבוהות דירות יותר קטנות יותר שווה?.?.ממש לא!
לא זכור לי כזה דבר
וגם חברה שלי שכן זכתה לפני חמש שנים בדירה בבית שמש במיליון שש מאות דירת חמש חדרים ביטלה
כי לא היה את המושגים לקחת דירות כאלה יקרות עם משכנתאות כאלה מופרחות
של 7000-8000 אז???
על מה התמיהה??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //