עזרה Gemini לא שומר היסטוריית שיחות??

• הוסף לסימניות
קרה לכם שההיסטוריה מופעלת, אני רואה שהשיחות נשמרות ב-פעילות אחרונה, אבל משום מה הם לא נשמרות בסרגל השיחות בצד.
ועוד משהו - זה קורה לי דווקא בנטפרי!! מישהו יכול לעזור?? אני כבר לא יודעת מה לעשות זה המון זמן ככה וכל השיחות נאבדות לי...
(אני משתמשת לזה בלימודים והכל נאבד ליי😢)

• הוסף לסימניות
קורה גם לי, בנטפרי.
לא הצלחתי לפתור את זה.

• הוסף לסימניות
קרה לכם שההיסטוריה מופעלת, אני רואה שהשיחות נשמרות ב-פעילות אחרונה, אבל משום מה הם לא נשמרות בסרגל השיחות בצד.
ועוד משהו - זה קורה לי דווקא בנטפרי!! מישהו יכול לעזור?? אני כבר לא יודעת מה לעשות זה המון זמן ככה וכל השיחות נאבדות לי...
(אני משתמשת לזה בלימודים והכל נאבד ליי😢)
גם לי ככה
כתבתי על זה פה

• הוסף לסימניות
גם לי ככה
כתבתי על זה פה
מישהו ניסה לפנות לנטפרי שיסדרו את זה?
פניתי רק היום....

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אפשר בינתיים לשמור את הקישורים שנוצרים מהשיחה החדשה, (אפשר גם לחפש בהיסטוריה של הדפדפן)

• הוסף לסימניות
גם לי זה ככה בנטפרי
נורא מעצבן
אפשר לפתוח את הקישור מההיסטוריה
וגם- למעלה רואים את כל התמונות שנוצרו לך, אז אם במהלך השרשור הוא יצר לך תמונה את יכולה ללחוץ עליה ולהגיע לשיחה.

• הוסף לסימניות
אפשר ליצור GEM מותאם אישית, אפילו בלי הנחייה מיוחדת
משתמשים מדווחים שבמצב כזה השיחות נשמרות בהיסטוריה

• הוסף לסימניות
מישהו הצליח להבין מה מפריע לנטפרי שיישמר ההיסטוריה שלי מגימיני?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מתייחס כלל להנחיות והאילוף
לא התעכבתי על זה יותר מדי כי זה היה רק בשביל לבדוק את זה, ודי מזמן
באשכול הנוכחי זה הובא כפטנט לשמירת השיחות בהיסטוריה עבור משתמשי נטפרי
שיחות עם GEM נשמרות בהיסטוריה של ג'מיני ואפשר לחזור אליהן

דוגמא שקיבלתי -

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עכשיו ראיתי בדף של נטפרי: https://netfree.link/wiki/צאט_AI_בנטפרי
שהם מודעים לבעיה, והם מביאים את הפיתרון של GEM
צילום מסך 2026-01-28 125330.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה