להשראה 58 מ"ר של שלימות

וכל הפאר וההדר הזה שבתמונות מרוכזים ב58 מ"ר ? :unsure: באמת כישרון!!!!!! מדהים!!!!!!!!

@א שיינפלד אפשר לשאול מאיפה המיטת שלישיה?
והאם היא היירייזר?
תודה!!
מביוטי בית
זה לא היירייזר
ויש למיטה גם כריות עם שמות:)
IMG_2809.JPG

נראה לי שמידי מוגזם ומקושט זה לא נראה בית זה גלריה ארמון סעודי לי לא היה נחמד בכלל לגור בכזה בית מפואר בהגזמה אבל כל אחד וטעמו אבל בטוח זה יצירה יפה
הוא מהמם ממש אבל באמת נראה ארמון ומוגזם קצת...

מצטרפת לכל המחמאות!!
הכל מדהים ומעורר השראה...!
רק שאלה -
מי שיש לו כסף להשקיע ברמה כל כך גבוהה... למה ומדוע קנה בית כ"כ קטן?
שמא זו דירה שמיועדת להשכרה?

לא להתקיף אותי בבקשה על השאלה, שואלת באמת... בתור משכירה...

מצטרפת לכל המחמאות!!
רק שאלה -

תקראו דף אחד אחורה, תבינו.
@א שיינפלד אם כבר מגיבה פה, עיצבת שלמות! נהניתי איך נכנסת לראש של הלקוחות עד הסוף ממש! מדהים!

מצטרפת לכל המחמאות!!
רק שאלה -

יש להם ב' קומות...

תקראו דף אחד אחורה, תבינו.
@א שיינפלד אם כבר מגיבה פה, עיצבת שלמות! נהניתי איך נכנסת לראש של הלקוחות עד הסוף ממש! מדהים!
אה... הבנתי, תודה
באמת לא עברתי על כל העמודים של התגובות.

אבל כן עברתי שוב על התמונות....
פשוט אליפות!! ניצול חכם ופרקטי של כל סמ"ר....

ועוד שאלה אם אפשר וסליחה אם שאלו כבר -
מאיפה המיטה בחדר שינה?

נערך לאחרונה ב:
מאיפה התאורה על הקירות?
מאד יפה

הייתי רוצה שת"פ עם בעלת הדירה, איך אפשר ליצור אתה קשר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה