- הוסף לסימניות
אני מוחה בתוקף על הציטוט הזה ועל האחרים שלך באשכול הזה, המזלזלים בלומדי תורה שתורתם אומנותם.אבל גבר שמתחיל את היום בשעה 9:00 בחדר קפה כשאשתו כבר שעתיים בעבודה לא יתן לגעת לו בעוגה..
מי יתן לי תלמיד חכם ואשכנו כחמור.
אני מוחה בתוקף על הציטוט הזה ועל האחרים שלך באשכול הזה, המזלזלים בלומדי תורה שתורתם אומנותם.אבל גבר שמתחיל את היום בשעה 9:00 בחדר קפה כשאשתו כבר שעתיים בעבודה לא יתן לגעת לו בעוגה..
סתם הערת אגב, זה גם צורם כשנשים מתלוננות שהן עובדות יותר מידי כמו שקרה כאן, או שהן תתמוטטנה בלי מעונות...ניק שחושב שלנשותיהם של אותם בעלים לא הייתה יד ורגל בבחירת אורח החיים שלהן על כל הביטיו, גם אני מתקשה למצוא תיאור ל'כבוד הנשים' שהוא מבטא.
אני משלם 16 לקילו דרך יהודי צדיק שמוכר ללא מטרות רווח הוא קונה גג 20 קרטונים בשבוע (ולא משטח)אמרו לו ככל שתקנה יותר תקבל מחיר יותר טוב ומשם החישוב שלי.זה לא נכון
מרווים יפה
כמה מאפים נזרקים בסוף היום?
כמה אנשים במיוחד ילדים "טועמים" את הסחורה בחנות?
במקום העבודה שלי קונים מפעם לפעם קפואים של "עמית"
לעובדים יש אפשרות להזמין באותו משלוח במחיר עלות.
בשביל לקבל מחיר טוב צריך להזמין אצלהם משטח מאפים קפואים.
ולגבי אפיית קפוא בבית זה פשוט נהדר וגם זול יותר,
יש בדרך אורחים? מכניסים תבנית קפואים מעורב לתנור והריח שמקבל את האורחים חלום.
וכל הכועסים על כבודו שליט"א...
מוזמנים לשאול את הסבא או האבא של הסבא כמה שעות הוא פרנס ביום וכמה שעות הוא למד ביום..
בבקשה תגלו כבר איפה קונים את המאפים הקפואיםאני משלם 16 לקילו דרך יהודי צדיק שמוכר ללא מטרות רווח הוא קונה גג 20 קרטונים בשבוע (ולא משטח)אמרו לו ככל שתקנה יותר תקבל מחיר יותר טוב ומשם החישוב שלי.
אני יודע רק על מודיעין עיליתבבקשה תגלו כבר איפה קונים את המאפים הקפואים
באזורים שונים
כמו ב"ב בית שמש ביתר וירושלים
אני חושבת שזה יועיל מאד לכלל הציבור
משפטים נוסח ליברמן.כל מילה פנינה!
אבל גבר שמתחיל את היום בשעה 9:00 בחדר קפה כשאשתו כבר שעתיים בעבודה לא יתן לגעת לו בעוגה..
אישית, קבלתי עדכון על עלית מחירי הקקאו\שוקולד וכו' - בפעם החמישית!!! מתחילת 2024כמה זה התייקר? אשמח לשמוע מספרים. הקמח שזה חומר הגלם העיקרי רק ירד ולא עלה.
אני יודעת על מישהו שעובד על זה בירושלים, כשיהיו לי פרטים אפרסם בלנ"דבבקשה תגלו כבר איפה קונים את המאפים הקפואים
באזורים שונים
אז איך קונים רוגלעך קפוא ב16 שקל?עכשיו תענו אתם על עליית המחירים......
אנחנו בערב שבועות חג מתן תורה שימי לב.אבל גבר שמתחיל את היום בשעה 9:00 בחדר קפה כשאשתו כבר שעתיים בעבודה לא יתן לגעת לו בעוגה..
כבר כתבו כמה פעמים שהקקאו הוא מוצר יאחד מתוך רבים למאפייה והשימוש בו די מוגבל.., {כתבו כאן על בורקס..}אישית, קבלתי עדכון על עלית מחירי הקקאו\שוקולד וכו' - בפעם החמישית!!! מתחילת 2024
לשם השוואה -
שלמתי ל10 ק"ג שוקולד מריר איכותי - 300 ש"ח
וכיום....
לא מצאתי ספק זול יותר מ...620 ש"ח!!!!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו תענו אתם על עליית המחירים......
התחתנתי לפני 10, שילמתי פחות מ1000 על שתיהם, ולא לא הייתי מוזנחת.שוב - מאפרת אחת לא יכולה להספיק לאפר 5 בנות, ולכן הגיוני שזו שתיקח מאפרת אחרת היא הכלה.
אני לא חושבת שחייבים לשלם 2000, ואני שילמתי פחות, אבל אני לקחתי את אותה אחת לאיפור ושיער ולקחה על שתיהם 2200 ביחד. ממה שביררתי זה היה מאוד זול, וזה היה לפני כמה שנים.
כנראה שהיום גם המחיר של זה עלה.
(וכן, אני לגמרי איתך שזה טירוף מוחלט, אני רק לא חושבת שזו אשמת הכלה אלא ככה זה, המחיר של כלה הוא הרבה הרבה יותר יקר
ספציפית על זה, קלף ברמה גבוה (לא הרמה הכי גבוה) למגילת אסתר מגיע לאזור ה2000 ש"ח.מי שיודע, מחירי המגילות אסתר עלו לפני שנתיים בבת אחת מ 4000 ש"ח ל 7000 ש"ח !!!
כשביררתי מה קרה אמר אחד המוכרים הגדולים שזו היתה החלטה של כמה מוכרים בודדים ששולטים באחוז גבוה מהשוק, והם החליטו שאם כל החברות בארץ העלו מחירים אז גם להם מותר, למרות שהוא הודה לי שלא היה להם שום התייקרות בחומרים !!!
בסוף העונה של החורף ראיתי וגם חברות דיווחו לי שהחנויות ממש מלאות יחסיתחוק ה 5% כל אחד שיקנה פחות 5% מכל דבר שהוא לא קונה ממש מצומצם. [הרבה מאוד נזרק לפח]
או ביגוד למשל יקנה בהפרשים קצת יותר גדולים.
וכמו כן צריך לשים לב לתעדף את הזולים יותר.
וממילא תראו פלאות.
החברות היום בנויות על צמיחה, וברגע שלא ידווחו כל רבעון על עלייה בביקושים הם בבעיה.
ותמיד הם יביאו פחות מידות מהצפי שצריך כדי לגרום לתחושת לחץ ודחיפות אצל הלקוחותתמיד יהיו את אלו שיקנו ותמיד מגיעה סחורה חדשה אחרי החג
בבית שמש יש מכירה ברמה ד'בבקשה תגלו כבר איפה קונים את המאפים הקפואים
באזורים שונים
drive.google.com
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים