FTP של פרוג (זהב)

• הוסף לסימניות
קיבלתי בזמנו את ה FTP של פרוג זהב, השתמשתי בו כפי הצורך בלי בעיה ב"ה,
אך עכשיו משום מה אין לי אפשרות להיכנס אליו, התגובה היא כאילו שהסיסמה שגויה!

למיטב ידיעתי לא היה אפשרות לשנות את הסיסמה באופן עצמאי ולכן לא יתכן ששיניתי את הסיסמה, ואת הסיסמה המקורית עדיין יש לי באימייל שקיבלתי מהמערכת עם כל הפרטים הדרושים.

אשמח אם מישהו יכול לעזור בנידון
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אצלי כבר מזמן זה לא פעיל

• הוסף לסימניות
אז איך יכולים להוסיף חומר למיני סייט?

• הוסף לסימניות
אצלי פעם פעיל פעם לא.
פעם אחרונה כשניסיתי- לא. :(

• הוסף לסימניות
גם אני הק' שואלת
זה בעצם מחייב אותי לסגור את האתר של פרוג, ולפתוח אתר אחר,
כי אני רוצה להחליף את הכותרת של האתר שלי, ולא יכולה להכנס ל-FTP

אשמח מאוד לתשובה, אם יש צורך אשמח גם לשלם על הפתיחה

• הוסף לסימניות
כנ''ל אצלי,
אני מעוניינת למחוק את כל הקבצים מהאתר ואין לי אפשרות כי אבדה לי הסיסמא ואין אפשרות לשחזר.
מנהלי פרוג שימו לב! שילמנו בעבר כסף תמורת 'פרוג זהב'
(ממני נגבה סכום כפול שעד היום לא הוחזר, בוודאי שלא במזיד אבל לי נמאס כבר לנדנד)
ככל הזכור לי הטבות לא קבלנו, וגם להפטר מהאתר איני יכולה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת, מה קורה? איפה ההנהלה?! זה דחוף.. תודה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
מצטער על התגובה המאוחרת.. כעת נחשפתי לאשכול הזה.

נכתב ע"י ZEREM;654063:
קיבלתי בזמנו את ה FTP של פרוג זהב, השתמשתי בו כפי הצורך בלי בעיה ב"ה,
אך עכשיו משום מה אין לי אפשרות להיכנס אליו, התגובה היא כאילו שהסיסמה שגויה!

למיטב ידיעתי לא היה אפשרות לשנות את הסיסמה באופן עצמאי ולכן לא יתכן ששיניתי את הסיסמה, ואת הסיסמה המקורית עדיין יש לי באימייל שקיבלתי מהמערכת עם כל הפרטים הדרושים.

אשמח אם מישהו יכול לעזור בנידון
תודה מראש

נכתב ע"י עדן;654848:
כנ''ל אצלי,
אני מעוניינת למחוק את כל הקבצים מהאתר ואין לי אפשרות כי אבדה לי הסיסמא ואין אפשרות לשחזר.
מנהלי פרוג שימו לב! שילמנו בעבר כסף תמורת 'פרוג זהב'
(ממני נגבה סכום כפול שעד היום לא הוחזר, בוודאי שלא במזיד אבל לי נמאס כבר לנדנד)
ככל הזכור לי הטבות לא קבלנו, וגם להפטר מהאתר איני יכולה.

בואו נעשה סדר ואגלה את אשר על ליבי.

לפני כשלש שנים (באיזור 07/2008) השקנו מועדון לקוחות לחברי פרוג, אלו שהצטרפו למועדון הלקוחות שנקרא פרוג זהב, זכו להטבות עסקיות מזדמנות מידי חודש בחודשו, שכללו בכל חודש מספר מבצעים חדשים, כמו הנחות מפליגות בקניית פונטים מכל חברות הפונטים, (הנחות בשווי אלפי שקלים) היה גם פונט חינם שחולק, היו מבצעים על מדפסות, דיסקים קשיחים וציוד היקפי, ההנחות היו גם הנחות של מאות שקלים בהצטרפות לקורסים של פרוג.
יחד עם המבצעים קיבלו גם הטבות קבועות בצורת שטח אחסון אפטיפי בנפח של חצי גיגה + מיניסייט + +סאב דומיין פעיל להרצת אתרים + מייל של פרוג ללא הגבלת נפח אחסון או תעבורה (כזכור, באותה תקופה ג'ימייל היה הרבה יותר מוגבל...).
וכל זה היה במחיר סמלי של 30 שקל.... שקל ליום...

(אגב, רק ההטבות הקבועות במקומות מסודרים על שרתים ישראלים - לא עולים פחות...)
יש חברים בפרוג שבמצטבר הרויחו מהמבצעים אלפי שקלים. לא כולל השימוש הקבוע בשטח הוירטואלי על השרת.

מועדון פרוג זהב היה טעות עסקית מצד פרוג, מכיון שהגענו למצב שכל הכסף שנגבה עבור פרוג זהב עבר כמשכורת עבור אחראי פרוג זהב, שתפקידו היה: להיות אחראי על גבית התשלומים, לשווק את המועדון מול חברות ולארגן מבצעים, לתת תמיכה טכנית לתפעול האפטיפי/האתר וכו'. לא הלאה אתכם בדברים אבל זה לא השתלם והעיק. ונאלצנו לסגור את פרוג זהב.

שלא כמתבקש, הסגירה נעשתה לפני כשנתיים כבר! אך עד עצם היום הזה השארתי את האפטיפי והאתרים ללא תוספת שקל מאף אחד, למרות שאמרו לי שאני פריאייר...

שימו לב שהתקופה שלאחר סגירת פרוג זהב כבר כפולה מתקופת המנוי עצמו... אבל לא היה לי את האומץ לסגור לאנשים את האתרים והאחסון שהם עבדו עליהם.

הבעיה היא שכיום אין לי מי שיתן את התמיכה החינמית לנושאים הללו, ולי גם אין הרבה זמן לכך. אין שום סיבה שאדם המשתמש בחינם אין כסף שנתיים ומעלה בשירות אחסון יקבל גם תמיכה בחינם, והכי פוגע זה אלו הפונים ומתקשרים אלי בטון של תביעה. כאילו אני לא בסדר אם אני לא מסדר להם את הבעיה בתוך כמה דקות....

אגב, לפני מספר שבועות נכנסתי למערכת של אפטיפי, ונעלתי לצרכי אבטחה חשבונות אפטיפי שלא היו בשימוש חצי שנה ברצף.

כמו כן שינוי של סיסמה לאפטיפי זה דבר אפשרי, אך שינוי סיסמה למערכת האתר של פלואק, אינו בשליטתי.

אם קראתם עד כאן, אני מקוה שתבינו מדוע לא אגיב על משפטים כמו: "שילמנו על פרוג זהב", או " לא קיבלנו הטבות". אין לי מושג מהיכן זה מגיע.

לגבי הטיעון של עדן אודות סכום כפול שנגבה לפני למעלה משנתיים.. לא זכור לי פניה שכזאת, ואם כן זה היה משהו יוצא דופן, אבל אנחנו בני אדם, וטעויות יכולים לקרות תמיד, את מוזמנת למשרדי פרוג להסדיר את הנושא. ובאמת סליחה זאת כנראה היתה טעות, ואולי כן פנית אלינו זוה נשכח מטרדות כאלו או אחרים.

כעת, מי שרוצה להסיר את האתר שלה/לשנות סיסמה באפטיפי, שיפנה אלי בהודעה אישית.

בתקוה להבנה
חיים דיקמן.
פרוג.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, עדיין יש אפשרות להשתמש ב FTP?
גם אצלי הסיסמא לא עובדת [ולא, אני לא באה בטענות].

ואתה לא צריך להתנצל חיים, כולם יודעים שאתם עושים
מעל ומעבר וכל מה שנתתם עד כה, היה מעל ומעבר
למצופה. ומגיע לך אישית על כך יישר כוח גדול!

• הוסף לסימניות
ה-FTP שלי עובד מצוין, ואני משתמשת בו על בסיס קבוע ונהנית מאוד. המון המון תודות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה