עזרה 6,000 נבלעו בכספומט - הלך פייפ'ן?

• הוסף לסימניות
גם בעניין של שניות זה רק שניה לשלוח את היד ולקחת ואני מאמין שהכייס הזה או הגנב כבר מנוסה הרבה זמן
וכבר מתמצא בזה
למה חברת האשראי לא עדכנה שמישהו עקץ את זה?

הרי יש להם מצלמות והם בדקו אותם, לא?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הקשר לחברת האשראי. תפנו שוב לבנק ותתעקשו משכתנו 6,000 ש"ח אצלכם בכספומט וזה נבלע, הם אמורים לראות בסיכום היומי שיש להם 6,000 ש"ח מיותרים. היה לי בדיוק אותו מקרה לא נתתי לנציגה לנתק את השיחה, ובסוף שלחו לנו מסמך לחתימה שבו התחייבתי להחזיר את הכסף אם יתברר שכן קיבלתי אותו, ואז הם זיכו את החשבון שלי. תזכרו: להתעקש, ולא לנתק את הטלפון עד שהנושא מוסדר!
אל תתנו לשיטת המצליח שלהם להצליח.
לפי איך שהסביר לי המנהל סניף בבנק המקומי - הם פונים לברינקס, ולהם יש דו"ח מסודר על כל כספומט שהם רוקנו, ואז הם עוברים על הדו"ח ואמורים לראות שיש להם סכום מיותר עודף על הדו"ח ואז הם יודעים להחזיר.
אגב, כבר בפניה הראשונה שפניתי לחברת האשראי, הנציג אמר לי שבכזה מקרה הוא צריך לשלוח פניה שתטופל תוך 3 ימי עסקים "אבל הוא לא מבטיח שהכסף יחזור" בשניה הראשונה לא הבנתי את המשפט הזה, ואמרתי לו מה הכוונה "לא בטוח שיחזור"? ואז הוא ראה שאני מתחיל להתווכח אז הוא פטר אותי במשפט: "זה טקסט שאני חייב לומר אותו, אבל הם יסדרו לך את זה"
הזיה

תכל'ס, ביום ראשון בעזרת ד' נרים את המדינה...!!!

• הוסף לסימניות
הסיפור אמיתי לחלוטין, הוא קרה לי ביום שישי הקודם
כיון שהכרטיס היה כרטיס חוץ בנקאי זה רשום כעסקה, ובעסקאות מופיע לי את ה-6,000 האלו כאילו קיבלתי אותם,
כלומר ב- 10/03 זה יחוייב מחשבוני על לא עוול בכפי😢
לי קרה אומנם בסכום נמוך יותר והסיפור היה אחר. אבל לי אמרו שיעשו בירור ויחזרו אליי גג עד 45 יום. המעצבן שלבינתיים הכסף ירד. ואתה צריך לחכות לתשובה מהם. ואם אתה טעית מבחינתם מחייבים אותך 25 שקל על הכחשת שוא. זאת אומרת גם להפסיד את הכסף וגם קנס... לא יאומן...
מחכה לראות מה יעלו בחקתם

• הוסף לסימניות
לנו קרה שבוע שעבר גם מקרה כזה,
חלק מהשטרות פשוט נבלעו חזרה,
פנינו לבנק שלנו, הם יצרו קשר עם הבנק שאליו שיך הכספומט ההוא,
והיום הכסף היה בחשבון חזרה! אל יאוש!

• הוסף לסימניות
אם הכספומט שייך לבנק מסוים
להגיש פנייה מיד באתר הבנק
היה לי כזה סיפור וזוכה אחרי כמה ימים

• הוסף לסימניות
ומה תגידו על העברה שבגלל טעות בספרה אחת, הועברה למישהו אחר. הוא מסרב להחזיר, והבנק טוען שבעיה שלנו.
אם שם המוטב כתבת טוב הבנק מחויב להחזיר לך את הסכום (אא"כ השם של שניהם זהה - מה שכמעט ולא יתכן).
לכן חשוב להקפיד על זה...

• הוסף לסימניות
מזכיר שוב, את הפניות תשלח בכתב לא רק בע"פ

• הוסף לסימניות
הכל רשום בבהק יש להם רישום מלא בכל רגע נתון כמה שטרות יש ואיזה בכל כספומט...
זאת אומרת שאם זה נכנס בחזרה הם גם יודעים...
היה לי מקרה שיצא פחות כסף ממה שרציתי למשוך והם זיהו את זה במערכת וזיכו..
פנה לסניף שבו בוצעה המשיכה או לבנק עצמו...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
גם כשכותבים חייב לכתוב בצורה יפה ומסודרת כי חברה של אחותי פעם ביקשה הלאה במשכורת
ורשמה בצורה מסודרת ונתנו לה כי שרואים מסודר חושבים שהלקוח לא פראייר ויתנו

• הוסף לסימניות
וגם נראה לי כשנבלע לך סכום של 6000 שקל זה חייב לקחת כמה שניות
ותגיד לכמה שניות הסתובבת ויש סיכוי שזב באמת גניבה

• הוסף לסימניות
לבנק שמפעיל את הכספומט אמור להיות מצלמה על האזור, הוא לא תמיד ישמח לתת את ההסרטות אבל אם תדרשו את זה הם יאלצו לפחות לבדוק את זה ויתכן שהם יעדיפו להחזיר את הכסף מאשר לתת את ההסרטות.....

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי לכל כספומט יש מצלמה
תריב איתם שאתה רוצה את ההסרטה!!!!

• הוסף לסימניות
לגבי הגוף שאמור לקחת אחריות -
נתנו כאן כמה מקרים שונים לחלוטין (מבחינת אחריות הבנק).

יש הבדל גדול האם מדובר בכ"א בנקאי / חוץ בנקאי
האם מדובר בכספומט של הבנק שלך / של בנק אחר / ATM

כתבת שזה היה כ"א חוץ בנקאי,
אבל לא ציינת באיזה כספומט זה היה.

אני עובדת בנק, יוצא לי מידי פעם להעביר בקשה לבדיקה של כספים שנמשכו ולא הגיעו לידי הלקוח, מכל סיבה שהיא (ותאמינו לי שיש לאנשים סיבות מוזרות)
ובהחלט פותחים מצלמות ובודקים, ובמקרים רבים אנשים מקבלים החזר כשמתברר שהם צודקים.

• הוסף לסימניות
ומה תגידו על העברה שבגלל טעות בספרה אחת, הועברה למישהו אחר. הוא מסרב להחזיר, והבנק טוען שבעיה שלנו.
ההמלצה שלי
לפני העברה בסכום משמעותי תעשו העברה של שקל אחד.
אחרי שקרה לי כזה סיפור...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה