דרוש מידע FTT לכאן

• הוסף לסימניות
קבוצת תמיכה וקבלת מידע.
גם התבכיינות על המצב, גם התיעצות כמו- מה מלבישים לילדה בת שנתיים שכבר לא יכולה ללבוש קצר קצר אבל היא בקושי בין מידה 6-12 ל12-18? (שאלה שאני עכשיו מתלבטת עליה.) וכן על זה הדרך.
מכנסיים ארוכות סוג עומד יותר כמו ג'ינס דריל וכאלה
יש בקניונים מלא
במיוחד עכשיו שזה עדיין עונת מעבר
אני תקועה על אותו רעיון, הילדה שלי תהיה בפסח בת חצי שנה וNB טוב עליה...
ראי:

• הוסף לסימניות
מכנסיים ארוכות סוג עומד יותר כמו ג'ינס דריל וכאלה
יש בקניונים מלא
במיוחד עכשיו שזה עדיין עונת מעבר
אני תקועה על אותו רעיון, הילדה שלי תהיה בפסח בת חצי שנה וNB טוב עליה...
ראי:
מזמינים מנקסט מידות קטנטנות

• הוסף לסימניות
מה מלבישים לילדה בת שנתיים שכבר לא יכולה ללבוש קצר קצ
בד"כ השאלה הזו עולה אצל הורים לבנות שנראות גדולות יותר מהגיל ויש יתרון לבנות שנראות קטנות יותר :)
(אמהות לבנות קטנות יותר נתקלות בבעיה ההפוכה בגן 3 או גן 4 שצריך ללבוש ארוך וזה נראה לא טוב על ילדות פיציות בגוף)
כאלה בגדים נראים מתוק בגיל הזה-
1743092345722.png

1743092361268.png

וכאלה-

• הוסף לסימניות
מניחה פה
בני משפחתי נעזרו מאוד בד"ר שטייר רופא ילדים מומחה לאכילה
הוא רופא ילדים של קופת חולים כללית ברחוב ר' עקיבא בבני ברק
(אני חושבת גם שהוא מנהל מרפאת אכילה בבי"ח שניידר בפ"ת)

• הוסף לסימניות
לא תמיד הבעיה היא חוסר אכילה.

אם יש (או תהיה) קבוצה, אשמח מאד להצטרף.

• הוסף לסימניות
ומה באמת אפשר לעזור כדי לגדול?
הבן שלי כמעט בן שלוש ולא נראה בכיוון של חלאקה....
כל עוד שלא נפתח הקבוצה תביאו עצות לכאן....
תודה!

• הוסף לסימניות
את עושה לה מתיחות?
ולא ניסיתי עדיין אבל קיבלתי המלצה מאמא לתינוק עם FTT שהלכה איתו לרינה פליישמן וזה מאוד עזר להם (בגיל שנה וחצי)

היא כבר לא מקיאה?

• הוסף לסימניות
יש לי ילד בן 5 אחוזן 1.5%
במעקב של אנדו ללא חוסר בהורמון גדילה
נראה בן 3 🤔
לגבי בגדים לבנים יש לקיווי מכנסים נורמליות גם 6-12

• הוסף לסימניות
את עושה לה מתיחות?
ולא ניסיתי עדיין אבל קיבלתי המלצה מאמא לתינוק עם FTT שהלכה איתו לרינה פליישמן וזה מאוד עזר להם (בגיל שנה וחצי)

היא כבר לא מקיאה?
מקיאה. הרמנו ידיים. בודקים כיוונים מפתיעים במיוחד. אבל ההקאות הן רק על הדרך. אסתמה. אלרגיה אביבית ברמה קרובה להיות מסכנת חיים (היו 2 התקפים חריפים במיוחד. קרוב מאוד לאמבולנס)
מה שכן יש איזה בדיקת דם רגילה שהראתה על חוסר בהורמון גדילה.

• הוסף לסימניות
יש לי ילד בן 5 אחוזן 1.5%
במעקב של אנדו ללא חוסר בהורמון גדילה
נראה בן 3 🤔
אני אשאל גם אותך אם הוא עושה מתיחות?
וגם-
אוכל עוף/בשר?
ניסית רפלקסולוגיה? (זה אני שואלת כי מנסה לאסוף עוד חוות דעת חוץ מהחברה שלי...)

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לבנות. לא ממש מצאתי שם באורך נורמאלי. (גם לא בשמלה לגדולה! 4 היה קצר, ו6 רחב מידי!)
מה זה מתיחות? כמו שעושים לסי פי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה