- הוסף לסימניות
האמת שלא ניסתי אבל יהיה מעניין לנסותתודה
ואם אני רוצה את אותן דמויות בתמונות שונות? יש שם אפשרות להוסיף seed?
האמת שלא ניסתי אבל יהיה מעניין לנסותתודה
דווקא בסגנון לא ריאליסטי, צבעי מים ואולי גם אמנות פולי נמוך/סקטצ' צבע וכדומה, עדיין לענ"ד דזיינר מעל כולםאמנותית - אין שום מינוס בGPT.
צריך לדעת לנסח טוב.
שימוש במודל מאוווד משוכלל חוסך כביכול זמן.
אבל, גורע מהמיומנות של דיוק הפרומפט.
.גם בGPT אפשר להגיע לכאלה תוצאות אם כי זה קורה פחות אוטמטית, צריך יותר להגדיר לו מה רוצים (למשל כאן).דווקא בסגנון לא ריאליסטי, צבעי מים ואולי גם אמנות פולי נמוך/סקטצ' צבע וכדומה, עדיין לענ"ד דזיינר מעל כולם
לדוגמא: כאן וכאן וכאן וכאן וכאן ועוד הרבה, שבינתיים לא ראיתי כאלו יצירות מגניבות אצל בינות אחרות, אשמח מאוד שיתקנו אותי, אם אני סתם מדומיין.
אבל מה נפתח בנט פרי?לדעתי גמיני הוא אחלה של דבר, אנשים לא כל כך מודעים אליו.
ג'יפיטי מדבר הרבה מידי וחנפן בצורה דביקית ומבחילה.
גמיני כמו שכבר אמרנו כאן- טכני יותר, ענייני ותכלס.
אם אתם מחפשים בילוי- זה ג'יפיטי. אם אתם מחפשים עזרה- ממליצה יותר על לגמיני.
עושים בשירות החיפוש @ וישר יופיע למטה גמיניאבל מה נפתח בנט פרי?
איך נכנסים?
שימי לב שבנטפרי א"א לראות את התמונות שג'מיני יוצר, בשונה מבינות אחרות דוגמתGPTאבל מה נפתח בנט פרי?
איך נכנסים?
אפשר - פשוט צריך לגלול לתחילת השרשור, לשתף את השיחה, להעתיק את הקישור ולפתוח בכרטיסיה חדשהשימי לב שבנטפרי א"א לראות את התמונות שג'מיני יוצר, בשונה מבינות אחרות דוגמתGPT
חידשת לי, תודהאפשר - פשוט צריך לגלול לתחילת השרשור, לשתף את השיחה, להעתיק את הקישור ולפתוח בכרטיסיה חדשה
תבטלו את התרגום אוטומטי לעבריתאני מנויה לGPT אבל התגובות נחתכות לי, מה עושים?
יש אפשרות לבחור סגנון תמונה? או איזה טריק שהוא יזכור את הסגנון שהוא יצר בו את התמונה האחרונה, נגיד למצב שאני רוצה סט של תמונות באותו סגנון
בדקתי את הgem - כלי מעולה.אין דבר קל מזה .
את רק צריכה לפתוח gem חדש להגדיר לו בקצרה או יותר בפירוט מה את רוצה שיהיה סגנון התמונה לדוגמא
נניח שאת רוצה שהתמנות יראו תמיד כמו עיצוב בלונים את כותב את זה בהוראות ה gem שומרת אותו ואז כל פעם שתכתבי לו אני רוצה ליצור תמונה של ילד וכולי וכולי הכל יהיה כמו עיצוב בבלונים
יצירת דמות על בסיס תמונה קיימת או דמות כללית קבועה -תודה
בזמנו דיזיינר היה ה"חכם" מבין כולם.דווקא בסגנון לא ריאליסטי, צבעי מים ואולי גם אמנות פולי נמוך/סקטצ' צבע וכדומה, עדיין לענ"ד דזיינר מעל כולם
לדוגמא: כאן וכאן וכאן וכאן וכאן ועוד הרבה, שבינתיים לא ראיתי כאלו יצירות מגניבות אצל בינות אחרות, אשמח מאוד שיתקנו אותי, אם אני סתם מדומיין.
זה נכון, דיברתי עם עורך ספרים.אחת המעלות הגדולות של ג'מיני יותר מהGPT זה העברית שכמעט מושלמת לגמרי בעוד שלGPT יש עוד המון מה להשתפר.
ועוד משהו שלדעתי אורך התגובה המקסימאלי יותר גדול בג'מיני מה שטוב לסיפורים או מאמרים ארוכים אבל את זה אי אפשר כל כך לבדוק.
נסה את קלינג 2.1 בנייט'יצירת וידאו חשובה לי הרבה יותר מתמונות.
אפשר גם לרענן את הדףאני מנויה לGPT אבל התגובות נחתכות לי, מה עושים?
אני מנויה לGPT אבל התגובות נחתכות לי, מה עושים?
ממש כך!בעבודות מקצועיות בלימודים אקדמיים ג'מיני פרו אוכל אותו בלי מלח אתה מצרף את העבודה ואומר לו תענה על כל השאלות והמרצה לא חולם שמחשב עשה את זה לעומת GPT שאו שעושה פדיחות וכותב שטויות או שכתב בצורה כל כך "מחשבית" ומלאכותית שמיד עולים עליך שזה AI
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים