שאלה GPT. זהו. למה צריך את האחרים?

• הוסף לסימניות
ויכוח די לא ענייני, לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו, השאלה מה השימושים שלך... והרי לכל אחד ישנם שימושים שונים.

נקודה נוספת היא ההתפתחות המהירה של כלל הכלים, לרוב כאשר יוצא שדרוג או יותר נכון שלב אבולוציוני של llm מסויים הוא יוצא במטרה לגבור על המתחרים אז לאותו זמן הוא הכי טוב בקטגוריה בה הוא מתמקד... עד ש... ישנו שדרוג במערכת אחרת.

נכון לכרגע, גרוק 4 לוקח את כולם בסיבוב, אם כי לגבי קוד qwen לדעתי עדיין יותר טוב ממנו, כי יש לו הרבה פחות תקלות בדרך לתוצאה הסופית.

ולמחקר ובדיקות תוכן אני מעדיף את פרפלקסיטי על פני כולם, כי הוא מדוייק להפליא, ולא מורח אותך בלשון יפה, אלא נותן לך בדיוק את המידע שאתה צריך, וחלון הההקשר שלו עצום... אז אין איבוד מידע בדרך.

כמובן שבכל אלו אני מדבר על המודלים בתשלום.

וראוי לציין שבכל הקשור לכתיבה בעברית, ותרגום מאנגלית לעברית הכבוד מגיע ל dicta 2.0 הישראלית הראויה לשבח.

לגבי ויז'ן כמו יצירת תמונה, אמנם אאוט אוף דה בוקס gpt טובה יותר מג'מיני, אך לאחר פרומפט איכותי ב gems של ג'מיני, הוא עדיף על פני gpt.

• הוסף לסימניות
מישהו שמכיר יוצרי אפליקציות שפתוחים בנטפרי? שייך דבר כזה?

• הוסף לסימניות
  • לכל מודל יתרונות וחסרונות – הבחירה תלויה בצרכים.
  • גרוק 4 מוביל, Qwen אמין בקוד.
  • למחקר – פרפלקסיטי.
  • טקסט ותרגום לעברית – Dicta 2.0.
  • יצירת תמונה: GPT, או Gemini עם פרומפט טוב.
  • מדובר במודלים בתשלום.
@bosko115
Perplexity AI - מעולה.
תודה על ההמלצה.
השתמשתי... ;)

---
1. הצדק איתך. כתבתי גם. לא חולק.
2. גרוק, גרוק, גרוק. אני רוצה לעשות מבחן ציבורי. טקסט ותמונה.
3. בהחלט. בדקתי בזכותך - נראה מצוין.
4. ???. בודק...
5. צוין למעלה. נראה שיש תמימות דעים כמוך. שניהם טובים.
6. חוץ מגרוק - שצריך לבדוק. הכול נכון גם בחינמי.

• הוסף לסימניות
@bosko115
Perplexity AI - מעולה.
תודה על ההמלצה.
השתמשתי... ;)

---
1. הצדק איתך. כתבתי גם. לא חולק.
2. גרוק, גרוק, גרוק. אני רוצה לעשות מבחן ציבורי. טקסט ותמונה.
3. בהחלט. בדקתי בזכותך - נראה מצוין.
4. ???. בודק...
5. צוין למעלה. נראה שיש תמימות דעים כמוך. שניהם טובים.
6. חוץ מגרוק - שצריך לבדוק. הכול נכון גם בחינמי.
איך תבדוק את גרוק ? המחיר שלו למודל הכבד הוא 300 $ לחודש

• הוסף לסימניות
איך תבדוק את גרוק ? המחיר שלו למודל הכבד הוא 300 $ לחודש
חחח.
קודם כל, מנין לך מה היכולות הפיננסיות שלי? :sneaky:

---
וחוץ מזה, אין צורך במנוי.
קח תמונות פומביות שמצורף להן פרומפט - וצור השוואות.
בהצלחה.

הלכתי לעשות מנוי...:p

• הוסף לסימניות
חחח.
קודם כל, מנין לך מה היכולות הפיננסיות שלי? :sneaky:

---
וחוץ מזה, אין צורך במנוי.
קח תמונות פומביות שמצורף להן פרומפט - וצור השוואות.
בהצלחה.

הלכתי לעשות מנוי...:p
נכון להיום לא נראה לי שהם שידרגו את מודל התמונות שלהם, ולכן אין עניין להשוות אותו זה כמו להשוות את גרוק 3

• הוסף לסימניות
GPT בנטפרי מגיע לי המון פעמים
עם שורות קטועות באופן שאין מצב להבין מילה
שלמתי לחודש וחשבתי שזה ישפר משהו- אבל לא. הכל נקטע לשורות קצרצרות של כמה אותיות. מה הסיפור? ובעיקר- מה הפתרון?

• הוסף לסימניות
שלמתי לחודש וחשבתי שזה ישפר משהו- אבל לא. הכל נקטע לשורות קצרצרות של כמה אותיות. מה הסיפור? ובעיקר- מה הפתרון?
כבר שאלו את זה כמה פעמים
כנראה שיש לך תרגום אוטומטי לאנגלית וזה מה שגורם לשורות הקטועות.

• הוסף לסימניות
אולי זאת בעיה אחרת
אבל תמיד כשהוא כותב זה ככה, צריך לרענן את הדף כשהוא מסיים או להכנס לשיה אחרת ואז כשהוא מסיים "להסתובב" לחזור אל השיחה..

• הוסף לסימניות
GPT לאחרונה מחפף לי המון מזייף, שוכח טועה.
מה שלא היה בהתחלה.
מישהו נתקל בזה?

• הוסף לסימניות
בלת"ק,
אני שאלתי את ג'ימיני בעצמו מה ההבדל בינו לבין GPT,
וקיבלתי תשובה מפורטת ומכבדת על המעלות שלו ושל השני, ובמה כל אחד יותר טוב.

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג למה מה שצאט גי פי טי כותב יוצא חתוך ויש רק מילה אחת או שתיים בכל משפט?

• הוסף לסימניות
ידוע למישהו אם יש צאט שאני יכולה להעלות לו קובץ סרוק בכתב יד והוא יהפוך את זה לטקסט מוקלד?
ניסיתי את GPT, גימני, ועוד כמה אתרים....

לא מבינה בכל הצאטים, מה שראיתי-
ליצירת תמונות, בעיקר שיפור איכות של תמונות קיימות- assistent של פריפיק תותחחח,
(אני מעלה לו צילומסך של רקע שאני רוצה באיכות גבוהה, ושיוריד כמה פרטים, הוא יוצר מושלם!)
אפשר לבקש ממנו שיכניס למוקאפ, שיצור באותו סגנון, ועוד דברים מדהימים!
הוא עוקף את כל הצאטים והמודלים,
ועובד גם בלי מנוי לפריפיק, עם הגבלה כמובן.
תנסו אותו ותראו....

• הוסף לסימניות
ידוע למישהו אם יש צאט שאני יכולה להעלות לו קובץ סרוק בכתב יד והוא יהפוך את זה לטקסט מוקלד?
ניסיתי את GPT, גימני, ועוד כמה אתרים....
אפשר לבקש ממנו פשוט לכתוב מה כתוב שם ולהעתיק את התשובה, אבל מומלץ מאד לעשות הגהה רצנית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה