- הוסף לסימניות
מי אמר?וכולם גם ממשיכים לצלם ניובורן וסמאשקייק וצילומי בת מצווה.
(במחילה מהמתפרנסים מכך)
מימיי לא צרכתי את המוצרים הנ''ל ויש לי 6 ילדים בלי עין הרע.
והרבה מסביבתי הקרובה מגדירים זאת כמותרות ומצלמים לבד, עם או בלי סמאש ואביזרים.
מי אמר?וכולם גם ממשיכים לצלם ניובורן וסמאשקייק וצילומי בת מצווה.
(במחילה מהמתפרנסים מכך)
גם אנומי אמר?
מימיי לא צרכתי את המוצרים הנ''ל ויש לי 6 ילדים בלי עין הרע.
והרבה מסביבתי הקרובה מגדירים זאת כמותרות ומצלמים לבד, עם או בלי סמאש ואביזרים.
מה שברור שלמוכר היה עדיף לתת לו בחינם העיקר שישתוק@יענקל בעל עגלה
עכשיו את האמת,
אותו בורקס מסכן שבזכותו נוצר את האשכול הענק הזה,
לא היה שווה לך 4 ש"ח?
הבעיה היא לא אם הבורקס שווה 4 ש"ח, הבעיה היא שתרגלנו לשלם מחירי יוקרה לפשוטי עם על אוכל של מאפיה שכונתית. אם זה ממשיך ככה, בקרוב נצטרך לקחת משכנתא בשביל מגש פיצה.@יענקל בעל עגלה
עכשיו את האמת,
אותו בורקס מסכן שבזכותו נוצר את האשכול הענק הזה,
לא היה שווה לך 4 ש"ח?
בלת"ק חלקינראה לכם הגיוני טיול שנתי לכיתה א' עממי 85 ש"ח
8:15- 13:30??
מה שנשאר מהוצאות הטיול חוזר למנכ"לבלת"ק חלקי
הם לוקחים את המקסימום שמותר ע"פ חוזר מנכ"ל...
בגרליץ הגודל של הבורקסים פשוט חצי מהמקומות האחרים....אני עובד בגרליץ בורקס יוצא 2 שח ליחידה...
מסכימה איתךלי זה העלה נקודה אחרת...
כשאני רואה שכתבת כאן מקצועות שמכניסים יפה מאוד ובכל זאת צריך משכורת נוספת+עבודה מהצד, אני באמת לא מבינה איך אמורים לשרוד את היומיום
לא נכון בעליל, זכותו של כל נותן שירות לגבות יזה מחיר שמתחשק לו, אני כצרכנית תריכה לדעת האם יש י לשלם את הכסף למוצר או לא.עולה מהאשכול כאב צורב של יוקר המחי'ה כאב אמתי של הציבור שנחנק, עוד ועוד עלית מחירים ללא סיבה אמתית וללא פרופורציה לעלויות היצור, מנהיגי הציבור מנותקים מהעם מבחינת "אם אין לחם תאכלו עוגות"
אם אני לי מי לי
א"א לתקן את העולם ובוודאי שלא בפעם אחת, צריך לקום גוף רציני ואני מאמין שיקבל תמיכה מהרבנים שכל פעם יתמקד במוצר אחר לדוגמא מוצרי אפי'ה שקילים כגון בורקסים ורוגלך ישבו עם בעלי קונדיטורית באזורים חרדים יבדקו עלויות ויקבעו מחיר גג ואז יצאו לציבור עם מחיר מקסימלי לק"ג מחיר שגם הסוחרים ירוויחו וגם הלקוחות לא ירוששו
המחיר יפורסם בציבור ולא ירכשו את המוצר מעבר למחיר שהוחלט לאחר שהדבר יבוא על תיקונו יתמקדו במוצר אחר האם זה לא מצב קלאסי של הפקעת שערים שגדולי ישראל הורו לא לקנות דגים לשבת?
איזה זלזול בנשים. אפס לגיטימציה לזה שהן בחרו בזה.בעל שחושב שאשתו צריכה גם לגדל את הילדים, וגם לפרנס את הבית, וגם לעבוד בעבודה נוספת בערב, ואם היא מתלוננת זה בושה וחרפה. לא יודע איזה תואר ראוי לו.
תנמיכי ותירגעיכל מילה פנינה!
אבל גבר שמתחיל את היום בשעה 9:00 בחדר קפה כשאשתו כבר שעתיים בעבודה לא יתן לגעת לו בעוגה..
לא אישי אבל זה לא נראה מעודף כבוד לתורהלא יכול שלא להגיב על זה.
נשים מתלוננות על לחץ עבודה מטורף, ושלשה גברים מטיפים מוסר על 'כבוד התוירה'. אתם לא מתביישים? וכי כך עונים את המעוקות?
זה לא פורום חילוני, זה פורום הכי דתי שיכול להיות. בכתובה של כולם כתוב "ואנא אפלח ואזון ואוקיר ואפרנס יתיכי".
בעל שחושב שאשתו צריכה גם לגדל את הילדים, וגם לפרנס את הבית, וגם לעבוד בעבודה נוספת בערב, ואם היא מתלוננת זה בושה וחרפה. לא יודע איזה תואר ראוי לו.
היא גם שכחה שאם אשתו בעבודה כבר שעתיים, (ויצאה כנראה כשהשמש עוד לא זרחה) מישהו אחר היה צריך להעיר, להלביש, לסרק, לחתל ולהתפלל וגם להספיק להיות בכולל ב 9...תנמיכי ותירגעי
ממש לא קל להם ללמוד תורה והמשפט האחרון שלך מזלזל בטירוף
בעל שחושב שאשתו צריכה גם לגדל את הילדים, וגם לפרנס את הבית, וגם לעבוד בעבודה נוספת בערב, ואם היא מתלוננת זה בושה וחרפה. לא יודע איזה תואר ראוי לו.
שאין להם תחרות
וואו כל כךהיא גם שכחה שאם אשתו בעבודה כבר שעתיים, (ויצאה כנראה כשהשמש עוד לא זרחה) מישהו אחר היה צריך להעיר, להלביש, לסרק, לחתל ולהתפלל וגם להספיק להיות בכולל ב 9...
.זה לא נכון
מרווים יפה
כמה מאפים נזרקים בסוף היום?
כמה אנשים במיוחד ילדים "טועמים" את הסחורה בחנות?
במקום
כל מילה פנינה!
אבל גבר שמתחיל את היום בשעה 9:00 בחדר קפה כשאשתו כבר שעתיים בעבודה לא יתן לגעת לו בעוגה..
גם הנשים מוחות, בהחלט.שלשה גברים מטיפים מוסר על 'כבוד התוירה'.
אם זה ה"אברכים" שאתם מציירים בדמיונכם, מידת הדרמה מתחילה להיות מובנת.אבל גבר שמתחיל את היום בשעה 9:00 בחדר קפה כשאשתו כבר שעתיים בעבודה לא יתן לגעת לו בעוגה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים