לוחם הדרקון
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
גם בעניין של שניות זה רק שניה לשלוח את היד ולקחת ואני מאמין שהכייס הזה או הגנב כבר מנוסה הרבה זמןכי מדובר בעניין של שניות
וכבר מתמצא בזה
גם בעניין של שניות זה רק שניה לשלוח את היד ולקחת ואני מאמין שהכייס הזה או הגנב כבר מנוסה הרבה זמןכי מדובר בעניין של שניות
למה חברת האשראי לא עדכנה שמישהו עקץ את זה?גם בעניין של שניות זה רק שניה לשלוח את היד ולקחת ואני מאמין שהכייס הזה או הגנב כבר מנוסה הרבה זמן
וכבר מתמצא בזה
לפי איך שהסביר לי המנהל סניף בבנק המקומי - הם פונים לברינקס, ולהם יש דו"ח מסודר על כל כספומט שהם רוקנו, ואז הם עוברים על הדו"ח ואמורים לראות שיש להם סכום מיותר עודף על הדו"ח ואז הם יודעים להחזיר.לא הבנתי מה הקשר לחברת האשראי. תפנו שוב לבנק ותתעקשו משכתנו 6,000 ש"ח אצלכם בכספומט וזה נבלע, הם אמורים לראות בסיכום היומי שיש להם 6,000 ש"ח מיותרים. היה לי בדיוק אותו מקרה לא נתתי לנציגה לנתק את השיחה, ובסוף שלחו לנו מסמך לחתימה שבו התחייבתי להחזיר את הכסף אם יתברר שכן קיבלתי אותו, ואז הם זיכו את החשבון שלי. תזכרו: להתעקש, ולא לנתק את הטלפון עד שהנושא מוסדר!
אל תתנו לשיטת המצליח שלהם להצליח.
לי קרה אומנם בסכום נמוך יותר והסיפור היה אחר. אבל לי אמרו שיעשו בירור ויחזרו אליי גג עד 45 יום. המעצבן שלבינתיים הכסף ירד. ואתה צריך לחכות לתשובה מהם. ואם אתה טעית מבחינתם מחייבים אותך 25 שקל על הכחשת שוא. זאת אומרת גם להפסיד את הכסף וגם קנס... לא יאומן...הסיפור אמיתי לחלוטין, הוא קרה לי ביום שישי הקודם
כיון שהכרטיס היה כרטיס חוץ בנקאי זה רשום כעסקה, ובעסקאות מופיע לי את ה-6,000 האלו כאילו קיבלתי אותם,
כלומר ב- 10/03 זה יחוייב מחשבוני על לא עוול בכפי![]()
אם שם המוטב כתבת טוב הבנק מחויב להחזיר לך את הסכום (אא"כ השם של שניהם זהה - מה שכמעט ולא יתכן).ומה תגידו על העברה שבגלל טעות בספרה אחת, הועברה למישהו אחר. הוא מסרב להחזיר, והבנק טוען שבעיה שלנו.
כלומר-אחרי שחקרתי את ההודעות ושאלתי כמה אנשים ואמרו שיש סיכוי שזה הבנק אבל חייב להתעקש איתם
ובעזרת ה' נקווה שיחזור הכסף
www.prog.co.il
ההמלצה שליומה תגידו על העברה שבגלל טעות בספרה אחת, הועברה למישהו אחר. הוא מסרב להחזיר, והבנק טוען שבעיה שלנו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים