נשמע טוב!יש לי מתכון למלוואח בטעם ממש דומה למקורי והרבה יותר בריא
המתכון נראה לי ממרווה לפני שנה בערך:
3 לבן גדול
חצי כפית מלח
חצי שקית א. אפיה
כ3 כוסות קמח 80% מלא
מעט מים לפי הצורך
לערבב הכל במטרפה או כף לבלילה מעט סמיכה
להשהות 10 דקות
לשמן מחבת חמה ולצקת מהבלילה שכבה לא עבה
לאחר 3-4 דקות להפוך לדקה ולהוציא
נראה מצוין-יש לי מתכון למלוואח בטעם ממש דומה למקורי והרבה יותר בריא
המתכון נראה לי ממרווה לפני שנה בערך:
3 לבן גדול
חצי כפית מלח
חצי שקית א. אפיה
כ3 כוסות קמח 80% מלא
מעט מים לפי הצורך
לערבב הכל במטרפה או כף לבלילה מעט סמיכה
להשהות 10 דקות
לשמן מחבת חמה ולצקת מהבלילה שכבה לא עבה
לאחר 3-4 דקות להפוך לדקה ולהוציא
8-9 יחידות גדולותנשמע טוב!
כמה בערך יוצא מהכמות הזו?
אני הכנתי בכוס קרטון ח.פ.נראה מצוין-
כמה שאלות: כוס מדידה? אפשר גם קמח רגיל?
תודה מראש
אפשר גם בלי שמנת חמוצהלערבב עם שמנת חמוצה 1:1 להניח בבד סינון לילה מחוץ לקירור ויש לכם גבינת שמנת סטייל נפוליאון.
ניתן לתבל לפי הטעם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //