סטודיו לגרפיקה
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
תשמעו סיפור שקרה לי השבוע
הלכתי למשוך כסף בכספומט - 6,000 ש"ח
התהליך התנהל כתיקונו, הכרטיס הוחדר, הקוד הוזן, הסכום נבחר והמכשיר פלט את השטרות.
אלא שכאן קרתה התקלה...
מישהו פנה אלי והסיח את דעתי בדיוק בשלב שהכספומט הוציא את השטרות.
הכספומט הוציא אותם וצפצף בקול גדול (כך לפי עדותו של מישהו אחר שנוכח במקום)
ומשלא פניתי לקחת אותם - הוא בלע אותם אחר כבוד (כך מסתבר... עכ"פ אני סובבתי את הראש ולא ראיתי את השטרות, ולא! אין סיכוי שמישהו גנב אותם! המכשיר פשוט בלע אותם חזרה!)
פניתי לבנק בלחץ וחרדה ממשית, והבנק ענה לי שאני אפנה לחברת אשראי (זה היה כרטיס חוץ בנקאי) והם יטפלו בזה, לטענתו המקרה הזה חוזר על עצמו חדשים לבקרים וזה מטופל במהירות - אין מקום לדאגה!
פניתי לחברת אשראי שאמרה לי שהם יבצעו את הבדיקה שלהם מול חברת 'ברינקס' ויחזרו אלי עם תשובה תוך שלושה ימי עסקים.
ויש לציין שהחברה עמדה במילתה באופן מופתי - ואכן חזרו אלי תוך 3 ימי עסקים,
אבל בפיהם היתה תשובה מצערת...
"עשינו את הבדיקות שלנו, ואנו רואים כי המשיכה בוצעה בהצלחה ואין שום אינדיקציה לכך שלא קיבלת את הכסף"
לטענתם חלק מנוהל ה"בדיקה" שלהם כולל בדיקה במצלמות האבטחה.
וכעת אליכם
יש מה לעשות בענין?!...
עוצו לי עיצה...!!!!
הלכתי למשוך כסף בכספומט - 6,000 ש"ח
התהליך התנהל כתיקונו, הכרטיס הוחדר, הקוד הוזן, הסכום נבחר והמכשיר פלט את השטרות.
אלא שכאן קרתה התקלה...
מישהו פנה אלי והסיח את דעתי בדיוק בשלב שהכספומט הוציא את השטרות.
הכספומט הוציא אותם וצפצף בקול גדול (כך לפי עדותו של מישהו אחר שנוכח במקום)
ומשלא פניתי לקחת אותם - הוא בלע אותם אחר כבוד (כך מסתבר... עכ"פ אני סובבתי את הראש ולא ראיתי את השטרות, ולא! אין סיכוי שמישהו גנב אותם! המכשיר פשוט בלע אותם חזרה!)
פניתי לבנק בלחץ וחרדה ממשית, והבנק ענה לי שאני אפנה לחברת אשראי (זה היה כרטיס חוץ בנקאי) והם יטפלו בזה, לטענתו המקרה הזה חוזר על עצמו חדשים לבקרים וזה מטופל במהירות - אין מקום לדאגה!
פניתי לחברת אשראי שאמרה לי שהם יבצעו את הבדיקה שלהם מול חברת 'ברינקס' ויחזרו אלי עם תשובה תוך שלושה ימי עסקים.
ויש לציין שהחברה עמדה במילתה באופן מופתי - ואכן חזרו אלי תוך 3 ימי עסקים,
אבל בפיהם היתה תשובה מצערת...
"עשינו את הבדיקות שלנו, ואנו רואים כי המשיכה בוצעה בהצלחה ואין שום אינדיקציה לכך שלא קיבלת את הכסף"
לטענתם חלק מנוהל ה"בדיקה" שלהם כולל בדיקה במצלמות האבטחה.
וכעת אליכם
יש מה לעשות בענין?!...
עוצו לי עיצה...!!!!
הנושאים החמים