- הוסף לסימניות
אוקי אז שלא יסבירו שזה בגלל עליות מחירים וחוסר רווחיות.לא הבנתי,
מישהו חייב אותך לקנות?
בעל המאפיה לא יכול להרוויח?
כל אחד עושה את השיקולים שלו
רק הסברנו את המציאות נכוחה שאנשים ידעו את המצב לאשורו ויפסיקו להיות פרייארים ויתקוממו.
אוקי אז שלא יסבירו שזה בגלל עליות מחירים וחוסר רווחיות.לא הבנתי,
מישהו חייב אותך לקנות?
מי שממשיך להתעלם מהפקעות המחירים ללא סיבה מוצדקת הוא בהחלט פרייארזה בהחלט גם בגלל עליות מחירים
מי שקונה בורקס הוא פרייר?
הוא רעב....
או שאין לו כח לחנך ילדים מנדנדים באמצע קניות.זה בהחלט גם בגלל עליות מחירים
מי שקונה בורקס הוא פרייר?
הוא רעב....
עד שיבין שעליית מחיר = למכור פחות.זה גלגל.
מי שנותן שירותים, גם הכל יקר לו. אז הוא מעלה מחירים כדי לשמור על רווחיות.
ולכן כולם עושים כאן יחד את השיקול שלהם בקול לגבי כל מה שהתייקר וזה כמעט הכל.לא הבנתי,
מישהו חייב אותך לקנות?
או שבא לו להתפנק, והמחיר הוציא לו את החשק...מי שקונה בורקס הוא פרייר?
הוא רעב....
שובע?בקטגוריית המאפים אני חושב שמאפיית 'שובע' יוצא לי הכי זול.
2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | |
| שינוי באחוזים | 3.8% | 3.9% | 2.7% | 2.2% | 1.6% | 1.8% | -0.2% | -1.0% | -0.2% | 0.4% | 0.8% | 0.6% | -0.7% | 2.8% | 5.3% | 3.0% | 3.2% |
|---|
אין לי מושג על פיציה, או כמה עולה, אני רק יודע שאני משלם בקופה פחות מאשר כל מאפייה אחרת היום.שובע?
אם פעם היה עולה לי פיציה 3.5 שח
היום זה עובר את ה 5 שח
וגם הם שמו שלט בכתב פיצי
ש"בצער רב, וכו' וכו' המחירים מתעדכנים...."
זה נכון, אבל.אתם מדברים פה ש"אל תקנו" כאילו רק מחירי המאפים במאפיות עלו
אני דוקא בטראומה ממה שקורה עם מחירי החלב(!!!!!) הלחם והירקות ופירות, הם לא מפסיקים לעלות....
וזה מוצרי יסוד
אני שואלת את עצמי בתסכול לאן זה יגיע, לזה שכל משפחה שניה תרעב ללחם כפשוטו, המצב לא הגיוני...
בקטגוריית המאפים אני חושב שמאפיית 'שובע' יוצא לי הכי זול.
בשובע בשמגר העלו את המאפים פרווה וחלבי ל 50 שקל לקילוכי הם היחידים שמכינים את הבצק בעצמם
לא שיש לי כסף מיותר אבל יש דברים שבהם אני לא חוסכת.אתם מדברים פה ש"אל תקנו" כאילו רק מחירי המאפים במאפיות עלו
אני דוקא בטראומה ממה שקורה עם מחירי החלב(!!!!!) הלחם והירקות ופירות, הם לא מפסיקים לעלות....
וזה מוצרי יסוד
אני שואלת את עצמי בתסכול לאן זה יגיע, לזה שכל משפחה שניה תרעב ללחם כפשוטו, המצב לא הגיוני...
מזעזע בהחלטחזרתי מלקחת את הילדים מהלימודים על הדרך עברנו ליד מאפייה, ביקשו בורקס נכנסתי למאפייה השכונתית ויצאתי מזועזע: 4 שקלים לבורקס אחד!
בורקס! בצק ממולא תפו"א , לא סטייק, לא דג סלמון. איך הגענו למצב שבו פינוק פשוט לילדים הופך להוצאה של עשרות שקלים ? מה יהיה כאן? זה יגמר?
למה 4 ש"ח?חזרתי מלקחת את הילדים מהלימודים על הדרך עברנו ליד מאפייה, ביקשו בורקס נכנסתי למאפייה השכונתית ויצאתי מזועזע: 4 שקלים לבורקס אחד!
בורקס! בצק ממולא תפו"א , לא סטייק, לא דג סלמון. איך הגענו למצב שבו פינוק פשוט לילדים הופך להוצאה של עשרות שקלים ? מה יהיה כאן? זה יגמר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים