תמיד בשמחה !!!!
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
הרעידה או לא הרעידה, את המינוס בבנק של המוחים זה לא שינה.ממש לא נכון הוכחתי למעלה שהמחאה הרעידה את היבואנים
איפה?ואותה רשת קונה את המאפים בערך ב 10 ש"ח לקילו.
אני מזמן קונה מאפים קפואים ב 16.5 לקילו
קונה ארגז של 7 ק"ג מחלק בבית לשקיות וכל שבוע אופה קילו.
בהרבה יותר טעים.
ימותו ברעב מחוסר יכולת לקנות בורקסים ורוגלך במאפייה?די
דיייי מספיק עם התשובות האלה
ברור שלא חייב לקנות
אבל הכל מתייקר בטרוף אז מה שימותו מרעב??
אני מבינה שיוקר המחיה תופס אתכם רק במאפיהימותו ברעב מחוסר יכולת לקנות בורקסים ורוגלך במאפייה?
יכול להיות שכחברה, ולא כיחידים, לא תהיה לנו ברירה אלא לשנות אמות מידה לגבי רמת חיים מכפי שהורגלנו ב15-20 שנים האחרונות.הם לא מבינים שרמת חיים תואמת סביבה במידה סבירה היא גם צורך אמיתי?
אני ממש בעד.יכול להיות שכחברה, ולא כיחידים, לא תהיה לנו ברירה אלא לשנות אמות מידה לגבי רמת חיים מכפי שהורגלנו ב15-20 שנים האחרונות.
אגב לאור האשכול הזה ניסיתי לחשוב אם בשנה האחרונה פחות רואים פה אשכולות נוסח 'ריצוף 220X220 , מוקה גרנדה, בעד ונגד מנסיון בלבד'. חושבת שכן, ואם כן זה מראה שאנחנו זזים קצת ברצוננו או שלא.
מצד שני, אולי כבר כולם גמרו לשפץ![]()
למה לאזה מתאים לשמחה? (נניח קידוש בבית כנסת)
תודה רבה על המידעלמה לא
בדיוק מה שכל המאפיות מוכרות
זה גם עבודה מסוימת להכין כמויות לבית הכנסת שיש לך מקום בתנור לתבנית תבנית.
אבל קצת רצון ולראות אח"כ כמה חסכתם זה שווה כל שקל.
יש להם מגוון סוגי עוגות.תודה רבה על המידע
שמרתי לי את הפרטים.
יש כל מיני סטנדרטים שקשה לשנות כשחיים בסביבה/ קהילה/ משפחה ברמה מסויימת. (א"א להגיד לילדה את הולכת עם בגדים X כשכל החברות או הבנות דודות הולכות אחרת- כמובן עד לצניעות...)אני ממש בעד.
זה באמת לא קל לשנות סטנדרטיים משמעותית כיחיד.
יש עוד פרטים?במודיעין עילית
ארגז 7 ק"ג.
זה פשוט הזוי!יכול להיות שכחברה, ולא כיחידים, לא תהיה לנו ברירה אלא לשנות אמות מידה לגבי רמת חיים מכפי שהורגלנו ב15-20 שנים האחרונות.
אגב לאור האשכול הזה ניסיתי לחשוב אם בשנה האחרונה פחות רואים פה אשכולות נוסח 'ריצוף 220X220 , מוקה גרנדה, בעד ונגד מנסיון בלבד'. חושבת שכן, ואם כן זה מראה שאנחנו זזים קצת ברצוננו או שלא.
מצד שני, אולי כבר כולם גמרו לשפץ![]()
תשלחי לי הודעה פרטית ואקשר אותך עם מישהואיפה אפשר לקנות מאפים קפואים באיזור בית שמש??
לא רואה את החיסכון האדיר בזה. אם יש אירוע-סבבה, אבל ליומיום?יש עוד פרטים?
(מכירה קבועה? 7 קילו מאותו סוג?)
כנראה שלך זה באמת פחות מתאים...לא נראה לי שאני מגיעה ל 4 קילו מאפים בשנה במאפיה. ממש לא יחסוך לקנות פתאום 7 קילו שייגמרו תוך חודש.
אכן הכי חסכוני לא לצרוך מזון מוכןלא רואה את החיסכון האדיר בזה. אם יש אירוע-סבבה, אבל ליומיום?
לא נראה לי שאני מגיעה ל 4 קילו מאפים בשנה במאפיה. ממש לא יחסוך לקנות פתאום 7 קילו שייגמרו תוך חודש.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים