הוא מהמם ממש אבל באמת נראה ארמון ומוגזם קצת...נראה לי שמידי מוגזם ומקושט זה לא נראה בית זה גלריה ארמון סעודי לי לא היה נחמד בכלל לגור בכזה בית מפואר בהגזמה אבל כל אחד וטעמו אבל בטוח זה יצירה יפה
תקראו דף אחד אחורה, תבינו.מצטרפת לכל המחמאות!!
הכל מדהים ומעורר השראה...!
רק שאלה -
מי שיש לו כסף להשקיע ברמה כל כך גבוהה... למה ומדוע קנה בית כ"כ קטן?
שמא זו דירה שמיועדת להשכרה?
לא להתקיף אותי בבקשה על השאלה, שואלת באמת... בתור משכירה...
יש להם ב' קומות...מצטרפת לכל המחמאות!!
הכל מדהים ומעורר השראה...!
רק שאלה -
מי שיש לו כסף להשקיע ברמה כל כך גבוהה... למה ומדוע קנה בית כ"כ קטן?
שמא זו דירה שמיועדת להשכרה?
לא להתקיף אותי בבקשה על השאלה, שואלת באמת... בתור משכירה...
המטבח 247*329מה הגודל של המטבח והשיש?
אה... הבנתי, תודהתקראו דף אחד אחורה, תבינו.
@א שיינפלד אם כבר מגיבה פה, עיצבת שלמות! נהניתי איך נכנסת לראש של הלקוחות עד הסוף ממש! מדהים!
האם האינטרפוץ הוא של סיוון אופיר והאם את ממליצה על חברה זו או עדיף מדגל?
אני שאלתי ואמרו לי ששניהם אותו דבר סיני...האם האינטרפוץ הוא של סיוון אופיר והאם את ממליצה על חברה זו או עדיף מדגל?
ממש מצחיק גם במוו וגם byd מיוצר בסין וזה אותו דבר?אני שאלתי ואמרו לי ששניהם אותו דבר סיני...
טמומאיפה התאורה על הקירות?
מאד יפה
נשמח לתשובה לגבי האינטרפוצים תודה רבה
אני ממש לא זוכרת של איזו חברה זה היה...נשמח לתשובה לגבי האינטרפוצים תודה רבה
בכל אופן איזה חברה כדאי יותר מדגל או סיוון אופיר אני מאוד מתלבט כי סיוון יפה יותר אבל אומרים שמדגל איכותי יותר ושירות טוב יותראני ממש לא זוכרת של איזו חברה זה היה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים