שאלה GPT. זהו. למה צריך את האחרים?

• הוסף לסימניות
אמנותית - אין שום מינוס בGPT.
צריך לדעת לנסח טוב.
שימוש במודל מאוווד משוכלל חוסך כביכול זמן.
אבל, גורע מהמיומנות של דיוק הפרומפט.
דווקא בסגנון לא ריאליסטי, צבעי מים ואולי גם אמנות פולי נמוך/סקטצ' צבע וכדומה, עדיין לענ"ד דזיינר מעל כולם

לדוגמא: כאן וכאן וכאן וכאן וכאן ועוד הרבה, שבינתיים לא ראיתי כאלו יצירות מגניבות אצל בינות אחרות, אשמח מאוד שיתקנו אותי, אם אני סתם מדומיין.

• הוסף לסימניות
בתמונות - gpt יותר טוב בגלל שאפשר לדבר איתו לפני שהוא יוצר ולהסביר לו בדיוק מה צריך.
ואיזה מודל מה יודע לכתוב בעברית?

• הוסף לסימניות
דווקא בסגנון לא ריאליסטי, צבעי מים ואולי גם אמנות פולי נמוך/סקטצ' צבע וכדומה, עדיין לענ"ד דזיינר מעל כולם

לדוגמא: כאן וכאן וכאן וכאן וכאן ועוד הרבה, שבינתיים לא ראיתי כאלו יצירות מגניבות אצל בינות אחרות, אשמח מאוד שיתקנו אותי, אם אני סתם מדומיין.
.גם בGPT אפשר להגיע לכאלה תוצאות אם כי זה קורה פחות אוטמטית, צריך יותר להגדיר לו מה רוצים (למשל כאן).

• הוסף לסימניות
אחת המעלות הגדולות של ג'מיני יותר מהGPT זה העברית שכמעט מושלמת לגמרי בעוד שלGPT יש עוד המון מה להשתפר.
ועוד משהו שלדעתי אורך התגובה המקסימאלי יותר גדול בג'מיני מה שטוב לסיפורים או מאמרים ארוכים אבל את זה אי אפשר כל כך לבדוק.

• הוסף לסימניות
לדעתי גמיני הוא אחלה של דבר, אנשים לא כל כך מודעים אליו.
ג'יפיטי מדבר הרבה מידי וחנפן בצורה דביקית ומבחילה.
גמיני כמו שכבר אמרנו כאן- טכני יותר, ענייני ותכלס.
אם אתם מחפשים בילוי- זה ג'יפיטי. אם אתם מחפשים עזרה- ממליצה יותר על לגמיני.
אבל מה נפתח בנט פרי?
איך נכנסים?

• הוסף לסימניות
שימי לב שבנטפרי א"א לראות את התמונות שג'מיני יוצר, בשונה מבינות אחרות דוגמתGPT
אפשר - פשוט צריך לגלול לתחילת השרשור, לשתף את השיחה, להעתיק את הקישור ולפתוח בכרטיסיה חדשה

• הוסף לסימניות
אני מנויה לGPT אבל התגובות נחתכות לי, מה עושים?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לבחור סגנון תמונה? או איזה טריק שהוא יזכור את הסגנון שהוא יצר בו את התמונה האחרונה, נגיד למצב שאני רוצה סט של תמונות באותו סגנון
אין דבר קל מזה .

את רק צריכה לפתוח gem חדש להגדיר לו בקצרה או יותר בפירוט מה את רוצה שיהיה סגנון התמונה לדוגמא

נניח שאת רוצה שהתמנות יראו תמיד כמו עיצוב בלונים את כותב את זה בהוראות ה gem שומרת אותו ואז כל פעם שתכתבי לו אני רוצה ליצור תמונה של ילד וכולי וכולי הכל יהיה כמו עיצוב בבלונים
בדקתי את הgem - כלי מעולה.
ספציפית את היכולת ליצור בסגנון אחיד - יש בGPT.
כמו באשכול היצירות בסגנון מים שנתבקשת לבצע...;)
היתרון שמצאתי בו כרגע הוא כמות התמונות בשיחה.
והכמות הכללית.

---
באופן כללי:
ענין התמחור של חשבונות פרימיום ו(חוסר) התמורה בהן - ממש מעצבן!
לכו תבדקו את veo 2/3.
אני הרבה זמן במעקב אחר היכולות.
יצירת וידאו חשובה לי הרבה יותר מתמונות.
ממש מתסכל...

תודה
ואם אני רוצה את אותן דמויות בתמונות שונות? יש שם אפשרות להוסיף seed?
יצירת דמות על בסיס תמונה קיימת או דמות כללית קבועה -
זה משהו שמעסיק אותי.
הצלחתי לייצר בGPT רמה סבירה.
כמובן שאני מתכוון בתמונות של אישיות פרטית,
דמויות מפורסמות זה לא קשה לאף מודל.
---
הצלחת?
אשמח לדעת.

בזמנו דיזיינר היה ה"חכם" מבין כולם.
כלומר מבין את הפרומפט לעומק.
גם אם ביקשת דברים מוזרים ומורכבים הוא תמיד הצליח ליצור.
היה על כך שיח רב באתגרים בעבר (הרחוק).

לגבי היתרון האמנותי - אולי.
אערוך השוואה.
אגב, פעם היה מאוד מקובל כאן לדון במודלים השונים.
לדעתי זה נושא חשוב.

וכמובן הנוסטלגיה.
איפה הימים שלא הייתה בו הגבלה...

אחת המעלות הגדולות של ג'מיני יותר מהGPT זה העברית שכמעט מושלמת לגמרי בעוד שלGPT יש עוד המון מה להשתפר.
ועוד משהו שלדעתי אורך התגובה המקסימאלי יותר גדול בג'מיני מה שטוב לסיפורים או מאמרים ארוכים אבל את זה אי אפשר כל כך לבדוק.
זה נכון, דיברתי עם עורך ספרים.
הוא תמיד טען לי את היתרון שלו בניסוח ועוד.
פחות נחוץ לי באופן אישי,
אבל בהחלט יתרון גדול.

בקיצור, הג'ימיני שלי עובד שעות נוספות :p

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש ליGPT PRO עכשיו בעבודתי אני צריכה לכתוב מאמר שמסתמך רק על מקורות שלי, העליתי לו את קבצי הPDF והוא לא בדיוק מתפקד.. נראה לי מידי הרבה חומר
אשמח לשמוע האם גמיני לדעתכם ייתן תוצאה טובה יותר?

• הוסף לסימניות
אני מנויה לGPT אבל התגובות נחתכות לי, מה עושים?
1753255495514.png

שימי לב לתרגום אוטומטי
תלחצי על הסמל של התרגום בשורת החיפוש (מוקף באדום) תבחרי אנגלית.
תמשישי להתכתב בעברית וזה לא יקפוץ
בדוק ומנוסה!

• הוסף לסימניות
בעבודות מקצועיות בלימודים אקדמיים ג'מיני פרו אוכל אותו בלי מלח אתה מצרף את העבודה ואומר לו תענה על כל השאלות והמרצה לא חולם שמחשב עשה את זה לעומת GPT שאו שעושה פדיחות וכותב שטויות או שכתב בצורה כל כך "מחשבית" ומלאכותית שמיד עולים עליך שזה AI

• הוסף לסימניות
הערת אגב אני ביקשתי מgpt קוד שיסגור לי במחשב את כל חיבורי הusb והפעלתי את הקוד במדויק וזה לא עבד בכללל המחשב המשיך לקרוא אונקי

• הוסף לסימניות
בעבודות מקצועיות בלימודים אקדמיים ג'מיני פרו אוכל אותו בלי מלח אתה מצרף את העבודה ואומר לו תענה על כל השאלות והמרצה לא חולם שמחשב עשה את זה לעומת GPT שאו שעושה פדיחות וכותב שטויות או שכתב בצורה כל כך "מחשבית" ומלאכותית שמיד עולים עליך שזה AI
ממש כך!
אני עד היום עבדתי עפ GPT בתשלום, אבל הוא התחיל קצת לזייף לי בדברים מורכבים.
עברתי לגמיני פרו
0יש לשים לב שברירת מחדל שלו היא פלאש, וזה מודל לא משהו, צריך לשנות לפרו) ואני בשוק מרמת הניתוח שלו! מהכתיבה ומהבבנה! פשוט מדהים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה